Een locatie met karakter

Hoeve de Kempe

, Voorst, Gelderland

Effectief vergaderen in alle rust en ruimte? Kom dan naar Hoeve de Kempe in Voorst, Gelderland. Deze authentieke hoeve biedt een unieke accommodatie voor heidagen, vergaderingen, trainingen of bedrijsfevents. Privé, stijlvol en persoonlijk. De hele locatie voor jezelf, geen andere gasten. Meerdere ruimtes beschikbaar en een groot buitenterrein. Gunstig gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen op een afgelegen locatie op enkele autominuten van de A1. Hoeve De Kempe is niet zomaar een plek, maar een beleving. In direct contact met de natuur met het omringende landgoed als inspirerend decor.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-35 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Voorst, Gelderland
 •   Authentieke, sfeervolle hoeve
 •   Rust, ruimte en privacy
 •   De hele locatie voor jezelf, geen andere gasten
 •   Midden in de natuur
 •   Gunstig gelegen, op slechts enkele minuten vanaf de A1
 • Inspiratie-locatie Hoeve De Kempe

  Hoeve De Kempe is zo'n echte Inspiratie-Locatie. Precies zo'n locatie die we bedoelen als we het hebben over Inspiratie-Locaties. Niet zomaar een plek, maar een beleving. Gelegen midden in de natuur op één van de mooiste landgoederen van Gelderland. Privé, stijlvol en persoonlijik. Altijd één gezelschap tegelijk. Geen andere gasten. Goede voorzieningen zonder dat dit ten koste gaat van de authentieke sfeer. Welkom bij Hoeve De Kempe!

  Effectief vergaderen in alle rust en ruimte

  De hoeve is een monument. Het is de oudste nog bestaande hoeve van Landgoed De Poll en stamt uit de 16e eeuw en heeft nog een groot aantal oorspronkelijke details. De constructie is nog zichtbaar. Hoeve De Kempe is de thuisbasis van eigenaren Jacco en Suze en wordt daarnaast ter beschikking gesteld voor zakelijke bijeenkomsten als heidagen, vergaderingen, trainingen of bedrijfsevents. Je hebt hierbij de beschikking over de ruime Deel met bijbehorende bovenverdieping en de prachtige Boomgaard. De Deel biedt alle ruimte voor een opstelling naar eigen keuze en de bovenverdieping is beschikbaar om in groepen uiteen te gaan of even te relaxen. Alle faciliteiten zijn aanwezig zoals flipovers, beamer, scherm, geluidsinstallatie etc.

  Een thuis van huis

  Stilte, rust en persoonlijke aandacht is hier het motto. De locatie wordt slechts aan één groep tegelijik verhuurd waardoor intimiteit en exclusiviteit gegarandeerd zijn. Naast het verhuren van de ruimte kunnen ook allerlei andere zaken georganiseerd worden. Denk hierbij aan diverse binnen- en buitenactiviteiten en externe trainers waarmee wordt samengewerkt. Alles wordt op maat samengesteld met als doel de gasten het gevoel te geven dat ze daadwerkelijk thuiskomen. 

  Eten & drinken

  Uiteraard zijn er heerlijke koffie- en thee arrangementen, lunches, borrels en maaltijden voorhanden, daarnaast is maatwerk mogelijk. De verzorging is hier uitstekend, met veel persoonlijke aandacht en ruimte voor maatwerk. Er wordt gewerkt met verschillende cateraars, waardoor heel veel mogelijk is.

  Vergaderbreaks & Teambuildingactviteiten

  Vanuit de Hoeve kijk je uit over de Boomgaard met schapen en ponies. Hier kun je bij mooi weer lunchen, pauzeren, borrelen of werken. Of gewoon even in rond wandelen, heerlijk als korte vergaderbreak. Ook via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende activiteiten worden verzorgd, zoals bijvoorbeeld:

  Kijk hier voor nog meer inspirerende activiteiten.

  Waar ligt Hoeve De Kempe?

  Hoeve de Kempe is te vinden midden in de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen op een afgelegen locatie op enkele autominuten van de A1. De boerderij wordt bereikt via een 500 meter lang zandpad, absolute privacy is hier gegarandeerd. Er is meer dan voldoende parkeerruimte direct naast de deur.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *