Groen conferentieoord net buiten Nijmegen

Conferentieoord De Poort

, Groesbeek, Gelderland

Conferentieoord De Poort, vergaderen in het groen net buiten Nijmegen. Verras je gasten met deze bijzondere plek midden in de bossen. De Poort in Groesbeek is een flexibele trainingslocatie met 15 zalen en 48 hotelkamers voor 10 tot 200 personen. De natuur is hier alomtegenwoordig: vanaf het terras loop je zó het bos in. Het buitenterrein van 10 hectare nodigt jullie uit voor een wandeling over de heide of een uitdagende teambuilding activiteit. De gastvrije medewerkers helpen graag om jullie bijeenkomst tot een succes te maken. Het veelzijdige conferentieoord stelt jullie in staat om in alle rust te kunnen werken aan ontwikkeling, waarbij randzaken jullie uit handen worden genomen. En dat allemaal voor een fijn prijsje: je kunt hier al een hele dag vergaderen vanaf € 36,26 per persoon.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-250 personen
 •   48 kamers
 •   144 bedden
 •   Groesbeek, Gelderland
 •   Duurzaam conferentieoord in de bossen
 •   Heel veel rust en ruimte
 •   Betaalbare vergaderarrangementen
 •   Volledige ontzorging door gastvrije medewerkers
 •   Maar liefst 15 zalen & ruimtes
 • Conferentieoord De Poort 

  Zoek je een plek om in alle rust te trainen of een nieuwe koers te bepalen? Stap even uit de dagelijkse hectiek in Conferentieoord De Poort. De perfecte plek voor vergaderingen, cursussen, trainingen, brainstormsessies en creatieve workshops. De Poort ligt in de bosrijke omgeving van het Rijk van Nijmegen, tussen Groesbeek en Malden. Natuur, rust en ruimte zorgen voor een prettige en informele sfeer, waarin professionaliteit en gastvrijheid hand in hand gaan. 

  Alle rust voor ontwikkeling

  Verspreid over het groene buitenterrein van conferentieoord De Poort liggen vier gebouwen. Door de apart gelegen gebouwen kunnen er meerdere groepen tegelijkertijd terecht bij De Poort, waarbij men toch over de exclusiviteit van een eigen gebouw kan beschikken. Verdeeld over de vier gebouwen vind je 15 zalen die ruimte bieden aan groepen van 10 tot 250 personen. Niet alleen vergaderruimtes, maar ook verblijfsruimten, diverse cursuslokalen en een prachtige meditatieruimte. Gaan jullie in kleine groepjes uit elkaar? Combineer dan jullie hoofdzaal met één of meer kleinere ruimtes. 

  Conferentiehotel bij Nijmegen met 48 kamers

  Dit conferentiehotel dichtbij Nijmegen beschikt over 48 kamers voor totaal 120 personen. Je hebt hierbij de keuze uit kamers voor 1 tot 4 personen, met eigen douche en toilet of met gedeelde faciliteiten. Heel bewust zijn alle kamers zonder tv. Na een overnachting in een van de hotelkamers word je in alle rust wakker.

  Verse en verrassende maaltijden

  De koks verrassen jullie graag! Hun creaties zijn zo veel mogelijk seizoensgebonden, lokaal en biologisch. Hier en daar met kruiden en groenten uit eigen tuin. Lekker puur en gezond, zodat iedereen ook na de lunch de concentratie vast kan houden.In zo’n groene omgeving als die van De Poort, wordt er zuinig omgegaan met het milieu. Waar het kan, wordt duurzaam gewerkt. 

  Dagarrangement vanaf € 36,26 p.p.

  Goed om te weten: bij een vergaderarrangement zijn alle benodigde zaken inbegrepen, zodat jullie je volledig kunnen focussen op ontwikkeling, ontmoeting en inspiratie. Fijne bijkomstigheid: je kunt hier al een hele dag vergaderen vanaf € 36,26 per persoon. En dan is ook nog eens alles tot in de puntjes geregeld... 

  Ontspanning midden in de natuur

  Via het terras loop je zó het bos in. Het buitenterrein van 10 hectare nodigt jullie uit voor een wandeling over de heide of een uitdagende teambuilding activiteit. De natuur brengt naast ontspanning ook vaak een heel nieuwe kijk op de zaken! Op het bosrijke terrein van Coferentieoord De Poort kunnen diverse activiteiten verzorgd worden, o.a. via BuitenBusiness. Een greep uit de mogelijkheden:

  Hoe kom je bij De Poort?

  De Poort ligt midden in de bossen tussen Malden en Groesbeek, op korte afstand van Nijmegen. Het conferentieoord is gemakkelijk te bereiken met de auto, maar kan ook worden gevonden met het openbaar vervoer (in combinatie met een taxi). 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *