Luxe vergadervilla aan het water

Villa Veertien

, Dieren, Gelderland

Tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park Veluwezoom ligt het Gelderse dorp Dieren. Aan de Noorderstraat in Dieren staat Villa Veertien: een villa met een prachtige tuin, gelegen direct aan de IJssel. De Villa, aangewezen als monument, is ooit gebouwd als een bedrijfspand voor een houtzagerij. Het pand is met grote zorg gerenoveerd en ingericht en is inmiddels uitstekend geschikt om gasten te ontvangen in alle luxe en met alle comfort.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-80 personen
 •   13 kamers
 •   26 bedden
 •   Dieren, Gelderland
 •   Prachtige villa aan het water
 •   Luxe en smaakvolle ruimtes
 •   13 mooie en ruime slaapvertrekken
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €79,50
 • Villa Veertien, een luxe vergadervilla aan het water

  In alle rust aan het water zijn er in Villa Veertien veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen, relatiebijeenkomsten, trainingen en cursusdagen. De Villa bestaat uit diverse sfeervolle ruimtes, welke apart gehuurd kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk de gehele villa af te huren, inclusief alle ruimtes en 13 luxe slaapvertrekken. Acht slaapkamers bevinden zich in de villa zelf, de overige vijf kamers zijn ondergebracht in de naastgelegen, voormalige tabaksloods. De slaapkamers zijn meer dan royaal te noemen en bijzonder luxe ingericht.

  Vergaderen aan het water

  Centraal in de villa, gelegen aan de tuin met uitzicht op de IJssel en de landerijen, vind je de Tuinkamer. Deze kamer, voorzien van twee openhaarden en twee loungehoeken, is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. De kamer kan tevens worden gebruikt voor een informele ontmoeting, voor besloten lunches of diners of voor een informeel samenzijn na afloop van de bijeenkomst. Je kunt hier heerlijk wegzakken in de luxe banken, een goed gesprek voeren aan de grote tafel of borrelen aan de bar. Bij goed weer is het heerlijk vergaderen op het royale terras met uitzicht over de IJssel.

  Sfeervolle ruimtes voor kleine en grote gezelschappen

  Kleinere gezelschappen kunnen beschikken over de Vergaderkamer. Deze vergaderruimte is geschikt voor maximaal 12 personen en is voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten. Daarnaast is er een grote ruimte in het souterrain van Villa Veertien, voorzien van luxe multimedia-apparatuur. Deze ruimte is bijzonder geschikt voor trainingen, cursussen en presentaties voor groepen tot ca. 80 personen. De ruimte kan op elke gewenste manier worden ingedeeld. Het souterrain is ook bereikbaar per lift.

  Luxe en sfeervolle vergaderlocatie

  Alle vertrekken in Villa Veertien zijn luxueus en met smaak ingericht. Of je nu slechts gebruik wilt maken van een enkele ruimte of over de gehele villa wilt beschikken, er zal altijd invulling worden gegeven aan de specifieke wensen van de gasten. Alles wordt in het werk gesteld om het de gasten naar hun zin te maken. Door de keukenbrigade wordt veel aandacht besteed aan de culinaire invulling zoals lunches, diners, buffetten en hapjes.

  Teambuilding en buitenactiviteiten

  In de directe omgeving van Villa Veertien liggen landerijen en het Nationaal Park Veluwezoom. Dit biedt gelegenheid voor een passende buitenactiviteit voor de gasten, als onderdeel van de zakelijke bijeenkomsten. De volgende (teambuilding-)activiteiten zijn o.a. mogelijk op deze locatie:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Ligging van deze luxe vergaderlocatie in Gelderland

  Villa Veertien is gelegen aan de IJssel, in Dieren, tussen Arnhem en Zutphen, op 10 autominuten van het  Velperbroekcircuit bij Arnhem. Villa Veertien ligt op 400 meter afstand van het intercitystation Dieren, zodat je deze vergaderlocatie ook uitstekend met het openbaar vervoer kunt bereiken.

  • 10
   Door:

   Wat een heerlijke plezierige plek om te verblijven. We zijn hier met ons bedrijf 5 dagen geweest en wat een geweldige ervaring. Verzorgd, verrassend en perfect verzorgd. Ook de kamers zijn heerlijk, met prachtig uitzicht.

  • 9.5
   Door:

   Wat een prachtig plek voor onze twee trainingsdagen. Mooie logeerkamers, fijne ruimte voor de training met uitzicht op de IJssel aan de ene kant en een knapperend haardvuur aan de andere kant. Over alle maaltijden was iedereen even enthousiast.

   Irene, Bram en medewerkers...bedankt!

  • 9
   Door:

   Uitermate tevreden, gastvrijheid super, ontzettend prettige ervaring.

  • 9
   Door:

   Zeer positief: mooie locatie (inrichting en situering) met gastvrij onthaal. Ook kwaliteit lunch was erg goed.

  • 9
   Door:

   We hebben met 6 personen op 11 en 12 maart 2013 genoten van de uitstekende accommodatie. Vriendelijke sfeer, behulpzaamheid van Joost, het heerlijke eten, Alle lekkere en leuke attenties tussendoor, de goed verzorgde hotelkamers, en de schitterende ambiance van villa veertien. Kortom: een dikke 9 !!

  • 9
   Door:

   We hebben deze locatie gekozen vanwege de prachtige ambiance en ligging. Onze ervaringen: een heel mooie locatie met zeer gastvrije ontvangst. Alles goed verzorgd en smakelijk.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *