Groen vergaderen Bij Barkey

Bij Barkey

, Apeldoorn, Gelderland

Wij heten je van harte welkom op deze groene vergaderlocatie nabij het centrum van Apeldoorn. Bij Barkey kenmerkt zich door een informele, huiselijk sfeer; het besloten en groene karakter van de tuin sluit daar perfect bij aan. Een ideale locatie dus voor onder andere coaching-, team- of heisessies. Als je bij Bij Barkey bent, waan je je in het bos, ver weg van de hectiek van de stad en het drukke zakenleven. Om die rust te waarborgen, heb je deze vergaderlocatie altijd voor jezelf. Er vinden geen andere bijeenkomsten plaats wanneer je hier vergadert. De sfeervolle ruimtes zijn bij uitstek geschikt voor coaching, vergaderingen, trainingen, cursussen en workshops. Voor kleine, informele groepen maar ook voor grotere gezelschappen. Afhankelijk van de gekozen ruimte en zaalindeling is er plaats voor 2 tot 30 personen. Welkom Bij Barkey!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Apeldoorn, Gelderland
 •   Informeel en sfeervol vergaderen
 •   3 vergaderzalen met groen uitzicht
 •   Nabij het centrum van Apeldoorn
 •   Lekker en gezond eten
 •   Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
 • Bij Barkey

  Nabij het centrum van Apeldoorn, maar in een groene omgeving, ligt deze informele vergaderlocatie. Eigenaren Peter en Esther ontvangen jullie graag Bij Barkey voor een inspirerende bijeenkomst. Persoonlijke aandacht en goede verzorging staan voorop en Peter en Esther zorgen ervoor dat het het jullie aan niets ontbreekt. Deze leuke vergaderlocatie kenmerkt zich door de informele en huiselijke sfeer en beschikt over drie verschillende vergaderruimtes, waar je met 2 tot 30 personen kunt vergaderen. Er is altijd wel een ruimte die qua omvang en sfeer bij jullie vergadering of training past. Op deze groene locatie heb je veel privacy, groen uitzicht en waan je je in een oase van rust. Welkom bij Bij Barkey!

  Informeel en huiselijk vergaderen

  Deze vergaderlocatie beschikt over drie inspirerende ruimtes, welke geschikt zijn voor diverse bijeenkomsten. Vergaderruimte de 'Werkplaats' is een lichte en sfeervolle ruimte en is met haar 50m² bij uitstek geschikt voor groepen van ongeveer 30 personen. In overleg met de gastvrouw wordt de zaalindeling naar wens voor jullie opgesteld waarbij gebruik gemaakt kan worden van een whiteboard en presentatiescherm. Daarnaast zijn op aanvraag ook een beamer, flipover en geluidsinstallatie beschikbaar. De Werkplaats is niet alleen geschikt als vergaderlocatie, maar kan ook ingezet worden voor bijvoorbeeld een productpresentatie, bedrijfsborrel of yogalessen. 

  De Culinaria

  Tijdens jullie vergadering wordt natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht! In lunchruimte 'De Culinaria' kunnen jullie samen ontspannen genieten van een heerlijke lunch. Bij mooi weer worden de deuren geopend naar de veranda en wordt buiten naar binnen gehaald. De sfeervolle Culinaria kan ook gebruikt worden voor een presentatie, vergadering of creatieve workshop. Aan de lange eettafel is ruimte voor 12 personen, maar met een andere zaalindeling kun je hier gemakkelijk met een groter gezelschap terecht. 

  Borrelen in Barkey's Bar

  Bij Barkey beschikt over een eigen bar waar jullie desgewenst de dag kunnen beginnen en eindigen. Barkey's Bar is een leuke plek om jullie dag ontspannen te starten met een kop koffie of thee of na afloop van de vergadering af te sluiten met een gezellige borrel. De sfeer is gezellig, ontspannen en informeel. Naast het gebruik als ontvangst- en borrelruimte, kan Barkey's Bar ook gebruikt worden als subruimte tijdens jullie bijeenkomst. 

  Genieten van lekkere en gezonde hapjes

  Tijdens jullie bijeenkomst kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water, naar wens met zoete lekkernijen. Ook een lunch, borrel of diner behoort tot de mogelijkheden. Om jullie tussendoor nog extra te verwennen biedt Bij Barkey mogelijkheden voor een 'Healthy Snack' moment, zoals handfruit, dadelballetjes met kokos, bananenbrood of carrot cake bliss balls. De eigenaren stellen graag een mooi arrangement voor jullie samen, passend bij jullie wensen. Vraag er naar bij je offerte-aanvraag. 

  Inspirerende vergaderbreaks

  Bij Barkey ligt op een steenworp afstand van het centrum van Apeldoorn, binnen enkele minuten bevind je je in de bruisende binnenstad. Liever een vergaderbreak in de natuur? Deze vergaderlocatie in Apeldoorn ligt tegenover het Westenenkpark, leuk om even doorheen te wandelen en de benen te strekken. Ook zijn er op en rondom de locatie diverse workshops mogelijk, o.a. georganiseerd door BuitenBusiness, zoals: 

  Waar ligt Bij Barkey?

  Bij Barkey ligt op een steenworp afstand van het centrum van Apeldoorn, maar toch in een besloten en groene omgeving. De vergaderlocatie ligt op korte afstand van het station en dichtbij de snelwegen A1 en A50. 

  • 9.5
   Door:

   Met een feestelijke ontvangst mocht het bestuur van DJDGS , begin september, als eerste vergaderen Bij Barkey. Inmiddels hebben wij een aantal malen vergaderd en zijn bijzonder tevreden over de rustige , gezellige en ruime locatie en de gastvrijheid , alles staat klaar van wifi/beamer tot verse koffie en koek. Een aanrader !

  • 9.5
   Door:

   Prima ervaring gehad Bij Barkey. Correcte verzorging, er werd goed ingegaan op specifieke wensen. Prijs kwaliteitverhouding is uitzonderlijk.

  • 9
   Door:

   Persoonlijke ontvangst bij binnenkomst + alle faciliteiten die nodig zijn voor training/overleg zijn aanwezig. Incl. water en koffie en thee in de zaal zelf

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *