Buuten Af

Buuten Af

, Ermelo, Gelderland

Deze mooie vergaderlocatie aan de rand van Ermelo is een locatie waar rust en ruimte voorop staat. Vergader Buuten Af, met uitzicht op de weilanden en de grazende geiten. Je kunt rekenen op een warme ontvangst door gastvrouw Margreeth en ze zal, indien gewenst, voor een heerlijke taart voor jou en je team zorgen. Het zal je aan niets ontbreken tijdens de vergadering! Een leuk detail: na de vergadering mag je (indien het seizoen het toelaat) een veldboeket plukken om mee te nemen naar kantoor of naar huis.

          Goed en goedkoop
 •   0-14 personen
 •   1 kamers
 •   0 bedden
 •   Ermelo, Gelderland
 •   Vergaderen met weids utizicht
 •   Pluk een veldboeket na afloop van de vergadering
 •   Mogelijkheid tot vergaderen in de geitenloods
 •   Gelegen aan de rand van Ermelo
 •   Goed bereikbaar met de auto en het ov
 • Buuten Af vergaderen met weids uitzicht

  Vergader Buuten Af en geniet van het weidse uitzicht vanuit de vergaderruimte. Niet alleen heb je zicht op de weides rondom de vergaderlocatie, ook kijk je uit op de grazende geiten. Out of the box vergaderen? Neem dan plaats op een hooibaal tussen de geiten in de loods!

  Goed verzorgd vergaderen

  Laat de kachel branden, pak een verse kop koffie of thee en je vergadering kan beginnen. Bij Buuten Af ontbreekt het je aan niets. De sfeervolle en huiselijk ingerichte vergaderruimte is geschikt voor kleine groepen tot 14 personen. Er is een flipover en een smart tv aanwezig en je mag gebruikmaken van de wifi. Daarnaast bakt gastvrouw Margreeth graag een heerlijke (appel)taart voor jou en je team. Wil je de vergadering beginnen, eindigen of onderbreken met een lunch? Ook deze wordt graag verzorgd door Margreeth. Ze zorgt voor diverse broodjes, divers zoet en hartig beleg en een sapje. 

  Vergaderen tussen de geiten

  Is het mooi weer of zijn jij en je team toe aan een beetje frisse lucht? Jullie zijn vrij om onder de veranda te vergaderen of een luchtje te scheppen, daarnaast mogen jullie gebruikmaken van de picknicktafels op het terrein. Ook kun je vergaderen op de hooibalen bij de geiten: de meest bijzondere vergaderplek op deze locatie. Was je van plan om na de plennaire vergadering in kleine groepjes uiteen te gaan? Deze locatie leent zich hier uitstekend voor. Het terrein staat exclusief tot jouw beschikking, dus er zijn genoeg mogelijkheden om je op te splitsen in kleine groepen.  

  Escape room of creatieve workshop?

  Wil je de vergadering afsluiten met een ontspannen maar wel spannende activiteit? In Ermelo is een escape room gevestigd, de Mine Secret Experience. Ga samen met je team op zoek naar de schat in de mijn. Ben je op zoek naar een creatieve uitdaging met jou en je team? Gastvrouw Margreeth is zelf erg creatief en verzorgt meerdere workshops. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden voor een creatieve workshop. Daarnaast heeft BuitenBusiness ook inspirerende afsluitende activiteiten in het assortiment die op locatie uitgevoerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan: 

  Bekijk hier alle activiteiten

  Waar kun je Buuten Af vergaderen?

  Vergaderlocatie Buuten Af is gelegen in het Gelderse Ermelo. De locatie is goed bereikbaar via de A28 en je bent vanaf Amersfoort binnen een half uur op deze mooie buitenlocatie. Bovendien kun je gratis parkeren op deze locatie. Ook is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Ermelo sta je met 10 minuten op deze locatie in het buitengebied van het dorp. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *