Groener dan groen vergaderen

Kiemkracht64

, Malden, Gelderland

Kiemkracht64, land van mogelijkheden. Als je het ronde organische aardehuis binnen loopt voel je het meteen: dit is een plek die inspireert en waar je je meteen op je gemak voelt. De ruimtes ademen rust, ruimte en lichtheid en zullen elke bijeenkomst ondersteunen. Deze vergaderlocatie bij Nijmegen is met recht duurzaam te noemen. Niet alleen door de manier van bouwen, ook de inrichting heeft een minimale ecologische voetafdruk. Zonder in te leveren op comfort! Kies je tijdens je verblijf voor een lunch of diner, dan zal dit van eigen land komen, waar biologisch geteeld wordt op 2 hectare eetbare landschap. Ook alle overige ingrediënten zijn 100% biologisch. Tijdens je verblijf kan ook gebruikt worden gemaakt van de overvloedige tuin en het terras.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-40 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Malden, Gelderland
 •   Inspirerende en duurzame vergaderlocatie
 •   Vergaderen met uitzicht op het groen
 •   Op korte afstand van Nijmegen, goed bereikbaar
 •   Leuke tip: kookworkshop met lekkers uit eigen moestuin
 •   Huur vergaderruimte va € 100,--/dagdeel
 • Groen vergaderen bij Kiemkracht64

  Kom op het land van Kiemkracht 64 en je waant je direct in een andere wereld... Hier is groen vergaderen écht groen! Niet alleen bruist het land van (eetbare) planten, struiken en bomen, ook de vergaderlocatie is duurzaam gebouwd. Loop het aardehuis binnen en je voelt meteen de puurheid en rust die tegelijkertijd leven ademt. Dit is zo'n locatie die inspireert, waar je blij van wordt en waar heel bewust om wordt gegaan met wat de aarde ons biedt. Zoek je een locatie voor een bijeenkomst, vergadering, lezing workshop of andere activiteit die zorg draagt voor de planeet? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

  Duurzame vergaderlocatie

  Het aardehuis van Kiemkracht64 is gebouwd met zoveel mogelijk natuurlijke materialen en heeft organische vormen. Bij de inrichting van het gebouw en het gebruik van de ruimtes is rekening gehouden met een minimale ecologische voetafdruk. Er zijn mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen tot ca. 40 personen. De grote ruimte, Karibu, is een prachtige lichte ruimte met enorme raampartijen. Hierdoor lijken buiten en binnen samen te vallen. De kleine ruimte, Kati-kati, is perfect voor een gezelschap van 2 tot 7 personen. Deze ruimte heeft een prettige woonkamersfeer met alle gemakken vandien, zoals een tafel met stoelen, een zitgedeelte en een koffie- en theehoek. 

  Genieten van lekkers uit eigen tuin

  Het levendige hart van het aardehuis is de keuken. Dit is de plek waar het ontbijt, de lunch en het diner voor jullie klaar zal staan. Hier eet je met uitzicht op het eetbare landschap. Is het mooi weer? Dan gaan de tuindeuren open en kan er buiten gegeten worden. In de keuken wordt gewerkt met verse ingrediënten uit eigen tuin. Er worden rijke vegetarische en/of veganistische maaltijden van het land geserveerd, waarbij vlees en vis niet gemist zullen worden. Uiteraard kunnen er ook lekkere snacks worden verzorgd tijdens jullie bijeenkomst. 

  Samen oogsten, samen koken

  Tussen het vergaderen door even de zinnen op iets anders zetten? In en rondom deze vergaderlocatie zijn diverse activiteiten mogelijk, passend bij het concept van Kiemkracht 64. Superleuk is bijvoorbeeld een kookworkshop, waarbij jullie eerst gaan oogsten en daarna gaan koken. Of kies je liever voor een rondleiding door de groentetuin en het voedselbos? Ook via BuitenBusiness zijn diverse activiteiten mogelijk op deze locatie. Een greep uit de mogelijkheden:

  Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten. 

  Duurzame vergaderlocatie dichtbij Nijmegen

  Deze groene vergaderlocatie ligt in Malden, dichtbij Nijmegen. Kiemkracht64 is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Parkeren kan bij het gebouw. Vanaf Nijmegen Centraal Station neem je Lijn 83 richting Venlo. Vanaf de bushalte Grootveldselaan in Malden is het nog een klein stukje lopen naar deze inspirerende vergaderlocatie. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *