Bijzonder vergaderen bij De Schildkamp

Hotel de Schildkamp

, Asperen, Gelderland

De Schildkamp is een bijzonder hotel, centraal gelegen in het midden van Nederland. Een zeer compleet hotel, met 10 moderne vergaderruimtes, een geheel gerestylde congreszaal, 64 ruime hotelkamers, een à la carte restaurant, een grand café en diverse mogelijkheden voor ontspanning in het naastgelegen Health Center met sauna, zwembad en fitness. Helemaal bijzonder is dat je je zakelijke sessies kunt combineren met een verblijf in de nieuwe Indoor Outdoor Experience. Een inspirerend boslandschap, maar dan binnen! Ondanks de grootte van het hotel staat een persoonlijke benadering voorop en wordt iedere gast in de watten gelegd. Tel hierbij de goede bereikbaarheid, de gratis parkeerplaatsen en de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding bij op, en je begrijpt waarom wij De Schildkamp van harte kunnen aanbevelen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-500 personen
 •   64 kamers
 •   112 bedden
 •   Asperen, Gelderland
 •   Centraal gelegen in Midden Nederland
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 •   Unieke Indoor Outdoor Experience
 •   Health Center met sauna en zwembad
 •   8-uurs vergaderarrangement €52,50 p.p.
 • De Schildkamp, vergaderen in Midden Nederland

  De Schildkamp, gelegen in het puntje van de Betuwe, is al sinds jaar en dag voor vele bedrijven, instellingen en opleidingsinstituten een vaste locatie voor vergaderingen, presentaties, trainingen en seminars maar ook voor teambuildingssessies en bedrijfsfeesten. Onlangs zijn alle vergaderruimtes compleet gerestyled en ligt de focus van het hotel geheel op de zakelijke markt. Naast een groene en waterrijke omgeving biedt De Schildkamp werkelijk alles om jullie bijeenkomst tot een succes te maken. Het hotel is zeer compleet en beschikt over veel fijne extra's, een centrale ligging in Midden Nederland, een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en een persoonlijke service. 

  Centraal gelegen en goed bereikbaar

  Het hotel heeft een zeer centrale ligging in Midden Nederland, in de driehoek van de A2, A15 en A27. Toch is er voldoende 'groen' te vinden: het hotel ligt aan de Linge, die meandert door de Betuwe met aan beide zijden uitgestrekte boomgaarden. Rust en ruimte vind je zowel buiten als binnen in het hotel: de vergaderzalen zijn ruim van opzet, rustig ingericht en beschikken over veel daglicht. Elke ruimte heeft een eigen uitstraling en capactiteit, met een maximum van 500 personen. Je beschikt gratis over een smartboard en/of beamer, vergaderbox met schrijfgerei en kladblokken. e Schildkamp beschikt over een uitstekende keuken; tijdens ontbijt, lunch en diner wordt je verrast met dagverse (streek)producten. 

  Ontspanning na inspanning

  Hotel De Schildkamp beschikt over 64 ruime hotelkamers met moderne voorzieningen. Er zijn een aantal 'connected rooms', ideaal als je met een collega of zakenpartner ook op je kamer contact wilt houden voor overleg. Na een dag vergaderen is het heerlijk ontspannen in het Health Center, waar je gebruik kunt maken van sauna, zwembad, stoombad en fitnessapparatuur. Of ga je liever voor een massage? Voor een kopje koffie of een drankje kun je terecht in het Grand Café, waar een hotelbar, lounge en een bowlingbaan is gevestigd. 

  Unieke Indoor Outdoor Experience

  Waar gewone conferentiecentra of trainingsaccommodaties stoppen, gaat De Schildkamp verder. Sinds kort kun je je zakelijke sessie combineren met een unieke Indoor Outdoor Experience. Vergaderen en trainen in een inspirerend boslandschap, maar dan binnen! Ideaal voor teambuilding, leiderschaptrainingen, productpresentaties. Lees hier meer over deze unieke beleving

  Verfrissende vergaderbreaks

  Voor een verfrissende break tijdens je meeting loop je vanuit het hotel zo de Betuwse natuur in. Diverse wandel- en fietsroutes leiden je langs de mooiste plekken in de omgeving. Liever een inspirerende teambuildingactiviteit of vergaderbreak? Op het buitenterrein van Hotel De Schildkamp zijn diverse activiteiten mogelijk, georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Bekijk hier een compleet overzicht van alle activiteiten. Goed om te weten: een groot aantal activiteiten kunnen ook binnen plaatsvinden, in de unieke Indoor Outdoor Experience. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. 

  Ligging van De Schildkamp

  Je vindt De Schildkamp in Asperen, in het puntje van de Betuwe. Het hotel ligt centraal in het midden van Nederland, dichtbij de A2, A15 en A27, op enkele autominuten van de knooppunten Deil en Gorinchem. Vanuit Gelderland, Zuid-Holland en Utrecht is het hotel makkelijk te bereiken, met zowel de auto als het openbaar vervoer. De Schildkamp beschikt over 250 gratis parkeerplaatsen voor de deur. 

  • 8
   Door:

   Prima vergaderlocatie in Asperen. De zaal was netjes en voorzien van alle benodigdheden. Door de ramen naar aangrenzende ruimte kwam nog wel wat geluid en dat was soms storend. De catering was goed, al was het jammer dat de koffie op een andere plaats (buiten de zaal) gehaald moest worden. Een kan in de zaal is praktischer.

  • 10
   Door:

   Ons personeelsfeest was top! Heerlijk gegeten en leuke spellen gespeeld, een echte aanrader!

  • 9
   Door:

   Ik ben zeer tevreden over deze locatie en vooral de mensen. Ik maak het weinig mee, dat ik niets hoef te doen achter de schermen. Ze regelde dat iedereen koffie, thee of iets anders hadden, alles werd op tijd bijgevuld. Ze denken heel goed met je mee. Zo kwamen ze uit zichzelf met de vraag of ik een karretje nodig had om de spullen uit de auto te halen. Het diner voorafgaand was ook goed. Ik hoefde tussendoor ook onze contactpersoon niet te vragen, ze hielden alles goed in de gaten, waardoor ik me alleen nog maar hoefde te concentreren op de inhoud.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *