Het Rentmeestershuis

Het Rentmeestershuis

, Eck en Wiel, Gelderland

Aan de oevers van de Rijn, in het mooie Betuwse landschap, ligt het Rentmeesterhuis in Eck en Wiel. Een sfeervolle vergaderlocatie waar je exclusief met jullie groep verblijft. De grote deel van deze rijksmonumentale boerderij is op unieke wijze ingericht voor vergadergroepen en is er op gericht om alle gasten een onvergetelijk verblijf te geven. Met persoonlijke aandacht en zorg. De 5 luxe suites maken het plaatje helemaal compleet. Luxe kent geen kleur, een vergadering in het Rentmeestershuis wel!

          Luxe locatie
 •   0-12 personen
 •   5 kamers
 •   8 bedden
 •   Eck en Wiel, Gelderland
 •   Vergaderen in een monumentale boerderij
 •   Kleurrijk, sfeervol en eigentijds ingericht
 •   Overnachten in prachtige suites
 •   Gelegen in een groen en inspirerend natuurgebied
 •   Persoonlijke aandacht en zorg staan hier hoog in het vaandel
 • Het Rentmeestershuis Eck en Wiel

  ''De beste manier om jezelf te vinden is jezelf te verliezen in de gastvrijheid van een ander''. Een slogan waar de eigenaren van het Rentmeestershuis in Eck en Wiel voor staan. Vergaderen op deze prachtige boerderij is een feestje. De boerderij ademt inspiratie, rust en gastvrijheid en staat exclusief tot jullie beschikking.

  Vergaderen in een rijksmonumentale boerderij

  Iedere gast is uniek, elk moment van de dag is uniek, elke ontmoeting is uniek! Waarom zou vergaderen dan saai zijn? Het Rentmeestershuis omarmt je met haar kleuren, inrichting en gastvrijheid. De boerderij is geschikt voor iedere vergaderbijeenkomst, brainstormsessie of training. De vergaderruimte bevindt zich op de grote deel, het kloppend hart van de locatie, waar alles bij elkaar komt. Hier kom je binnen om te ontmoeten, te vertellen, luisteren, eten en drinken. Hier ervaar je inspiratie, rust en echte gastvrijheid. Hier kom je thuis.

  Open haard en knusse hoekjes

  Na het vergaderen nog even napraten aan de grote tafel. Of onderuitgezakt bij de haard naar de dansende vlammen kijken. Of genieten van een goed glas wijn aan de keukentafel. Overal vind je knusse hoekjes om je even terug te trekken. Aangrenzend in de oude stal zijn 3 prachtige suites ondergebracht, die desgewenst als subruimte gebruikt kunnen worden. In de boomgaard vind je nog twee luxe Garden Suites, die eventueel bijgeboekt kunnen worden.

  Overnachten in prachtige suites

  Bij een meerdaags verblijf is het mogelijk om te overnachten in één van de prachtige suites van Het Rentmeestershuis. Ga je voor de green, blue of pink suite? In ieder geval verblijf je in een prachtige kamer waar je heerlijk kunt relaxen en rusten. De badkamers op de kamers zijn voorzien van een regendouche, wastafel en toilet. Het is ook mogelijk om écht midden in de natuur te slapen. In dat geval kies je voor een Garden suite. Je bevindt je midden tussen de oude hoogstam kersenbomen, appelbomen, peer- en pruimenbomen, ongestoord wegdromen onder de fonkelende sterren aan de heldere hemel. De Garden suites zijn voorzien van een fijn hemelbed, badkamer, zithoek met kachel en een eethoek. Je eigen bed blijft toch altijd het fijnste liggen, maar na een overnachting in een van deze suites kan dit misschien wel eens anders worden..

  Vergaderbreaks in de natuur

  Bij Het Rentmeestershuis kan iedere natuurliefhebber zijn hart ophalen. De Nederrijn ligt op een steenworp afstand, waardoor de kans groot is dat je tijdens het vergaderen een schip voorbij ziet komen. De uitgestrekte weilanden en fluitende vogels zorgen voor een rustgevend decor tijdens een inspannende vergaderdag. De buitenruimte leent zicht voor een verfrissende wandeling tussendoor. Via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende vergaderbreaks op deze locatie worden verzorgd, laat je informeren.

  Waar ligt het Rentmeestershuis?

  Het Rentmeestershuis ligt in Eck en Wiel, aan de oevers van de Rijn, op slechts 10 minuten afstand van Tiel en de snelwegen A12 en A15. Landelijk en toch niet afgelegen. Via een overtocht met de veerpont ben je binnen een half uur in het centrum van Utrecht. Arnhem en Den Bosch liggen tevens op een half uur afstand. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *