Uniek vergaderen op Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen

, Velp, Gelderland

Midden in de natuur, in Nationaal Park Veluwezoom, ligt Buitenplaats Beekhuizen. Een gloednieuw, kleinschalig park met 43 bijzondere slaapaccommodaties, een unieke vergaderruimte en een eigen pop-up restaurant WOODZ. Het terrein glooit tussen de heuvels van natuurgebied de Posbank en de kans is groot dat je vanuit je vergaderaccommodatie (groot) wild en bijzondere vogelsoorten kunt spotten. Heb je de kans, blijf dan zeker een nachtje slapen op deze unieke vergaderlocatie. Je kunt hier namelijk overnachten in een luxe lodgetent of een knusse pod, midden in de natuur. Stap uit de dagelijkse hectiek en beleef de natuur, rust en ruimte op Buitenplaats Beekhuizen...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   43 kamers
 •   200 bedden
 •   Velp, Gelderland
 •   Vergaderen in een luxe lodgetent in het bos
 •   Midden in de natuur, dichterbij kan niet!
 •   Overnachten in een luxe lodge of knusse pod
 •   Eigen pop-up restaurant in het bos
 •   Op 20 autominuten van Arnhem
 • Buitenplaats Beekhuizen

  De meest creatieve ideeën komen tot stand op inspirerende locaties... Verras je medewerkers of collega's met deze unieke vergaderlocatie in Nationaal Park Veluwezoom: Buitenplaats Beekhuizen. Midden in de natuur, aan de rand van Velp, ligt verscholen tussen de bomen deze bijzondere buitenplaats. Een gloednieuw, kleinschalig park met 43 bijzondere slaapaccommodaties, een unieke vergaderruimte en een eigen pop-up restaurant WOODZ. Een originele locatie voor een vergadering, training, brainstormsessie of bedrijfsuitje. 

  Vergaderen in een luxe lodgetent

  Je vergadering vindt plaats in een luxe lodgetent, gelegen tussen de bomen op het park. De lodgetent biedt voldoende vergaderruimte en ultieme privacy, je kunt hier ongestoord met elkaar aan de slag. Doordat je je midden in de natuur bevindt is de kans groot dat je vanuit je vergaderaccommodatie (groot) wild en bijzondere vogelsoorten kunt spotten. Je bent hier écht even helemaal weg van de dagelijkse hectiek, maar dan wel met een goede wifi-verbinding. 

  Uniek pop-up restaurant in het bos

  Tijdens jullie bijeenkomst wordt vanuit het eigen restaurant WOODZ gezorgd voor koffie of thee met gebak, een lunch en/of een diner. De maaltijden kunnen verzorgd worden in je vergadertent, maar je kunt ook plaatsnemen in het midden op het terrein gelegen bosrestaurant. Binnen kun je knus zitten in de door Food Truck Company ontworpen pop-up container. Het design van chipwood en de stoere inrichting zorgen voor een fris geheel. Buiten neem je plaats op het mooie, deels overdekte terras of zit je met je voeten in het gras op de fraaie picknickbanken.

  Overnachten in een luxe lodge of knusse pod

  Onze tip: blijf zeker een nachtje slapen op deze locatie, de overnachting is namelijk uniek! Je overnacht naar keuze in een ruime, luxe lodgetent of een knusse, houten pod. Glamping, maar dan nét een beetje anders. Alle accommodaties zijn luxe ingericht en beschikken over privé-sanitair en uitstekende wifi. De bedden zijn bij aankomst voor jullie opgemaakt en er ligt voor iedereen badlinnen klaar. De eigenaren hebben veel aandacht besteed aan de landschappelijke inpassing van de accommodaties, waardoor je overal optimaal van de natuur kunt genieten. 

  Vergaderbreaks in de natuur

  Deze vergaderlocatie is gelegen op het glooiende terrein van Nationaal Park de Veluwezoom. Over een break tijdens je vergadering hoef je niet lang na te denken: direct vanaf het terrein zijn allerlei activiteiten te ondernemen voor teambuilding of ontspanning. Vanaf het terrein starten diverse wandelroutes door Nationaal Park Veluwezoom, maar de omgeving leent zich ook uitstekend voor mountainbiken, paardrijden of een sportieve bootcamp. Ook kun je je vergadering onderbreken met bijvoorbeeld een Haka workshop, een workshop Bamboe Bouwen, een workshop Tai Chi of één van de andere activiteiten

  Waar ligt Buitenplaats Beekhuizen?

  Deze unieke vergaderlocatie ligt midden in Nationaal Park de Veluwezoom, aan de voet van natuurgebied de Posbank. De buitenplaats ligt midden in de natuur en toch op slechts 20 autominuten van Arnhem. Stap uit de dagelijkse hectiek en beleef de natuur, rust en ruimte op Buitenplaats Beekhuizen!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *