Bijzonder vergaderen aan het water

Paviljoen 212

, Kerkdriel, Gelderland

Zoek je een vergaderruimte in Gelderland waarbij je kunt vergaderen aan het water? Wij heten je graag welkom bij Paviljoen 212. Deze bijzondere locatie is geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies of workshops. De vergaderruimte ligt direct aan de Maas en je kijkt uit over de jachthaven. Paviljoen 212 biedt de juiste combinatie tussen een kopje koffie, lunch, diner, lekker borrelen en vergaderen aan het water. Over een vergaderbreak hoef je niet lang na te denken, deze locatie beschikt namelijk over een eigen SUP-school. Geniet van alle faciliteiten die Paviljoen 212 biedt en van de prachtige omgeving.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-16 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Kerkdriel, Gelderland
 •   Gelegen aan de Maas en de Zandmeren
 •   Uniek uitzicht over de jachthavens
 •   Centraal gelegen in een prachtig landschap
 •   Op steenworp afstand van Den Bosch
 •   Goed bereikbaar
 • Vergaderen aan het water

  Vergaderen aan de Maas of een vergaderbreak houden op het water... Het kan allemaal bij Paviljoen 212 in Gelderland. Deze bijzondere locatie stond bekend als 'hét restaurant op de haven' of ook wel 'havencafé'. Sinds maart 2018 is deze locatie omgetoverd naar Paviljoen 212. Je kunt hier informeel en bijzonder vergaderen te midden van het recreatiegebied 'de Zandmeren'. Naast vergaderen leent deze locatie zich ook uitstekend voor vergaderbreaks op het water. Denk hierbij aan gezellig met je collega's kano varen of samen zeilen. Maar het allerleukste is misschien wel een rondje Suppen! Voor deze activiteit hoef je niet eens naar een andere plek, deze locatie beschikt namelijk over een eigen SUP-school. Met een unieke ligging tussen rivieren, dijken, polders en mooie dorpje is dit een heerlijke plek om de drukte van de dag te ontvluchten. 

  Bijzonder vergaderen

  Deze vergaderlocatie biedt ruimte aan ca. 16 personen. Neem plaats in de ruimtelijke serre die uitkijkt over het water en de jachthaven. Je kunt hier terecht voor allerlei zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen, workshops, brainstormsessies en teambuildingbijeenkomsten. De gemoedelijke sfeer van de jachthaven maakt deze locatie tot een fijne plek om te werken. De vergaderruimte staat privé tot jullie beschikking en op mooie dagen kun je buiten plaatsnemen op het terras. Wil je ontbijten, lunchen of dineren bij Paviljoen 212? Dan is dat mogelijk in het naastgelegen restaurant, welke onderdeel is van deze vergaderlocatie. 

  Genieten van het landschap

  Deze vergaderlocatie ligt centraal gelegen aan de Maas en aan de rand van Gelderland. Het recreatiegebied 'de Zandmeren' wordt gebruikt als recreatieterrein en jachthaven en vind je in de Bommelerwaard. Deze regio is erg mooi en trekt avonturiers aan die op zoek zijn naar kwaliteit en exclusiviteit. Je vindt hier rust, ruimte, natuur en ontspanning waardoor je nieuwe inspiratie kunt opdoen. Geniet van het prachtige landschap met rivieren, dijken, polders en mooie omliggende dorpen. Op steenworp afstand ligt de bruisende stad 's-Hertogenbosch.

  Vergaderbreaks op het water

  De mooie omgeving van de Zandmeren biedt veel mogelijkheden ter ontspanning en is uiterst geschikt voor teambuildingactiviteiten op het water. Wil je je vergadering afwisselen met een vergaderbreak? Bij Paviljoen 212 kun je samen met je collega's een barbecueboot, polyvalk, sloep, kano of een SUP huren. Deze vergaderlocatie ligt direct aan de Maas en beschikt over een eigen haven waar de bootjes al voor jullie klaar liggen. Laat je op de barbecueboot (max 15 personen) na een lange dag vergaderen heerlijk verwennen met een barbecue en praat na over de nieuwe ideeën die jullie hebben opgedaan. Wil je liever iets actievers doen? Huur dan een zeilboot of ga suppen met je collega's! Op deze manier leer je nog beter samenwerken en comminiceren met elkaar. 

  Ligging van Paviljoen 212

  Paviljoen 212 is gelegen in Kerkdriel, op 20 auto minuten van 's-Hertogenbosch. Deze vergaderlocatie is goed bereikbaar vanaf de A2. Vanaf Station Zaltbommel is het mogelijk om Arriva Bus 49 te nemen. Stap uit bij bushalte Kerstraat in Kerkdriel. Daarnaast is het ook mogelijk om met de boot aan te meren bij de full-service marina van Paviljoen 212.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *