Outdoor vergaderen, trainen en teambuilden

Markant Outdoorcentrum

, Braamt, Gelderland

Midden in het Achterhoekse landschap, op korte afstand van Doetinchem, ligt deze unieke outdoorlocatie. Op het 12 hectare grote terrein kan je terecht voor werkelijk allerlei zakelijke bijeenkomsten: van een vergadering tot een training en van een brainstorm tot een grootschalig evenement. Aangevuld met een breed aanbod aan activiteiten en een samenwerking met diverse trainers, biedt deze locatie één totaalpakket voor je gehele bedrijfsdag. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de fantastische ligging tussen bossen, water en natuurgebieden...

          Goed en goedkoop
 •   0-50 personen
 •   6 kamers
 •   36 bedden
 •   Braamt, Gelderland
 •   Uniek alles-in-één concept
 •   Duurzame vergaderlocatie
 •   Breed aanbod aan activiteiten
 •   Bedrijfstrainingen op maat
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €38,- p.p.
 • Unieke outdoorlocatie met alles-in-1 concept

  Midden in het Achterhoekse landschap, op een 12 hectare groot terrein kan je terecht voor werkelijk allerlei zakelijke bijeenkomsten. Aangevuld met een breed aanbod aan activiteiten en een samenwerking met diverse trainers, biedt deze locatie één totaalpakket voor je gehele bedrijfsdag. 

  Vergaderen in Dutch Mountain

  Je bijeenkomst vindt plaats in Dutch Mountain, een duurzame locatie die volledig is gebouwd met ecologisch verantwoorde materialen. Het gebouw gaat helemaal op in de natuur en biedt daarmee een inspirerende omgeving voor je bijeenkomst. De vergaderlocatie is ruim van opzet en beschikt over twee ruimtes: één voor max. 50 personen en één voor max. 20 personen. Door het glazen dak en de vele ramen is er veel lichtinval. Op koelere dagen geeft de grote open haard een gezellige sfeer en met mooi weer is het heerlijk vergaderen op je eigen terras, die een prachtig uitzicht biedt over het water en het natuurgebied.

  Lunch, diner of outdoor cooking

  Over de culinaire verzorging tijdens je bijeenkomst hoef je je geen zorgen te maken, alles wordt namelijk tot in de puntjes geregeld. Van een uitgebreide lunch tot een barbecue en van een luxe borrel tot tapasbuffet; alles is mogelijk. Extra leuk is het outdoor cooking programma, waarbij je op een avontuurlijke en gezellige wijze samen gaat koken met je collega's, uiteraard onder deskundige begeleiding van een kok. Een overgetelijke smaakervaring in de Achterhoek!

  Een breed scala aan vergaderbreaks

  Op een effectieve manier de benen strekken tijdens je bijeenkomst? Het enorme buitenterrein biedt een zee aan mogelijkheden voor het organiseren van een inspirerende vergaderbreak. Er is altijd wel een activiteit die past bij jullie wensen, programma en budget, zoals kanovaren, vlotten bouwen, boogschieten, mountainbiken, survivallen, waterskiën, een GPS-tocht, een workshop schilderen of een wijnproeverij. Daarnaast zijn er diverse teambuildingactiviteiten mogelijk, georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele voorbeelden:

  Kijk onder het kopje 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina voor nog meer inspirerende teambuildingactiviteiten.

  Bedrijfstrainingen op maat

  Naast activiteiten worden op deze outdoorlocatie ook bedrijfstrainingen en teambuildingprogramma's georganiseerd, verzorgd door eigen trainers. Outdooractiviteiten worden hierbij gebruikt als middel om te werken aan conflicten binnen de organisatie, zoals het inzichtelijk maken van communicatieprocessen, de bedrijfscultuur, leiderschapsstijlen, teamrollen of het verbeteren van de onderlinge samenwerking. Meer informatie? Neem rechtstreeks contact op met de beheerders van deze locatie voor een bedrijfstraining op maat. 

  Ligging van deze bijzondere outdoor- en evenementenlocatie

  Deze locatie ligt midden in het Achterhoekse landschap, tussen Doetinchem en 's Heerenberg in de provincie Gelderland. De locatie is goed bereikbaar vanaf de A-18 en ligt op een klein half uur afstand van Arnhem. Daarnaast is de locatie ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Recreatiegebied Stroombroek en het bos- en natuurgebied Montferland liggen binnen handbereik, een prachtige omgeving!

  • 9
   Door:

   Mooie locatie, prima mogelijkheden, oase van rust, heerlijk gegeten en ontzettend vriendelijke ontvangst en begeleiding.

  • 9
   Door:

   We hebben met bijna 300 medewerkers een programma bij Markant gevolgd, waarvan 175 mensen kozen voor sportief outdoor (de expeditie challenge) en 115 mensen voor creatief indoor (de workshops schilderen, speksteen bewerken en djembée). Door de goede organisatie vooraf, de kundige en toch gezellige begeleiding, en niet te vergeten de activiteiten, kijken we er met veel plezier op terug. De mensen hebben elkaar onderling weer beter leren kennen en er werd nog lang over nagepraat.

  • 9
   Door:

   Voor onze vestiging in Enschede waren wij op zoek naar een leerzame teambuildingdag. De keuze voor Markant bleek een perfecte: op een luchtige manier werden met uitdagende opdrachten thema’s als communicatie, leiderschap en teamrollen aangesneden. Het was verrassend om te zien dat de ervaringen uit de oefeningen zoveel konden zeggen over de situatie op het werk. Inmiddels schakelen we Markant in voor steeds meer trainingsvragen.

  • 8.5
   Door:

   Leuke ontspannen middag gehad met onze afdeling, was geslaagd teamuitje.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *