Vergaderen in de Tabaksloods

Tabaksloods

, Dieren, Gelderland

Op zoek naar een kleinschalige en informele vergaderlocatie? De Tabaksloods is een unieke vergaderlocatie op korte afstand van Arnhem. Het hele huis staat tot jullie beschikking, je kunt hier vergaderen en overnachten met ca. 16 personen. In de naastgelegen villa kunnen eventueel meer kamers bijgehuurd worden. Het huis is sfeervol ingericht met een open haard en verwarmd terras. Het uitzicht over rivier de IJssel is fantastisch.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-16 personen
 •   5 kamers
 •   10 bedden
 •   Dieren, Gelderland
 •   Kleinschalige vergaderlocatie
 •   Sfeervol en informeel
 •   Vergaderen en overnachten
 •   Prachtig uitzicht over de IJssel
 •   Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • De Tabaksloods

  De Tabaksloods is een unieke vergaderlocatie in Dieren. Dit pittoreske Gelderse dorpje ligt tussen rivier de IJssel en het Nationaal Park Veluwezoom. De Tabaksloods ligt direct aan rivier de IJssel, er vaart een pontje naar de weilanden aan de overkant. Vanuit de vergaderruimte heb je een prachtig uitzicht over water en weilanden en er is een eigen aanlegsteiger. 

  Samen zonder anderen

  De Tabaksloods is oorspronkelijk gebouwd als houtzagerij en is samen met de naastgelegen villa aangewezen als monument. Na een grootscheepse verbouwing is het huis omgetoverd tot een sfeervol buitenverblijf voor zowel zakelijke als particuliere groepen. Je beschikt exclusief over het gehele huis, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. Het huis is stijlvol en informeel ingericht en is uiteraard voorzien van alle benodigde vergader-gemakken, waaronder gratis WiFi. 

  Open haard en luxe gastenkamers

  De Tabaksloods bestaat uit een gemeenschappelijke ruimte met open haard, kleine keuken en een geweldig uitzicht. Boven zijn er 5 slaapkamers en 2 badkamers. Heb je meer kamers nodig of wil je kamers met eigen sanitair? Dan kan je gebruik maken van de naastgelegen Villa. De Villa is zeer luxe ingericht en beschikt over 8 super-de-luxe gastenkamers met eigen sanitair. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van meerdere vergaderruimtes in de villa. Beide panden zijn van dezelfde eigenaar, hij zal alles in het werk stellen om aan ieders specifieke wensen tegemoet te komen.

  Culinaire invulling

  Er is veel aandacht voor de culinaire invulling tijdens het verblijf. De gerechten worden bereid in de open keuken van de villa of op de veranda. Het terras is verwarmd zodat je ook op koelere dagen heerlijk buiten kunt genieten van een perfect verzorgde lunch of diner. Het weidse uitzicht over de mooie tuin en rivier de IJssel krijg je er gratis bij. 

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  De tuin bij de Tabaksloods biedt veel mogelijkheden voor een korte onderbreking, zoals bijvoorbeeld één van deze workshops:

  Wil je op een verrassende manier werken aan de samenwerking en communicatie binnen jullie team? Denk dan eens aan een workshop schapendrijven. Deze kan plaatsvinden in het weiland tegenover de Tabaksloods, jullie worden hier met het pontje naar toe gevaren.

  Unieke vergaderlocatie nabij Arnhem

  De Tabaksloods ligt op slechts enkele kilometers vanaf Arnhem en beschikt over voldoende, gratis parkeergelegenheid. Er is een oplaadpunt voor electrische auto's en het huis ligt op 300 meter vanaf het Intercity-station. In het huis kan gratis gebruik gemaakt worden van WiFi en uiteraard zijn een beamer en scherm aanwezig. De gastvrijheid, de informele sfeer, de unieke ligging aan de IJssel en het prachtige weidse uitzicht maken een bijeenkomst in De Tabaksloods tot een bijzondere beleving. Van harte welkom!

  • 10
   Door:

   Geweldige locatie! Inspirerend aan de mooie IJssel.

   Zeer gastvrij en goed verzorgd. Eten was uitstekend!!

   Mijn gasten waren ook heel verrast, komen ook veel op andere vergaderlocaties maar deze spande de kroon.

   Heb jullie naam ook aan hen doorgegeven, Buitenbusiness was bij dat trainingsbureau nog niet bekend. Overnachting was overigens ook goed.

  • 8.5
   Door:

   Het is een inspirerend omgeving, met een mooi zicht op de IJssel. De gastvrijheid van het personeel en lunch was meer dan prima. Dus zeker een aanrader.

  • 10
   Door:

   Wat een heerlijke plezierige plek om te verblijven. We zijn hier met ons bedrijf 5 dagen geweest en wat een geweldige ervaring. Verzorgd, verrassend en perfect verzorgd. Ook de kamers zijn heerlijk, met prachtig uitzicht.

  • 9.5
   Door:

   Wat een prachtig plek voor onze twee trainingsdagen. Mooie logeerkamers, fijne ruimte voor de training met uitzicht op de IJssel aan de ene kant en een knapperend haardvuur aan de andere kant. Over alle maaltijden was iedereen even enthousiast.

   Irene, Bram en medewerkers...bedankt!

  • 9
   Door:

   Uitermate tevreden, gastvrijheid super, ontzettend prettige ervaring.

  • 9
   Door:

   Zeer positief: mooie locatie (inrichting en situering) met gastvrij onthaal. Ook kwaliteit lunch was erg goed.

  • 9
   Door:

   We hebben met 6 personen op 11 en 12 maart 2013 genoten van de uitstekende accommodatie. Vriendelijke sfeer, behulpzaamheid van Joost, het heerlijke eten, Alle lekkere en leuke attenties tussendoor, de goed verzorgde hotelkamers, en de schitterende ambiance van villa veertien. Kortom: een dikke 9 !!

  • 9
   Door:

   We hebben deze locatie gekozen vanwege de prachtige ambiance en ligging. Onze ervaringen: een heel mooie locatie met zeer gastvrije ontvangst. Alles goed verzorgd en smakelijk.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *