Een verademing in Midden-Nederland

De Vleugelslag

, Herwijnen, Gelderland

Ze zijn zeldzaam; kleine en informele vergaderlocaties in Midden-Nederland, waar je ook kunt blijven overnachten. Gelukkig hebben we er weer één gevonden. De boerderij dateert uit de 18e eeuw en ligt op een idyllische locatie aan de oever van de Waal. De sfeervolle vergaderruimte bevindt zich op de voormalige deel van de boerderij en biedt plaats voor 30 personen. Van harte welkom op deze historische boerderij in het hart van Nederland!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   11 kamers
 •   16 bedden
 •   Herwijnen, Gelderland
 •   Ruim, rustig en privé
 •   Uitstekende keuken, ook vegetarisch
 •   Kunstzinnig en inspirerend
 •   Centraal gelegen in Nederland
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 • Informeel vergaderen en overnachten in Midden-Nederland

  Ze zijn zeldzaam; kleine en informele vergaderlocaties in Midden-Nederland, waar je ook kunt blijven overnachten. Gelukkig hebben we er weer één gevonden. Van harte welkom op deze historische boerderij in het hart van Nederland! 

  Verstilde energie op een idyllisch plekje

  De boerderij dateert uit de 18e eeuw en ligt op een idyllische locatie aan de oever van de Waal.  De ruime, beschutte tuin herbergt veel plekjes om je even terug te kunnen trekken. De rustige ligging zorgt voor een verstilde energie en een inspirerende sfeer. De sfeer is landelijk van buiten en kunstzinnig van binnen. Eenvoudig, rustig en alles in volledige harmonie. 

  Kunstzinnig en inspirerend

  De vergaderruimte bevindt zich op de voormalige deel en is meer dan royaal (ruim 140 m2). De inrichting is een uitzonderlijke combinatie van oude en nieuwe elementen, waarbij het authentieke karakter van de boerderij goed bewaard is gebleven. De aanwezige kunst zet aan tot verwondering en inspiratie. In de trainingsruimte is alle moderne audiovisuele en communicatieapparatuur aanwezig. Uiteraard is de hele boerderij voorzien van WiFi.

  Rust, ruimte en privacy, geen andere gasten

  Op de bovenverdieping bevinden zich 11 comfortabele slaapkamers. Verwacht hier geen overbodige luxe, maar een eenvoudige, knusse en warme sfeer. De boerderij wordt telkens aan één groep tegelijk verhuurt, je beschikt dus altijd exclusief over de gehele boerderij. 

  Uitstekende keuken, ook vegetarisch

  Deze locatie staat bekend om haar goede verzorging en uitstekende maaltijden. Er wordt hier met passie gekookt en dat proef je! Onze tip: vraag eens naar de mogelijkheid tot culinair vergaderen. Dit is een uniek concept waarbij tijdens de vergadering steeds kleine, heerlijke gerechtjes worden geserveerd. Op deze manier ontstaan er tijdens de vergadering regelmatig korte, verfrissende pauzes, waardoor gestelde doelen eerder behaald zullen worden. 

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  In en rondom de boerderij is volop ruimte voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit. Wij kunnen o.a. de volgende workshops verzorgen:

  Kijk voor nog meer suggesties onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina.

  Centraal gelegen in Midden-Nederland

  Deze unieke vergaderlocatie ligt zeer centraal in Nederland in de plaats Herwijnen, nabij Gorinchem en Leerdam. De boerderij is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Er  is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *