Buitenverblijf De Wijte

Buitenverblijf de Wijte

, Eefde, Gelderland

Buitenverblijf De Wijte is een unieke locatie nabij Deventer om ongestoord te vergaderen, trainen of teambuilden. Vanaf de A1 ben je binnen 10 minuten op deze paradijselijke plek temidden van weilanden en bossen. Het drukke (randstad)gevoel glijdt hier van je af. Hier heerst weldadige rust. Hier ben je samen, zonder anderen. Van harte welkom bij Buitenverblijf De Wijte!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   2 kamers
 •   4 bedden
 •   Eefde, Gelderland
 •   Unieke vergaderlocatie tussen Deventer en Zutphen
 •   Goed bereikbaar vanaf de snelweg
 •   Samen zonder anderen
 •   Lunch met biologische producten
 •   Vergaderbreaks & teambuilding acitiviteiten
 • Een uniek buitenverblijf om ongestoord te vergaderen

  Ongestoord vergaderen, trainen of teambuilden? Dit buitenverblijf biedt de perfecte locatie! Want midden tussen de weilanden, met wijds uitzicht over akkers en bosschages staat buitenverblijf de Wijte. Het drukke (randstad)gevoel glijdt hier van je af. Hier heerst weldadige rust.

  Welkom bij buitenverblijf de Wijte!

  De deur staat open, de geur van verse koffie komt je tegemoet. De haard brandt en op de grote eikenhouten tafel staat verse appeltaart van appels uit eigen boomgaard klaar. Je wordt omringd door een warme, huiselijke sfeer en Aljanneke staat klaar om jullie deze dag in de watten te leggen.

  Samen zonder anderen

  De locatie is zeer ruim, in het grote middengedeelte staan sfeervolle, houten vergadertafels op de verwarmde vloer. Er zijn diverse gezellige zithoekjes voor een informeel gesprek tussendoor. De sfeer is huiselijk en er zijn geen andere gasten aanwezig. Je beschikt altijd exclusief over de gehele locatie, je bent hier samen zonder anderen. Wil je voorafgaand aan of aansluitend op een vergadering of training overnachten, dan staan er twee comfortabele gastenkamers tot je beschikking.

  Verse, biologische lunch en/of diner

  “De Wijte" lunch is een uitgebreide biologische maaltijd bestaande uit o.a. versbereide seizoensoep, iets warms (bijvoorbeeld quiche of hartige scones), hele broden die je zelf belegt met zelfgemaakte producten, een seizoensalade en verse sappen. De producten komen uit de directe omgeving. Zo worden de groenten uit de tuin gehaald bij Tuinderij de Veldhof in Joppe, vleeswaren en de lekkerste karnemelk komt van boer Willem (bekend van Boer zoekt vrouw) van biologisch dynamische boerderij “de Vijfsprong” in Vorden en het brood wordt gebakken door Driekant Ambachtscentrum in Zutphen. Huiscateraar Willemien kookt met een verhaal. Hetgeen wat haar “toegefluisterd” wordt over de organisatie, het team en/ of het doel van de bijeenkomst verwerkt zij in het eten.

  Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

  Buitenverblijf De Wijte beschikt over een fantastisch buitenterrein waar diverse aanvullende activiteiten verzorgd kunnen worden. Het gebied nodigt uit tot een verfrissende wandeling tussendoor. Wil je meer uit je training halen, dan kunnen via BuitenBusiness diverse aanvullende activiteiten verzorgd worden, zoals: 

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina

  Buitenverblijf De Wijte: wie, wat en waar?

  Buitenverblijf de Wijte is de ideale locatie voor coaches of teams die samen met hun coachees of collega’s tot de kern willen komen. Je vindt hier de rust, ruimte en beslotenheid die het proces zullen ondersteunen. Aljanneke en collega’s leggen hun gasten volledig in de watten. Het buitenverblijf ligt in Eefde, tussen Zutphen en Deventer op 10 minuten van de snelweg A1. Vanuit Utrecht ben je binnen 1 uur rijden op deze geweldige plek. We kijken uit naar je komst!

  • 8.5
   Door:

   Prachtige locatie in een rustige, landelijke omgeving.

   Ontvangst door gastvrouw was allerhartelijkst en de catering was prima verzorgd.

   Zeker een locatie om weer terug te komen.

  • 10
   Door:

   Wat een fantastisch buitenverblijf in een mooie omgeving! Afgelopen weekend hebben we vanuit Phoenix opleidingen ons intervisie weekend gehad bij De Wijte. Bij dat soort intensieve dagen heb je een fijne plek nodig waar iedereen zich thuis voelt. We hadden ons geen betere locatie kunnen wensen; warme sfeer, van alle gemakken voorzien en heerlijke bedden!

  • 10
   Door:

   Mooie locatie, prachtig uitzicht, fijne sfeer en een super attente gastvrouw. Tijdens een tweedaagse training heb ik ook gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te overnachten. En dat is mij zo goed bevallen dat ik de volgende keer weer blijf!

  • 10
   Door:

   Prima locatie, mooi rustige landelijke omgeving en goed gastheerschap. Mooi locatie voor team en leiderschapstrainingen met mogelijkheid voor buitenactiviteiten.

  • 9
   Door:

   Perfecte vergaderlocatie ! Op 17 januari 2017 hebben wij met ons team hier een werksessie gehad. De locatie ligt afgelegen en is daardoor perfect om zonder afleidingen met focus te werken aan een thema dat belangrijk, maar niet alledaags is.

   Wij hebben bewust gekozen voor deze locatie, omdat er ruimte en faciliteiten beschikbaar zijn om je eigen eten te organiseren. Dit kwam de besloten sfeer en teamspirit ten goede. Op een paar honderd meter afstand ligt de Eefsebeek, waar je via een pad naartoe kunt lopen.

   Bij aankomst heeft Aljanneke ons op een open en persoonlijke manier gastvrij ontvangen. Ook aan het einde van de dag schonk zij aandacht aan onze ervaringen van die dag en hoe wij ons verblijf hadden beleefd. Als we weer een vergaderlocatie zoeken, dan komen we hier zeker nog terug.

  • 9
   Door:

   Wij hebben een vergadering gehad op De Wijte. Aljanneke heeft alles prima voor ons verzorgd en ook de communicatie verliep direct soepel en snel. Bij aankomst werden we door Aljanneke ontvangen met koffie en heerlijke zelfgemaakte appeltaart en ook bij de goed verzorgde lunch stond ze paraat om ons alles uit handen te nemen. Van begin tot het eind is alles prima geregeld. De locatie is rustig gelegen, knus ingericht en ruim genoeg om met een grotere groep te vergaderen. Een echte aanrader!

  • 9
   Door:

   Op 1 juli hebben wij een sessie voor het Management Team georganiseerd bij Buitenverblijf de Wijte. Het contact vooraf via e-mail was al prettig en snel. Aan al onze wensen kon tegemoet gekomen worden. De dag zelf is prima verlopen. De deelnemers waren enthousiast over de locatie. Vooral de plek, in de vrije natuur is erg fijn. Daarnaast was de verzorging van koffie, thee, appelgebak en lunch prima! Wij komen graag terug.

  • 9
   Door:

   Echt een top locatie. De ligging, de sfeer, de ambiance, het straalt allemaal rust uit.

   Ze hebben een goede combinatie gevonden van authentiek en moderne luxe.

   De service is heel persoonlijk en vriendelijk.

   Ik doe al vele jaren met plezier zaken met Buitenverblijf De Wijte

  • 8.5
   Door:

   Heerlijke plek, niet te formeel, waardoor het niet aanvoelt als een "vergaderlokatie". Ook handig als je wil overnachten de avond van te voren, dat is allemaal perfect verzorgd en voor een goede prijs. Aljanneke brengt een stedelijke mentaliteit en professionaliteit naar het buitenverblijf waar je ontspannen kan samenkomen op een authentieke lokatie. Aljanneke zelf is hartelijk en toegewijd. De lunch was ook heerlijk. Wij komen terug! heb nog 1 kleine wens op het lijstje staan; nespresso :). Maar verder kan ik niets verzinnen. Dank Aljanneke!

  • 9
   Door:

   Grootste pluspunt van deze locatie is de gastvrouw. Voor Aljanneke is geen moeite te veel. De ruimte is prima verzorgd, de catering perfect (zelfgebakken appeltaart met verse slagroom!). Al met al een prettige locatie voor een vergaderdag of een training.

  • 10
   Door:

   We hebben inmiddels (vanuit Innerlijkinzicht.com) een paar sessies daar gehouden.

   Prachtige grote ruimte met veel plekjes om dingen in groepjes te kunnen doen. Heerlijk rustig en prima verzorging!

   Kortom, een enorme aanrader.

   Rogier Buurman en Oscar WIldschut

  • 9
   Door:

   Wat een heerlijke plek om even tot rust te komen! Al bij de eerste communicatie met Aljanneke kregen wij (2 stellen, eind twintig/begin dertig) het gevoel van een warm welkom en dat bleek helemaal het geval te zijn toen we aankwamen op locatie. Een prachtige locatie die groot lijkt, en misschien ook is, maar door de inrichting toch erg knus aanvoelt. Er zijn verschillende hoekjes waar je in kunt wegkruipen, maar onze favoriet was de plek bij het haardvuur. Verder was de omgeving geweldig. De Bijschuur staat op een open locatie waardoor je heerlijk kunt genieten van de omgeving, zeker wanneer de zon langzaam ondergaat. Verder was er bij aankomst nog een klein welkomstgeschenk (een lekkere fles appelsap van de boomgaard) dat het plaatje voor ons compleet maakte.

  • 9
   Door:

   Prachtig plekje, in "the middle of nowhere", dus als je op zoek bent naar rust zit je hier goed. Prima voorzieningen, mooi terras en mooie tuin, binnen een zee van ruimte, comfortabele bedden. We werden keurig welkom geheten (in dit geval door de ouders van Aljanneke). Het was schoon en netjes!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *