De Heeren van Tuil

De Heeren van Tuil

, Tuil, Gelderland

Buiten de deur vergaderen, in een heel andere sfeer dan het standaard kantoorgebouw, zorgt voor een heel andere energie. De Heeren van Tuil is daarom de ideale locatie om uitgebreid te vergaderen: het historische gebouw met eigentijds karakter zorgt voor een sfeervolle en prettige sfeer. Willem heet jou en je team graag welkom in Tuil en zal de gehele vergadering voor jullie klaar staan. Reis af naar Tuil voor bijvoorbeeld een een heisessie van een dag of een vergadering van meerdere dagen. Overnacht in één van de 5 kamers die deze Rijksmonumentale Boerderij telt en laad op voor een nieuwe dag vergaderen.

          Luxe locatie
 •   0-8 personen
 •   5 kamers
 •   8 bedden
 •   Tuil, Gelderland
 •   Vergaderen in een Rijksmonumentale boerderij
 •   Eigentijdse locatie vol historie
 •   Persoonlijke aandacht
 •   Genieten van lokale producten
 •   Gelegen op de kruising van de A2 en A15
 • Historisch vergaderen in een Rijksmonument

  De Heeren van Tuil is gevestigd in de historische Boerderij De Lindenhof in Tuil. De historie van deze locatie is overal terug te zien: de authentieke balkenstructuur uit 1720 is nog in elke ruimte zichtbaar en en de entree van de locatie representeert de oudheid van de boerderij. De locatie werd in 1720 gebouwd en is een Rijksmonument. In 2017 is deze boerderij compleet gerenoveerd en is in een modern jasje gestoken zonder de eigenheid van het gebouw uit het oog te verliezen. Een prachtige locatie voor een één- of een meerdaagse vergadersessie dus! 

  Sfeervol vergaderen in Tuil

  In deze monumentale boerderij is plek voor groepen tot 12 personen. De ruime lounge is een prachtige en praktische vergaderlocatie, waar je in alle rust tot de kern van de materie van de vergadering kunt komen. Wil je tussen het vergaderen door even een frisse neus halen? Het ruime buitenterrein leent zich goed voor een wandeling in privésferen. Maak een rondje door de boomgaarden, pluk het fruit van de bomen en proef de passie waarmee gewerkt wordt door de Heeren. 

  Persoonlijke benadering

  De Heer des huizes, Willem, staat de gehele vergadering tot jullie beschikking. Je moet niet gek opkijken als hij jullie spontaan van een kop koffie en wat lekkers voorziet. Ook verzorgt hij graag een heerljk en vooral ook persoonlijk diner voor jullie. Zijn er dieetwensen, genieten jullie graag van een vegetarisch diner of heeft één van de collega's een notenallergie? Geef dit aan Willem door en hij zal gehoor geven aan jullie wensen, zodat jullie allemaal kunnen genieten van zijn formidabele kookkunsten. 

  5 ruime slaapkamers

  Heb je meerdere dagen nodig om verschillende vergaderingen te houden? Dan ben je bij De Heeren van Tuil aan het juiste adres! Zij bieden namelijk de mogelijkheid om te overnachten in de 5 ruime slaapkamers die de boerderij telt. Een leuk feitje: rond het jaar 1810 heeft Napoleon Bonaparte hier ook al eens overnacht! Geniet in de ochtend van een heerlijk en goed verzorgd ontbijt. De Heeren kiezen bewust voor lokale kwaliteit: luxebrood, eerlijke eieren en vers beleg. Ontbijt samen in de lounge of kies ervoor om het ontbijt op bed te laten serveren. Dit laatste is natuurlijk niet goed voor de teamspirit, maar dit is wel gunstig voor de gemoedstoestand van die ene collega die 's ochtends vaak wat opstartproblemen heeft. 

  De dag afsluiten of onderbreken

  Wil je de dag onderbreken of afsluiten in de buitenlucht? De locatie leent zich goed voor een wandeling langs de Waal of een ontdekkingstocht langs één van de meertjes in het gebied. Zijn jij en je team juist echte fietsers? Er lopen tal van fietsroutes langs De Heeren van Tuil, je kunt dus zo aanhaken op één van deze routes. Op zoek naar een actievere dagafsluiting of onderbreking? BuitenBusiness organiseert teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks op deze locatie. Een greep uit de activiteiten die mogelijk zijn:

  De Heeren van Tuil heten je welkom

  Je vindt De Heeren van Tuil in Tuil, nabij Geldermalsen in de provincie Gelderland. Deze vergaderlocatie ligt op een uniek punt in Nederland waar de A2 en A15 elkaar kruisen. Het ligt in het midden van de stedendriehoek Nijmegen, 's Herthogenbosch en Utrecht. Ook is deze locatie geod bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station 's Herthogenbosch ben je in 40 minuten bij De Heeren van Tuil. De bus stopt nabij deze vergaderlocatie. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *