De Hooimijt, ruimte voor Vernieuwing

De Hooimijt

, Elst , Gelderland

Zoek je een unieke locatie om te leren, creëren en ontmoeten? De Hooimijt is een plek vol sfeer, rust en ruimte en biedt een ideale plek om trainingen, workshops, vergaderingen, brainstorm sessies en intervisie te organiseren. De Hooimijt bevindt zich op een prachtige plek in de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen. Je hebt de hele locatie voor jezelf waardoor flexibiliteit, gastvrijheid, rust, ruimte en vrijheid vanzelfsprekende begrippen zijn.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-18 personen
 •   3 kamers
 •   1 bedden
 •   Elst , Gelderland
 •   Kleinschalige, sfeervolle locatie
 •   Centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen
 •   Hele locatie voor jezelf, geen andere gasten
 •   Mogelijkheden voor training en begeleiding
 • De Hooimijt, ruimte voor vernieuwing

  De Hooimijt is een unieke locatie in de Betuwe om te leren, creëren en ontmoeten. Een plek vol sfeer, rust en ruimte waardoor je ergens aan toe kunt komen. Tot de kern bijvoorbeeld. Of jezelf, elkaar, iets nieuws, een visie, een besluit of plan. In de Hooimijt komen trainingen, workshops, vergaderingen, brainstorm sessies en intervisies goed tot hun recht. Maar ook voor teambuildingsactiviteiten of een vrolijke borrel met je collega’s kun je hier prima terecht. Gasten waarderen de Hooimijt om haar gastvrije atmosfeer, kleinschaligheid en de landelijke ligging. De locatie staat op het erf van een voormalige boerderij en is een gemeentelijk monument.    

  De hele locatie voor jezelf

  Wie in de Hooimijt verblijft, heeft de locatie geheel voor zichzelf. Flexibiliteit is kenmerkend voor de ruimte en voor de gastvrouw. Beneden is een groepsruimte met keuken en een kleine subruimte. Boven is er een grote subruimte c.q. atelier. De Hooimijt wordt ingericht naar jullie wensen en als je wilt kun je tegen betaling gebruik maken van het materiaal in het atelier op de eerste verdieping. De lunch wordt met veel aandacht verzorgd, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van streekproducten. Een diner laten cateren behoort ook tot de mogelijkheden. 

  Kleinschaligheid met een warm welkom

  De mensen achter de Hooimijt zijn zelf coach van organisaties en teams. Daardoor weten zij heel goed welke invloed de sfeer van een ruimte op een bijeenkomst heeft. Dat is ook de reden waarom de Hooimijt opgezet is, als thuisbasis van Ateliers voor Vernieuwing. Steeds vaker kwam de vraag of de Hooimijt ook te huur is en vanaf heden worden gasten van buitenaf ook warm welkom geheten op deze sfeervolle locatie. De plek en de sfeer die het uitstraalt is te bijzonder om niet te delen.  

  Van uitzicht naar inzicht

  Bij de Hooimijt is een terras en grasveld met uitzicht op weilanden. Een groot gedeelte van het jaar lopen daar paarden, koeien en schapen. Bij mooi weer kun je buiten werken, lunchen of borrelen. De naastliggende weilanden bieden nog meer ruimte voor tal van inspirerende activiteiten. Via BuitenBusiness kunnen o.a. de volgende vergaderbreaks en teambuilding activiteiten georganiseerd worden op deze mooie plek:

  Op onze activiteitenpagina vind je nog meer inspirerende vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten.

  Nog meer mogelijkheden

  Zelf de keuken in duiken om samen te koken? Ook dat kan in de Hooimijt. Evenals kamperen met eigen tent(en) want er is groot grasveld en een badkamer met douche en bad. Wil je dat er meegedacht wordt met de invulling van jullie programma of de bijeenkomst begeleiden? Ook dat is mogelijk, de jarenlange ervaring van de mensen achter de Hooimijt en hun uitgebreide netwerk bieden tal van mogelijkheden. 

  Waar ligt de Hooimijt

  De Hooimijt is de (groeps)locatie van Ateliers voor vernieuwing. Deze bijzondere plek om te ontmoeten, ontwikkelen, ontdekken en creëren ligt zeer centraal in Overbetuwe, tussen Arnhem en Nijmegen. De Hooimijt ligt in het plaatsje Elst en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. De prachtige ligging biedt volop rust en ruimte, terwijl de locatie toch centraal gelegen is, nabij de A-15 en de A-50. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. 

  • 9
   Door:

   Onlangs op zeer korte termijn een middag kunnen reserveren voor een evaluatiesessie. De locatie is heel fijn en de catering was top verzorgd door Petra. Ze heeft alles volledig Corona-proof ingericht en goed nagedacht over de kleinste details. Zeker een aanrader, wij komen nog eens terug!

  • 9
   Door:

   Sfeervolle, huiselijke accommodatie. Prettige ontvangst door de vriendelijke gastvrouw Petra met zelfgebakken appeltaart. Perfecte catering gedurende de dag. Ideaal voor een laagdrempelige / informele workshop of teamsessie. Leuk om een buitenactiviteit aan te koppelen (bij ons was dat schapendrijven). Alles was prima geregeld!

  • 9
   Door:

   Ik heb met mijn team een geweldig verzorgde dag mogen ervaren.

   De locatie is sfeervol en geeft inspiratie tot vooruitdenken.

   De ontvangst en verzorging van de innerlijke mens waren top: Vers, gevarieerd, seizoensgebonden en vooral erg smaakvol.

   Al met al een geslaagde locatie om met een team aan de slag te kunnen.

   Petra bedankt!

  • 10
   Door:

   Prachtige plek, vriendelijke ontvangst, heerlijke lunch en prima faciliteiten. Kortom: zeer geslaagd!

  • 10
   Door:

   prachtig in de natuur, leuk pittoresk huisje. Vriendelijke gastvrouw. Alles top geregeld!

  • 8.5
   Door:

   Erg prettig. Sfeervol, laagdrempelig, perfecte catering gedurende lunch, dag en diner.

   Onze groep betrof 15 leidinggevende uit een produktieomgeving. Ze hebben zich hier op hun gemak gevoeld, wat de dag mede tot een succes maakte.

   Fijne gastvrouw en gastheer.

   Marielle Kloth

   De Personeelskamer

  • 9
   Door:

   Zeer mooie locatie, landelijk en zeer goed om een workshop te houden.

   Zeer goed verzorgt door de gastvrouw (koffie met taart, lunch en borrel)

  • 10
   Door:

   Topplek. Met team hier gezeten voor materiaalontwikkeling. Perfect om samen te werken en te genieten van een heerlijke lunch. Dat kun je wel aan gastvrouw Petra over laten. Ga ik vast nog vaker gebruiken.

  • 10
   Door:

   Ik heb verschillende keren een teambuilding gehad op deze prachtige locatie midden in de natuur en toch goed bereikbaar. De binnen - en buitenruimte inspireert en biedt mogelijkheden voor diverse activiteiten: van denken tot doen. De gastvrouw stemt de verzorging en de catering af op de wensen van de bezoekers en denkt graag mee in de organisatie van de activiteiten. Voor mij is de Hooimijt een heerlijke ruimte, waar ik graag met mijn collega's kom.

  • 10
   Door:

   Met 16 mensen een opleiding gevolgd in de Hooimijt. Een prettige sfeer met genoeg ruimte, vooral als het mooi weer is. Goede lunch en verzorging.

   Er waren genoeg materialen voor onze creative sessie en het is een fijne plek voor bezig en rustig met elkaar werken.

  • 10
   Door:

   We hebben 2 dagen met 5 personen gewerkt in de Hooimijt. Het is een inspirerende omgeving die genoeg ruimte biedt en knus is. De verzorging was heel goed. Goede koffie en een heerlijke lunch. Met veel zorg en aandacht ontbrak het ons aan niets. Fijn is dat je midden in de natuur bent en er ook buiten allemaal zitjes zijn. Binnen konden we ook op verschillende plekken met verschillende sferen werken.

   Het is voor ons een plek om jaarlijks terug te keren.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *