Résidence op de Veluwe

Bilderberg Residence Groot Heideborgh

, Garderen, Gelderland

Conferentiehotel of Residence? Oké, we geven het eerlijk toe: deze locatie valt onmiskenbaar binnen de categorie "conferentiehotels". Maar dan wel een conferentiehotel waar we helemaal achter kunnen staan. Alleen al de oprijlaan er naar toe houdt een belofte in... Een belofte die, eenmaal binnen, volledig waargemaakt wordt. Een conferentiehotel welke de naam Résidence met recht mag dragen...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-250 personen
 •   84 kamers
 •   159 bedden
 •   Garderen, Gelderland
 •   Prachtige ligging op de Veluwe
 •   Slechts 20 minuten van Amersfoort
 •   Groene, bosrijke omgeving
 •   Ontspannen in het Wellness Centre
 • Vergaderen op de Veluwe

  Deze residentie heeft een prachtige ligging op de Veluwe, te midden van elf hectare natuur en omringd door heide en bos. Ver weg van de snelweg en toch op slechts 20 kilometer van Amersfoort. Een vergaderlocatie pur sang, met een grote verscheidenheid aan vergaderruimtes, breakout-rooms en boardrooms. 

  Versgemalen koffie, honing van eigen bijen en een 'welkom thuis' gevoel

  De sfeer binnen is prettig: een mengeling van modern-klassiek, huiselijk en sfeervol. Ook kleinere groepen zullen zich door de opzet in het hotel niet verloren voelen maar een 'welkom thuis-gevoel' ervaren. Een aantal punten die ons enthousiasme echt hebben aangewakkerd zijn het duurzame, groene karakter (heerlijke honing van het eigen bijenvolk), de mogelijkheid om te vergaderen in het spijslokaal met open haard en de bijzonder prettige sfeer in het Grand Café (vraag of je hier mag lunchen!). 

  Suites met uitzicht op de bossen en een welness-centre

  Mocht dit nog niet voldoende zijn om je over de streep te trekken: de kamers (ze heten hier suites) zijn bijzonder ruim van opzet en voorzien van alle faciliteiten waaronder een balkon met een geweldig uitzicht op de omringende bossen. Verder is er nog een heerlijk wellness-centre met zwembad, sauna, whirlpool en nog veel meer.

  Onbeperkt kiezen

  Nog niet overtuigd? Het hotel behoort tot één van de 25 schoonste hotels in Nederland en gedurende de dag kun je onbeperkt kiezen uit versgemalen koffie, cappuccino, espresso, koffie verkeerd of thee. Sterk of minder sterk, je bepaalt het zelf!

  Heilocatie op de Veluwe

  Een belangrijk criterium voor een vermelding op deze site, is de ligging. Dit hotel mag zich met recht een "heilocatie" noemen. Gelegen op een eigen natuurterrein van maar liefst 11 hectare, temidden van zandverstuivingen, bossen en heide zijn de mogelijkheden talrijk. Wij kunnen op het terrein rondom het hotel diverse inspirerendevergaderbreaks voor je organiseren. Je kunt hierbij denken aan "Teambuilding Schapendrijven", "Expeditie Robinson" of bijvoorbeeld "Spelen met Vuur". Voor nog meer inspirerende activiteiten kijk je onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina. Naast veel "buitengroen" is het hotel zelf ook groen: Green Key gecertificeerd, biologische maaltijden, duurzaam linnengoed en eerlijke koffie.

  Bijzondere eetmomenten

  Eetmomenten moeten bijzonder zijn, een memorabel moment tijdens je bijeenkomst. Om nieuwe energie op te doen, culinair te genieten en ontspannen met elkaar in gesprek te zijn. In dit bijzondere conferentiehotel geniet je van gezonde, biologische gerechten, zoveel mogelijk bereid met streekproducten. De lunches en diners zijn speciaal samengesteld voor zakelijke bijeenkomsten: vers, ambachtelijk en licht verteerbaar zodat je daarna weer met nieuwe energie aan de slag kunt.

  De 4-uur dip

  Je kent het wel, het 4-uur moment. De dip in de dag waar je even doorheen moet lijkt tijdens inspannende meetings extra zwaar te zijn.  Daarom krijg je hier gratis en voor niets om 16.00 uur een unieke Break aangeboden, een onderbreking waar je gegarandeerd energie van krijgt. Een heerlijk buffet met verse ingrediënten om zelf een soep samen te stellen waar je van opkikkert. Een verrassend hartige break, waarna je vol energie verder kunt met je presentatie, vergadering of brainstorm.

  Bilderberg

  Ja, dit hotel behoort tot de bekende Bilderberg-groep. De luxe en bijzondere Bilderberg hotels bevinden zich op de mooiste locaties van Nederland, zo ook deze Residence. Bilderberg heeft als doel om het nummer 1 hotelmerk in het vergadersegment te zijn en heeft een unieke zakelijke propositie die zich onderscheidt van de directe concurrenten. Je bent hier verzekerd van de juiste, persoonlijke benadering en service in een prettige, gastvrije sfeer.

  Ligging van de Residence op de Veluwe

  Deze Residence ligt op slechts enkele minuten vanaf de snelweg, op slechts 20 autominuten vanaf Amersfoort. Hoewel het hotel midden op de Veluwe ligt, is het goed en eenvoudig bereikbaar en er is ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid aanwezig.

  • 9
   Door:

   De algehele wijze van ontvangst, verzorging en bediening was geweldig.

  • 8
   Door:

   De mensen, de sfeer en de keuken zijn buitengewoon goed.

  • 9
   Door:

   Elke keer als wij bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh de oprit oprijden, worden wij stadsmensen helemaal blij van de heerlijke ontspannen en groene sfeer. Dit geldt ook zeker voor onze deelnemers die steeds verwend worden in een professionele omgeving met een warme touch!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *