Doorbreek de zakelijke routines bij Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen

, Velp, Gelderland

Een bijeenkomst krijgt hier een andere betekenis. Op deze unieke plek verblijf je midden in de natuur van Nationaal Park Veluwezoom. Hier staat een vergadering, training, teambuildings-dag of teamuitje garant voor een bijzondere ervaring.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   50 kamers
 •   200 bedden
 •   Velp, Gelderland
 •   Vergaderen in een luxe lodgetent in het bos
 •   Midden in de natuur, dichterbij kan niet!
 •   Overnachten in een luxe lodge of knusse pod
 •   Eigen pop-up restaurant in het bos
 •   Op 20 autominuten van Arnhem
 • Vergaderen in een luxe vergaderlodge

  Onze VergaderLodge is een grote Lodgetent die plek biedt aan 20 personen. De inrichting bestaat uit rustieke houten tafels en banken met zitkussens of een comfortabele stoel. Afhankelijk van de gewenste opstelling zetten wij de ruimte naar wens klaar. De tafels worden opgedekt met schrijfwaren en er staat een vergaderkoffer klaar met alle inhoud om van de bijeenkomst een succes te maken. Er is een pantry met een waterkraan, snelle WiFi, verschillende stopcontacten, een pelletkachel en een veranda. Bij lekker weer kan de voorkant van de tent open worden gezet en heb je prachtig groen uitzicht omgeven door hoge bomen.

  De ruimte is standaard uitgerust met een beamer, scherm en flip over. De twee bijbehorende toiletten bevinden zich direct tegenover de vergadertent. De auto’s van de gasten kunnen gratis worden geparkeerd voor de toegangspoort van het park. 

  Bij binnenkomst op het park worden jullie gasten verwelkomd met een krijtbord dat hen de weg wijst naar de tent. Kortom, je bent van alle gemakken voorzien dus!

  Je sluit de dag in stijl af met een overnachting in een van onze 50 accommodaties; een knusse Pod, een avontuurlijke Lodgetent of luxe Forest Cabin. Onder de heldere sterrenhemel nagenietend, ontstaan de meest spontane gesprekken en nieuwste inzichten.

  Culinair eten bij het restaurant

  Vanuit Restaurant WOODZ kunnen wij de culinaire invulling van jullie dag verzorgen. Op basis van de wensen van het gezelschap maken wij een voorstel dat past bij jullie smaak en programma; voor het ontbijt, lunch, pauzemomenten, borrels en diner hebben wij smaakvolle keuzes.

  Diverse activiteiten mogelijk in de natuur

  Tijdens de bijeenkomst kunnen wij verschillende activiteiten organiseren om frisse energie op te doen in de natuur. Onze natuurgids neemt jullie graag mee op wandeling door Nationaal Park Veluwezoom en deelt zijn kennis. Of ga met hem op fotografieworkshop in de natuur. Je krijgt een setje fotolenzen mee voor op de smartphone en maakt een prachtig plaatje!

  De accommodaties

  Pod; De luxe van een hotelkamer midden in de natuur

  De Pod is een unieke houten accommodatie die je een keer geprobeerd moet hebben. De Pod biedt je in álle seizoenen een knus verblijf in combinatie met het actieve buitenleven. Alle Pods zijn bij aankomst voorzien van opgemaakte bedden en badlinnen én WIFI is aanwezig. Dat maakt je verblijf compleet! De pod heeft 1 of 2 aparte slaapplekken.

  Lodgetent; Net een stoer huis, maar dan van stof

  Alle tenten hebben een zer ruime veranda met voldoende buitenmeubilair. Binnen is er een petroleum- of pelletkachel die zorgt voor aangename warmte in de royale zithoek. Afhankelijk van het type tent beschikken deze over 3 tot 7 slaapplekken (3 tot 5 individuele plekken) verdeeld over de slaapvertrekken.

  Forest Cabin; Een rustgevend verblijf met een uniek uitzicht

  De Forest Cabin is onze meest luxe accommodatie die je geprobeerd móet hebben. Waan je volledig één met de natuur door het prachtige uitzicht door de hoge ramen. Zowel binnen als buiten is het heerlijk zitten; op het (deels) overdekte vlonderterras verblijf je letterlijk tussen het groen. De cabins beschikken over 4 slaapplekken verdeeld over 2 slaapkamers.

  Alle accommodaties zijn voorzien van bed- badlinnen, eigen sanitair en beschikken over WIFI.

  Waar ligt Buitenplaats Beekhuizen?

  Deze unieke vergaderlocatie ligt midden in Nationaal Park de Veluwezoom, aan de voet van natuurgebied de Posbank. De buitenplaats ligt midden in de natuur en toch op slechts 20 autominuten van Arnhem. Stap uit de dagelijkse hectiek en beleef de natuur, rust en ruimte op Buitenplaats Beekhuizen!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *