Het Witte Kerkje

Witte Kerkje

, Slijk Ewijk, Gelderland

Het Witte Kerkje is een bijzondere vergaderlocatie in Slijk Ewijk. Je vergadert hier op een unieke locatie met een rijke geschiedenis, de historie van het kerkje gaat helemaal terug tot vóór het jaar 1400. De vroegere kerkbanken hebben plaatsgemaakt voor vergaderstoelen en de muren hebben een fris kleurtje gekregen, maar veel oorspronkelijke elementen van de kerk zijn nog aanwezig. Het Witte Kerkje is de thuisbasis van Galerie 1400. Je bijeenkomst vindt plaats in een bijzonder decor van kunstwerken, o.a. van Salvador Dalí, Corneille en Herman Brood. Het Witte Kerkje ligt op 10 minuten van Arnhem en Nijmegen. Van harte welkom op deze Inspiratie-Locatie!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-100 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Slijk Ewijk, Gelderland
 •   Uniek decor voor een zakelijke bijeenkomst
 •   Vergaderen tussen kunstwerken
 •   Karakteristiek rijksmonument
 •   Tuin voor teambuildingactiviteiten
 •   10 minuten van Arnhem en Nijmegen
 • Het Witte Kerkje van Slijk-Ewijk

  Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? Kom vergaderen in het Witte Kerkje. Dit karakteristieke rijksmonument ligt tussen Arnhem en Nijmegen, aan de dijk van Slijk-Ewijk. Het voormalige protestantse kerkje is omgetoverd tot een unieke locatie voor vergaderingen, trainingen, presentaties of diners. Van harte welkom op deze Inspiratie-Locatie!

  Een uniek decor voor je vergadering

  Waar vroeger de mensen op zondag samen kwamen voor de dienst, kun je tegenwoordig terecht voor een bijzondere bijeenkomst. De kerkbanken hebben plaatsgemaakt voor vergaderstoelen, de nieuwe vloer beschikt over vloerverwarming en de wanden hebben een fris en eigentijds kleurtje gekregen. De oorspronkelijke elementen van de kerk, zoals de preekstoel, de orgel en de kroonluchters, zijn bewaard gebleven en geven deze vergaderlocatie een unieke sfeer. Het Witte Kerkje is de thuisbasis van Galerie 1400. Je vergadert hier in een bijzonder decor van kunst met werken van onder andere Salvador Dalí, Corneille en Herman Brood.

  Bijeenkomst op maat in het Witte Kerkje

  In het Witte Kerkje is veel mogelijk. Van een verzorging met alleen koffie en thee tot een uitgebreide lunch, borrel of diner; de beheerders van deze bijzondere vergaderlocatie denken graag met je mee. Alle vergaderfaciliteiten zijn aanwezig en het kerkje is geschikt voor bijeenkomsten tot ca. 100 personen. Voor een offerte op maat, geheel afgestemd op jullie wensen, kun je rechtstreeks contact opnemen met het Witte Kerkje

  Een locatie met een verhaal

  Het laatgotische kerkje heeft een rijke geschiedenis, de historie van het kerkje gaat helemaal terug tot vóór het jaar 1400. In de lange geschiedenis van dit kerkje zijn vele generaties hier gedoopt, getrouwd en begraven. Zonder uitzondering zal iedereen die dit prachtige kerkje voor het eerst ziet, onder de indruk zijn van de architectonische harmonie. De verhoudingen kloppen in alle opzichten. Wil je dus echt iets bijzonders voor je bijeenkomst, dan kunnen wij het Witte Kerkje van harte aanbevelen!

  Unieke vergaderbreaks bij het Witte Kerkje

  Wil je je bijeenkomst op deze bijzondere locatie helemaal onvergetelijk maken? Boek één van de unieke vergaderbreaks of inspirerende (teambuilding)activiteiten van BuitenBusiness. In de tuin van Het Witte Kerkje kunnen o.a. onderstaande activiteiten verzorgd worden:

  Kijk voor nog meer inspirerende vergaderbreaks onder het tabblad "Activiteiten" op onze activiteitenpagina. Even een frisse neus halen?  De Uiterwaarden bieden een uniek stukje Gelderland en zijn uitermate geschikt voor een mooie wandeling. 

  Waar ligt het Witte Kerkje?

  Het Witte Kerkje ligt in Slijk-Ewijk (Nijmegen Noord), op slechts 10 minuten van Arnhem en Nijmegen. Mogen we jullie binnenkort verwelkomen op deze bijzondere vergaderlocatie? 

   

   

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *