Eiland van Maurik

Eiland van Maurik

, Maurik, Gelderland

Eiland van Maurik is een inspirerende evenementenlocatie tussen Utrecht en Arnhem. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een avontuurlijk bedrijfsevenement, stoer bedrijfsuitje, onvergetelijk personeelsfeest of een bijzondere bijeenkomst. EVM19 biedt sfeervolle accommodaties: het Boat House, Beach House en River Beach. Hier worden gasten ontvangen voor een vergadering, presentatie, lunch, diner of feest. Allerlei outdoor activiteiten kunnen worden gedaan, zoals quad rijden, 4x4 terreinrijden, enduro motorrijden, RIB varen en jetskiën. Zowel binnen als buiten zijn diverse (sportieve) teambuildings activiteiten, leerzame clinics en workshops mogelijk. Evenementenlocatie EVM19 is ook exclusief te huren voor een eigen evenement.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-2500 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Maurik, Gelderland
 •   Centraal gelegen tussen Utrecht en Arnhem
 •   Mogelijkheden voor kleine en grote groepen
 •   Originele activiteiten op eigen terrein
 •   Exclusief af te huren voor eigen evenement
 •   Goed bereikbaar en gratis parkeren
 • Stoere evenementenlocatie tussen Arnhem en Utrecht

  Op zoek naar een unieke en avontuurlijke evenementenlocatie tussen Arnhem en Utrecht? Wij heten je van harte welkom op Eiland van Maurik! Deze evenementen locatie is centraal gelegen op de grens van de provincies Gelderland en Utrecht. Het stoere, ruige terrein van maar liefst 20 hectare groot biedt unieke mogelijkheden voor ieder evenement. Het groene eiland is omgeven door water, waardoor je er letterlijk even helemaal uit bent. Het uitzicht over de Rijn en de Lek zorgt voor nieuwe energie en verfrissende inzichten. De centrale ligging in Nederland maakt het plaatje helemaal compleet. 

  Kies zelf de accommodatie die bij jullie evenement past

  Het eiland beschikt over verschillende accommodaties, die gebruikt kunnen worden voor kleine en grote groepen:

  • Boothuis: vergaderzaal, bar, keuken, toiletgroep, vergaderzaal ca. 30m2 met balkon.
  • Serre: met aangrenzend terras aan het water, uitzicht op de botensteiger, geschikt als restaurant en ontvangstruimte, ca. 100m2.
  • Werf: grote (verduisterde) zaal voor presentaties en feesten, ca. 225m2.
  • Beach House: aparte accommodatie met uitzicht op het eiland, 180m2 met aangrenzend strandterras.
  • River Beach: openlucht bar met strand op het eiland. 

  De accommodaties lenen zich perfect voor vergaderingen, presentaties, relatiedagen, trainingen, feesten en bedrijfsevenementen. De accommodaties zijn geschikt voor groepen tot 750 gasten, voor grotere groepen zijn er voldoende uitbreidingsmogelijkheden.

  Van foodtruckfestival tot uitgebreide barbecue

  EVM19 verzorgt gasten met aandacht en de lekkerste gerechten en drankjes. Er zijn een aantal bars binnen en buiten en meerdere zalen en terrassen om met kleine en grote groepen te zitten. Gezellig aan lange tafels of juist verspreid met een kleinere opstelling, jullie mogen kiezen! Er zijn verschillende menu's voor lunch en diner, variërend van een broodbuffet, belegde broodjes, barbecue met live-cooking, festival food tot diverse koud/warm buffetten in thema. In samenwerking met verschillende cateraars kan de verzorging worden uitgevoerd. Indien gewenst kan je ook zelf je eigen catering voor het eten verzorgen, waarbij EVM19 zorgt voor de dranken. 

  Overnachten op het eiland

  Wil je helemáál bijzonder vergaderen, blijf dan overnachten op het Eiland van Maurik. Overnachtingen zijn mogelijk in tenten. Deze kunnen ingehuurd worden of kun je zelf meenemen. Liever wat meer comfort? Het is ook mogelijk om te overnachten op vakantiepark Eiland van Maurik of in het wat luxere Van der Valk Hotel in Tiel.

  Stoere teambuildingsactiviteiten

  Eiland van Maurik is een paradijs voor stoere activiteiten! Combineer je vergadering bijvoorbeeld eens met een rondje quadrijden, off-road motorrijden, RIB-varen of jetskiën en ontdek met hoeveel energie je terugkomt. Ook sportieve activiteiten en avontuurlijke teambuildingsactiviteiten zonder motor behoren tot de mogelijkheden. Wat te denken van een sportdag of het afleggen van het obstaclerunparcours, dat zelfs gebruikt is voor de selectie van de deelnemers aan Expeditie Robinson? Via BuitenBusiness kunnen er ook diverse activiteiten worden verzorgd op het eiland. Bekijk hier alle mogelijkheden.

  Centraal gelegen evenementenlocatie tussen Utrecht en Arnhem

  Deze bijzondere vergader- en evenementenlocatie heeft een centrale ligging in het midden van het land. Eiland van Maurik is gelegen tussen Utrecht en Arnhem, op de grens van de provincies Utrecht en Gelderland. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en ligt op een steenworp afstand van de snelwegen A15 en A2. Bij het inrijden van het recreatiegebied Eiland van Maurik volg je de borden EVM19. Er is voldoende parkeergelegenheid op het evenemententerrein. 

   

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *