Heerlijkheid in de Betuwe

Heerlijkheid Mariënwaerdt

, Beesd, Gelderland

Een duurzaam, Betuws landgoed, met fantastische mogelijkheden voor zowel kleine als grotere evenementen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-1000 personen
 •   10 kamers
 •   20 bedden
 •   Beesd, Gelderland
 •   Prachtig landgoed in de Betuwe
 •   Centrale ligging in Midden-Nederland
 •   Inspirerende locaties
 •   Green Key Gold
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €44,95
 • Heerlijkheid

  Deze heerlijkheid in Gelderland is al generaties lang in het bezit van de adellijke familie Van Verschuer. De jonge baron en zijn vrouw bewonen thans het grote huis op het landgoed en delen dit prachtige erfgoed graag met jou. Zij heten je van harte welkom in hun Heerlijkheid!

  Inspirerende locaties verspreid over het landgoed

  Verspreid over het landgoed vind je diverse inspirerende locaties. Je vergadering of bijeenkomst vindt plaats in de voormalige kloosterkeuken, het koetshuis of in één van de authentieke hooibergen. Voor grotere evenementen kun je terecht in de Abtsbouwing of de Hoge Schuur. De diverse gebouwen hebben hun authentieke uiterlijk behouden en stralen nog immer de sfeer van weleer uit. De gebouwen staan zodanig verspreid tussen bossen en weilanden dat je altijd over een zee van groene privé-ruimte rondom je accommodatie beschikt. 

  Rust, ruimte en heel veel natuur

  Door het ministerie van LNV wordt deze locatie ook wel het "Openluchtmuseum van het Rivierengebied" genoemd. Op het landgoed heerst een weldadige stilte en geniet je van natuur, rust en ruimte. Een overzicht van de verschillende locaties vind je onder het kopje 'Tarieven'. 

  Green Key Gold

  De eigenaar van deze heerlijkheid is zeer betrokken en zijn persoonlijke hand is overal terug te zien. Biologische landbouw is al jaren één van zijn hoofdactiviteiten en de laatste jaren zijn er steeds meer landgoedspecialiteiten bijgekomen. Duurzaam beheer en maatschappelijk verantwoord ondernemen is al jaren vanzelfsprekend op het landgoed, de locaties dragen het Green Key Gold keurmerk. Duurzaamheid vind je ook terug in het eten: de landgoedkok werkt met zoveel mogelijk biologische producten en oogst van het eigen landgoed.

  Vergaderen en overnachten

  Met een klein gezelschap is het mogelijk om een meerdaagse bijeenkomst te houden op dit landgoed. Overnachten kan in Bed & Breakfast De Neust of in de Abtsbouwing. B&B De Neust heeft zes kamers voor twee personen. In de Abtsbouwing, gelegen bij de zakelijke locaties, kunnen acht personen overnachten.

  Vergaderbreaks op het landgoed

  Deze locatie biedt de perfecte ambiance voor één van onze inspirerende activiteiten, zoals:

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Ligging van Heerlijkheid Mariënwaerdt

  Deze duurzame vergaderlocatie en evenementenlocatie is gelegen aan de rivier de Linge in de Betuwe, provincie Gelderland. Centraal in Nederland en op slechts enkele minuten afstand van de snelweg A-2 tussen 's Hertogenbosch en Utrecht.

  • 9
   Door:

   Wij hebben gisteren ons jubileum gevierd bij jullie en de organisatie was perfect, alles was tot in de puntjes geregeld, voortreffelijk. Ook de bediening was zéér goed. Alle glazen bleven gevuld en niemand liep met een leeg bord te zoeken naar een plekje om het neer te zetten. Het voedsel was voortreffelijk, in overvloed en buitengewoon in kwaliteit. Kortom, een hele dikke verdiende pluim aan een ieder die heeft meegewerkt om het jubileum tot een groot succes te maken!

  • 9
   Door:

   Het waren twee fantastische dagen. Alles was prima geregeld, zelfs het weer! Onze directeur vond het geweldig. Dank je wel voor de verzorging en de fijne samenwerking.

  • 8
   Door:

   Ik kreeg de tip van een collega om op jullie website te kijken en was eigenlijk gelijk enthousiast! Wij zijn veel met duurzaamheid bezig bij Vitae en dit herkende ik op jullie website. Ook de mogelijkheid om dingen buiten te doen was voor ons erg belangrijk. Het is ons goed bevallen. Het personeel was vriendelijk en dacht mee. Veel was mogelijk en zelf het diner kon wat verlaat worden. Het eten was heerlijk en er was voldoende.

  • 8.5
   Door:

   Graag wil ik jou en je collega’s bedanken voor jullie geweldige prestatie afgelopen donderdag! Wij kijken met veel plezier terug op deze dag, die in alle opzichten geslaagd is. Ook dank ik op deze wijze de Baron voor zijn bijdrage aan deze middag.

  • 9
   Door:

   Wij kijken terug op een geslaagde Relatiedag gisteren! Mede dankzij jullie hulp met de goede voorbereiding en de professionaliteit van jullie medewerkers is alles gisteren vlekkeloos verlopen. Dank hiervoor.

  • 7
   Door:

   Wij zochten een locatie in de natuur om te kunnen brainstormen en ver weg van de 'bewoonde' wereld, maar wel van alle gemakken voorzien. Prima.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *