Landelijk, stoer & sfeervol

Gebakhuus

, Kring van Dorth, Gelderland

Zoek je een kleinschalige vergaderlocatie dichtbij Deventer? Sfeervol en intiem? Gebakhuus in Kring van Dorth is precies zo'n locatie. Landelijk, stoer & sfeervol, met een warme en huiselijke sfeer. Deze vergader- en trainingslocatie is geschikt voor ca. 25 tot 30 personen en ligt midden in het groen. Tussen het vergaderen of trainen door worden jullie in de watten gelegd met verse koffie en thee en - naar wens- zelfgemaakte appeltaart. Ook lunch en diner worden bereid met verse streekproducten. Organiseer je een activiteit of buitenprogramma? Rondom het theehuis ligt een groot weiland en vanaf de locatie loop je zó de natuur in.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Kring van Dorth, Gelderland
 •   Kleinschalige vergaderlocatie bij Deventer
 •   Stoer maar toch sfeervol
 •   Genieten van huisgemaakte lekkernijen
 •   Groot weiland voor buitenactiviteiten
 •   8-uurs vergaderarrangement € 49,50
 • Kleinschalige vergaderlocatie dichtbij Deventer

  Op korte afstand van Deventer, 2 autominuten onder Bathmen aan de A1, ligt Gebakhuus. Gelegen aan het begin van een zandpad, tussen weilanden, akkers en een boomgaard, kun je op deze kleinschalige vergaderlocatie de rust van het platteland ervaren. Een mooie setting om te vergaderen, te trainen en workshops te volgen. 

  Landelijk, stoer & sfeervol

  Van buiten stijlvol in stemmig zwart hout opgetrokken. Van binnen landelijk, stoer en heel sfeervol. Het theehuis is ingericht met robuuste houten tafels en stoelen en passende decoratie, waardoor een huiselijke en intieme sfeer is gecreeërd. Perfect voor wie een kleinschalige en intieme vergaderlocatie zoekt. 

  Verse koffie en thee

  Het theehuis staat geheel tot jullie beschikking en biedt ruimte aan ca. 30 personen. Beamer, scherm, flipover en wifi zijn aanwezig. Je kunt zelf onbeperkt koffie en thee pakken. Liever een lekkere espresso? De eigenaren maken deze in een handomdraai voor jullie klaar. Als het weer zich er voor leent, kun je uiteraard ook buiten gebruik maken van het terras en eventueel van het weiland. De ezeltjes gaan graag even voor jullie aan de kant.  

  Lunch en diner met streekproducten

  Vanuit eigen keuken kan er worden voorzien in een uitgebreide lunch en/of diner. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van eerlijke, biologische en lokale producten. Het is daarnaast ook mogelijk om zelf (onder professionele begeleiding) een diner klaar te maken door gebruik te maken van een outdoor kookworkshop. Aangeschoven bij een brandende vuurschaal zal dit prima smaken!

  Genieten van een weids uitzicht

  Op het ruime terras met een weids uitzicht op de uitgestrekte velden is het goed toeven. Helemaal met een goede kop koffie of ‘verse thee’ in de hand en een lekker stuk zelfgemaakte appeltaart on the side. Tevens kun je op zomerse dagen gebruik maken van een uitgebreide lunch in de buitenlucht.

  Vergaderbreaks

  Even de benen strekken? Tussendoor kan er met gemak een ontspannen wandeling gemaakt worden. Liever een (teambuilding)activiteit? Via BuitenBusiness kunnen er diverse "vergaderbreaks" op deze locatie verzorgd worden, enkele suggesties:

  Kijk voor nog meer suggesties op onze activiteitenpagina. 

  Vergaderen dichtbij Deventer?

  Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt in Kring van Dorth, op korte afstand van Deventer, precies op de grens van Overijssel en Gelderland. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *