Eco-vergaderen en overnachten bij 't Lennepserf

Ecolodges ‘t Lennepserf

, Veessen, Gelderland

Duurzaam vergaderen en overnachten in een eigentijdse setting? Welkom bij 't Lennepserf in Veessen, een inspirerende en duurzame vergaderlocatie tussen Zwolle en Apeldoorn. De sfeervolle, luxe vergaderruimte biedt samen met zes unieke eco-lodges en de authentieke hooischuur een vruchtbare voedingsbodem voor (meerdaagse) vergaderingen, trainingen en teambuilding sessies. De voormalige boerderij is met zorg en aandacht omgetoverd tot een hippe eco-vergaderlocatie en is voorzien van alle moderne vergadergemakken. Van harte welkom bij 't Lennepserf!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   22 kamers
 •   40 bedden
 •   Veessen, Gelderland
 •   Duurzame, luxe en eigentijdse vergaderlocatie
 •   Inspirerend vergaderen op eeuwenoude boerengrond
 •   Overnachten in luxe eco-lodges
 •   Wellnessmogelijkheden en vergaderbreaks
 •   Vergaderen en overnachten vanaf € 125,-- p.p.
 • Eco vergaderlocatie 't Lennepserf in Veessen

  't Lennepserf biedt met een sfeervolle vergaderruimte, zes unieke eco-lodges en een authentieke hooischuur een geweldige plek om je één of meerdere dagen met je collega's terug te trekken. Wanneer je op zoek bent naar een duurzame doch luxe locatie voor jullie vergadering, training, teambuilding, brainstorm of workshop, dan ben je hier aan het juiste adres. Alle ruimtes zijn met aandacht gebouwd en ingericht en de geweldige ligging maakt het plaatje compleet. Welkom bij 't Lennepserf!

  Van boerenbedrijf tot luxe en duurzame vergaderlocatie

  Daar waar vroeger de koeien werden gehouden, hooi lag opgeslagen en mais werd geteeld, wordt nu vergaderd, gebrainstormd en nieuwe energie opgedaan. Na een leven lang boeren, wil de familie Bos zoveel mogelijk mensen op een luxe manier laten genieten van de natuur en het tijdloze boerenbestaan laten ervaren. Vader Herbert en dochter Merle, beiden grootgebracht op de boerderij, zetten het boerenbedrijf voort als duurzame vergaderlocatie en groepsaccommodatie met diverse soorten luxe en comfortabele ecolodges. Bij het bedenken en het uitvoeren van hun plannen, is er vooral gekeken naar hoe zij persoonlijk graag een verblijf zouden ervaren: terug naar de basis, zoveel mogelijk zelfvoorzienend, rekening houdend met de natuur en het milieu en toch zo luxe mogelijk. Met deze wensen is de melkveehouderij nu getransformeerd tot een inspirerende vergaderlocatie met luxe duurzame overnachtingsmogelijkheden in een landelijke stijl.

  Vergaderen aan de grote boomstamtafel

  De inrichting van de vegaderruimte en de lodges zijn luxe en eigentijds, met een knipoog naar het vroegere boerenleven. De oude spanten uit de boerderij zijn omgetoverd tot prachtige meubels en in de vergaderruimte is de enorme boomstamtafel een echte blikvanger. Een gezellige kachel zorgt voor extra sfeer in de winter en in de zomer kan je heerlijk naar buiten. Het uitzicht is betoverend mooi en rustgevend, 't Lennepserf biedt met al haar mogelijkheden een vruchtbare voedingsbodem voor iedere zakelijke meeting.

  Overnachten in luxe ecolodges

  Voor meerdaagse vergaderingen en trainingen zijn er 22 luxe gastenkamers om te overnachten, verdeeld over 6 luxe ecolodges en een authentieke hooiberg. De architectonische lodges zijn ontworpen om te kunnen genieten  van landelijk comfort en luxe, met de sfeer en uitstraling van het tijdloze boerenbestaan. Uiteraard zijn de kamers voorzien van alle denkbare gemakken, met diverse fijne extra's zoals een sunshower, infrarood cabine, pallethaard en terras.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Even een korte break tussendoor? De voetbaltafel staat alvast voor jullie klaar ;). Voor de echte ontspanning biedt 't Lennepserf diverse luxe wellness mogelijkheden, zoals voetenbaden, massages, een Finse sauna, Turks stoombad, infrarood sauna en een beschut buitenterras met heerlijke ligbedden. De wellness wordt exclusief gereserveerd voor één tot maximaal 6 personen. Liever iets meer actief? De omgeving nodigt uit tot een verfrissende wandeling of fietstocht, daarnaast kunnen via BuitenBusiness tal van inspirerende vergaderbreaks worden verzorgd.

  Vergaderen met zorg voor natuur en milieu

  Bij 't Lennepserf wordt er alles aan gedaan om het milieu te sparen, zonder dat er ingeleverd wordt op kwaliteit en comfort. Veel materialen uit de oude boerderij zijn hergebruikt, bijvoorbeeld de vroegere drinkbakjes van de koeien vind je nu terug als wasbakjes op het toilet. Ook de oude voersilo is bewaard gebleven, deze is omgetoverd tot een unieke buitendouche, een bijzondere ervaring! Via 220 zonnepanelen en een biomassasysteem wordt eigen energie opgewekt, de muren zijn gestuct met leem, er wordt ecologisch groenbeheer toegepast en het regenwater wordt opgevangen in een "poedel-vijver" waar in de zomer in gezwommen kan worden. Er wordt zoveel mogeijk samengewerkt met lokale ondernemers en met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Hiermee willen de eigenaren er graag voor zorgen dat ook de lokale gemeenschap profiteert van het bedrijf.  

  Eco-vergaderlocatie 't Lennepserf in Veessen

  Je vindt eco-vergaderlocatie 't Lennepserf in Veessen, een klein plaatsje in Overijssel tussen Zwolle en Apeldoorn. 't Lennepserf is goed bereikbaar met de auto via de A-50, er is op de locatie voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Met het openbaar vervoer kan je vanuit Zwolle of Wezep met de de buurtbus. De bestemming is de reis absoluut meer dan waard! Het gebied tussen Veessen en Wapenveld is niet alleen prachtig, maar ook heel bijzonder door de speciale functie:  om de dorpen en steden beter te beschermen tegen hoge waterstanden van de IJssel, is tussen Veessen en Wapenveld een acht kilometer lange hoogwatergeul aangelegd. Deze hoogwatergeul wordt ook wel de ‘Deltawerken van de Veluwe’ genoemd. Het waterwerk ligt pal achter ‘t Lennepserf en tussen de twee dijken kun je heerlijk wandelen en fietsen. Volg je het pad op de dijk, dan krijg je iedere keer een verrassend perspectief op de omgeving: er is natuur, een fietspad, een kanoroute en een vogelkijkhut.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *