Landgoed Bergzicht

Landgoed Bergzicht

, Heumen, Gelderland

Inspirerend vergaderen bij Landgoed Bergzicht in Heumen bij Nijmegen. De vergaderruimtes op het ruim 9 hectare grote landgoed zijn stuk voor stuk bijzonder, zoals de voormalige Burgemeesterskamer, de glazen Orangerie, de Inspiratiekas, de sfeervolle Laagherkelder of het Koetshuis met zonnige serre. De omliggende siertuin, park en landerijen maken het mogelijk om je bijeenkomst zowel binnen als buiten te organiseren tot ongeveer 450 personen. Het landgoed is een oase van rust en je bent hier even helemaal weg van de dagelijkse drukte. De eigenaar zwaait zelf de scepter in de keuken en legt jullie culinair in de watten met lekkere gerechten. Tip: sluit je vergaderdag af met een heerlijk diner of een borrel in het proeflokaal van de eigen bierbrouwerij op het landgoed.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-450 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Heumen, Gelderland
 •   Inspirerende vergaderruimtes op een landgoed van 9 hectare
 •   Inspiratiekas voor back to basis vergaderen of creatieve sessies
 •   Eigen brouwerij met proeflokaal
 •   Huiselijke sfeer en veel rust & ruimte
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 •   Huur vergaderruimte va €65,--/dagdeel
 • Inspirerend vergaderen bij Nijmegen

  Zoek je een locatie waar inspiratie kan opborrelen, waar creatieve processen op gang kunnen komen en waar je ongestoord in het groen kunt vergaderen? Zoek niet verder: wij hebben de perfecte locatie voor je gevonden! De meest creatieve ideeën komen tot stand op de meest inspirerende plekken. En deze vergaderlocatie dichtbij Nijmegen is zeker inspirerend te noemen...

  Landgoed Bergzicht

  Landgoed Bergzicht biedt de perfecte omgeving om weg van alle drukte en stress een vergadering te organiseren. Het landgoed meet ruim 9 hectare en beschikt over diverse inspirerende ruimtes voor je bijeenkomst. Neem bijvoorbeeld de Burgemeesterskamer, een ruimte met hoge plafonds en grote ramen waar het lijkt alsof de burgemeester zelf nog maar net vertrokken is. Of de Orangerie, welke bijna helemaal van glas is en je daardoor het gevoel geeft buiten te vergaderen. Grotere gezelschappen kunnen terecht in het Koetshuis met zonnige serre of de Laagherkelder. De omliggende siertuin, park en landerijen maken het mogelijk om je bijeenkomst zowel binnen als buiten te organiseren tot ongeveer 450 personen. 

  Creatieve sessies in de Inspiratiekas

  Zoe je echt totaal iets anders, kom dan vergaderen in de Inspiratiekas. Back to basic en écht inspirerend. Hier geen pluche fauteuills…nee, je staat letterlijk aan de kweekbakken tussen de slaplantjes en kruiden. De laptop is hier niet welkom, je schrijft op schildersezels of kladblokken. Creatieve processen komen tot bloei tussen al het groen!

  Een oase van rust

  Je ervaart een oase van rust op het ruime landgoed. De sfeer is informeel en huiselijk. Niet alleen wat betreft de verschillende ruimtes, ook de keukenbrigade is gastvrij en flexibel. De eigenaar, Fred, zwaait zelf als chef-kok de scepter en bereidt graag een bijzonder diner, een uitgebreid buffet of andere culinaire verrassing voor jullie. 

  Vergaderbreaks op het landgoed

  Door de rustige ligging en de hoeveelheid (buiten)ruimte is het landgoed zeer geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten. Combineer je vergadering met een zomerse dinertafel of wandel met je collega's of relaties in de pauze over het landgoed. De dag afsluiten met een drankje in het gezellige proeflokaal behoort ook tot de mogelijkheden. Je bijeenkomst combineren met een vergaderbreak of teambuildingactiviteiten? Op het landgoed zijn diverse activiteiten mogelijk, o.a. georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Kijk voor het complete overzicht op onze activiteitenpagina of onder het kopje "Activiteiten". 
  Ook leuk: een rondleiding door de eigen bierbrouwerij van het landgoed en sluit af met een bierproeverij in het proeflokaal. 

  Waar ligt Landgoed Bergzicht?

  De omliggende landerijen doen je vergeten dat je dichtbij de afslag van de A73 bent. Landgoed Bergzicht bevindt zich op het punt waar Gelderland, Brabant en Limburg samenkomen. Het centrum van Nijmegen ligt op slechts 9 kilometer afstand! Het landgoed is makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Ook met het OV is deze locatie goed te bereiken: er is een bushalte op 400 meter en station Mook ligt op 1,5 kilometer. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *