Stijlvol vergaderen in Midden-Nederland

De Oude Duikenburg

, Echteld, Gelderland

Midden in het land, in de gemoedelijke sfeer van de Betuwe, komen gastvrijheid en professionele vergaderfaciliteiten samen. Op deze stijlvolle vergaderlocatie wordt je vriendelijk ontvangen en vergader je in een warme en gemoedelijke ambiance. Er zijn 5 verschillende vergaderruimtes met een capaciteit tot 300 personen en voor grotere evenementen is er een1 hectare groot buitenterrein beschikbaar. Deze goed bereikbare vergaderlocatie is niet alleen heel erg mooi maar ook nog eens uiterst betaalbaar. Je kunt hier al een hele dag vergaderen incl. lunch voor slechts € 26,00 p.p!

          Goed en goedkoop
 •   0-300 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Echteld, Gelderland
 •   5 mooie vergaderruimtes voor max. 300 personen
 •   Betaalbaar vergaderen: hele dag incl. lunch vanaf € 26,00 p.p.
 •   Goed bereikbaar met auto en OV en 250 parkeerplaatsen
 •   Centraal gelegen in het midden van Nederland
 •   Groot buitenterrein voor evenementen en activiteiten
 • Vergaderen in Midden Nederland

  Midden in de Betuwe vind je deze stijlvolle vergaderlocatie. Een statig, wit pand met rode dakpannen, prachtig gelegen tussen uitgestrekte weilanden en karakteristieke boomgaarden. Je wordt hier ontvangen in een warme ambiance; gastvrij, gemoedelijk en vriendelijk. 

  Stijlvolle vergaderlocatie tussen de boomgaarden

  Een heisessie met het managementteam? Een training voor 5, 10 of 50 deelnemers? Of een een vergadering met deelnemers uit alle windstreken? Deze mooie vergaderlocatie biedt ruimte aan allerlei zakelijke bijeenkomsten. In de gemoedelijke sfeer van de Betuwe komen gastvrijheid en professionele vergaderfaciliteiten samen. De Oude Duikenburg beschikt over 5 sfeervolle vergaderruimtes met een maximum van 300 personen. Er is altijd een passende ruimte beschikbaar waar je als groep ongestoord samen kunt zijn in een sfeer die bij jullie past. 

  Vergaderruimte met dakterras

  Tip van BuitenBusiness: groepen tot 20 personen kunnen terecht in 't Bovenhuis, een mooie vergaderruimte met exclusief meubilair én een dakterras met een geweldig groen uitzicht. Inspiratie gegarandeerd! Voor grotere evenementen en buitenactiviteiten is er een prachtig evenemententerrein van 1 hectare beschikbaar.  

  Betaalbaar vergaderen in de Betuwe

  Het keukenteam staat klaar om jullie ook in culinair opzicht te verrassen. Combineer je vergadering met een lekkere lunch of sluit de dag af met een buffet, walking dinner of barbecue; vrijwel alles is mogelijk. De Oude Duikenburg is een veelzijdige vergaderlocatie die ook nog eens heel betaalbaar is. Je kunt hier al een hele dag vergaderen incl. lunch voor slechts € 26,00 per persoon! 

  Groot buitenterrein voor inspirerende activiteiten

  De Oude Duikenburg beschikt over een prachtig buitenterrein van 1 hectare. Hier zijn diverse teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks mogelijk, georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Een volledig overzicht van alle mogelijkheden op deze locatie is te vinden op onze activiteitenpagina

  Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer

  Deze stijlvolle vergaderlocatie is centraal gelegen in Midden-Nederland, aan de rand van het mooie dorpje Echteld in de Betuwe. De Oude Duikenberg is centraal gelegen, nabij de A15, en makkelijk bereikbaar vanuit alle windstreken. Er zijn 250 parkeerplaatsen voor de deur. Ook met openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar met buslijn 45 (3 min. lopen vanaf de bushalte). 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *