A Room, vergaderen in monumentale villa

a | room

, Joppe, Gelderland

Vergaderen bij A Room is vergaderen in een bijzondere, monumentale villa. A Room beschikt over twee unieke vergader-villa's in de omgeving van Deventer. Zowel de villa in Gorssel als de villa in Lochem worden gekenmerkt door het vele licht, de karakteristieke ruimtes en de inspirerende omgeving. Binnen, buiten, workshop, fotosessie, vergadering, training, bijeenkomst alles in overleg mogelijk en naar eigen behoefte. A Room is van alle gemakken voorzien en volledig ingericht om creativiteit, positiviteit en productiviteit te bevorderen. A Room is zeer geschikt voor kleinere gezelschappen die in een inspirerende omgeving samen willen komen en hierbij volledig ontzorgd willen worden. De villa's staan geheel tot jullie beschikking, er zijn geen andere gasten aanwezig.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Joppe, Gelderland
 •   Vergaderen in een karakteristieke villa
 •   Alle vergader-gemakken aanwezig
 •   Gratis gebruik van grote tuin
 •   Goed bereikbaar vanaf de A-1
 •   Gratis parkeren
 • A Room, unieke vergaderlocatie bij Deventer

  Zoek je een werkelijk unieke vergaderlocatie in de regio Deventer? Dan ben je bij A Room aan het juiste adres! A Room stelt twee monumentale villa's in Gorssel en Joppe beschikbaar voor bedrijven en instellingen die anders-dan-anders willen vergaderen of trainen. Ook voor een workshop, teambuilding of andere zakelijke ontmoeting zijn deze villa's meer dan geschikt. 

  De vergader-villa's van A Room

  A Room bestaat uit twee vergader-villa's in de regio Deventer. Eén villa in Gorssel en één villa in Joppe. De villa in Gorssel (Solar) staat ook wel bekend als het oude politiebureau. Er is een ruime keuken, vergaderruimte met vergadertafel, lichte woonkamer met zitjes, een zonnige serre en grote tuin die tot jullie beschikking staat. De villa in Joppe (Faith) is de voormalige pastorie, gelegen naast de Katholieke Kerk. De helft van deze royale villa staat tot jullie beschikking evenals de enorme tuin die erbij hoort.

  Inspiratie-Locatie in karakteristieke omgeving

  Wat direct opvalt bij de villa's A Room is het vele licht, de karakteristieke ruimtes en de inspirerende omgeving. De villa's zijn van volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Het uitgebreide aanbod van services is er op gericht om creativiteit, positiviteit en productiviteit te bevorderen. Uiteraard zijn alle voorzieningen aanwezig, denk hierbij aan een beamer (met laser point) en projectiescherm, geluidsbox, flipovers, whiteboards, papier, pennen, stiften, post-its, tape en uiteraard razendsnelle WiFi!

  Details en beleving

  Details en beleving staan centraal bij A Room. Het concept is er op gericht om de gasten volledig te ontzorgen. Bij aankomst wordt je verwelkomd door de host die de deur voor je opent, een heerlijk kopje koffie of thee inschenkt en je helpt met de set-up van jouw meeting. Aan ieder klein detail wordt gedacht en er wordt alles aan gedaan om van iedere bijeenkomst een unieke beleving te maken.

  Catering

  In de villa staat een Nespresso koffiemachine en waterkoker die je naar wens kunt gebruiken. De koelkast kan gevuld worden met dankjes, snacks en vers fruit. Je kiest zelf het catering-pakket welke bij je past, bijvoorbeeld alleen koffie en thee of heerlijk uitgebreid met vers gebak en gezonde groente snacks en energie chips. Bekijk de mogelijkheden onder het tabblad "Tarieven".

  Hoe werkt vergaderen bij A Room?

  A room huur je per dag, dagdeel of avond. Je kunt per telefoon, email of boekingsfomulier een vrijblijvende optie plaatsen, de optie blijft 24 uur geldig. Je kiest zelf het cateringpakket welke bij jouw bijeenkomst past, uiteraard kan het pakket verder aangepast worden aan persoonlijke wensen. A Room zorgt voor een persoonlijke host die mee helpt met het inrichten en desgewenst de koffie inschenkt. Wil je graag eerst de villa's bekijken? Dat kan, bel gerust om een afspraak te maken.

  Ligging van A Room

  A Room bestaat uit twee villa's, één villa in Gorssel en één villa in Joppe. Beide villa's zijn goed bereikbaar vanaf de A1 en parkeren kan voor de deur.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *