Vergaderen in een 'hutje op de hei'

Boerderij Mossel

, Otterlo, Gelderland

Aan het einde van een vier kilometer lang zandpad vind je deze prachtige idyllische vergaderlocatie. De locatie bevindt zich midden op de heide van natuurgebied Planken Wambuis, op de Veluwe. Vanuit de schaapskooi, waar de vergaderruimte zich bevindt, wandel je de zwijnen, herten en dassen zo tegemoet!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-28 personen
 •   12 kamers
 •   28 bedden
 •   Otterlo, Gelderland
 •   Vergaderen midden op de hei
 •   Prachtig uitzicht op de natuur
 •   Gelegen in natuurgebied Planken Wambuis
 •   Huiselijke en sfeervolle locatie
 •   Centraal in Nederland gelegen
 • Unieke vergaderplek boven schaapskooi

  Op de bovenverdieping van de schaapskooi is een sfeervolle vergaderruimte gecreëerd. De vergaderruimte is voorzien van een grote glazen pui, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de veluwe. Misschien komt er wel een kudde Schotse Hooglanders voorbij draven of word je verrast door een groepje Edelherten. Geen enkele dag is hetzelfde bij Boerderij Mossel. Een prachtige en unieke locatie, dicht bij de natuur. 

  Boerderij vol historie

  Honderden jaren geleden trokken herders met hun schaapskuddes over de Veluwe. Zij verbleven tijdens de lente en zomermaanden buiten, rondom het huidige Mossel. Mossel heeft in dit geval niks met de schelpdieren te maken, maar met het mos dat in dit natuurgebied te vinden is. Van dit mos maakten de herders hutjes en schuilplaatsen, waarin zij konden overnachten. Uiteindelijk is Boerderij Mossel een permanente hoeve geworden in 1863. Een prachtige locatie vol historie voor een inspirerende vergadersessie! 

  Overnachten midden in de natuur

  Willen jij en je team wat langer genieten in het het 'hutje op de hei', dan kun je bij Boerderij Mossel met 28 personen blijven overnachten. Geniet 's avonds van een hapje en een drankje: bij de houtkachel of in de ruime tuin van de boerderij. Zoek daarna je bed op: er zijn in totaal 12 slaapkamers op deze boerderij in Otterlo. Word de volgende ochtend wakker en geniet van de stilte van natuurgebied Planken Wambuis.... Het is één van de stilste plekken die ons land kent. 

  Een activiteit op de heide

  Ben je toe aan een vergaderbreak? Welke locatie leent zich beter voor een wandeling door het prachtige natuurgebied Planken Wambuis? Wandel door de uitgestrekte bossen, langs de glooiende heidevelden en opwaaiende zandvlaktes van dit natuurgebied en ga op zoek naar de bewoners van dit stuk natuur. Je hebt kans om edelherten, wilde zwijnen, reeën, wilde pony's en Spaanse runderen tegen te komen. Zijn jullie geen fervent wandelaars? Dit natuurgebied kent een nieuwe mountainbike route: een leuke uitdaging voor jou en je team? 

  Vergaderbreaks

  Ook BuitenBusiness kan een inspirerende teambuilding activiteit voor je verzorgen bij Boerderij Mossel. Een greep uit ons assortiment: 

  Bekijk de activiteitenpagina voor meer verrassende teambuilding activiteiten. 

  Prachtige locatie op unieke plek

  Deze prachtige locatie ligt op een bijzonder mooi plekje in Nederland: temidden van landgoed Planken Wambuis, in Otterlo. De boerderij is omgeven met heide en bos. De locatie ligt ver weg van alle drukte en hectiek van het dagelijks leven - op een klein half uur rijden van zowel Apeldoorn als Arnhem. 

  • 9
   Door:

   Een heerlijke locatie, middenin de natuur. GOede slaapkamer, fijne keuken en heerlijke tuin los van de uitspanning aan de andere kant van het weggetje.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *