Inspiratiehuis Arnhem

Inspiratiehuis

, Arnhem, Gelderland

Het Inspiratiehuis is - de naam zegt het al - een inspirerende plek. Een huis voor ontmoeting, verbinding en transformatie. Met niet-alledaagse vergaderruimtes, een bijzonder interieur en een inspirerende gastvrouw. Een soort van 'magische' plek: je gaat hier gegarandeerd anders weg dan hoe je er gekomen bent...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-40 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Arnhem, Gelderland
 •   Inspirerende locatie in Arnhem
 •   Ontmoeting, verbinding en transformatie
 •   Een verwonderplek
 •   Showroom voor Arnhemse kunst en design
 •   Inspiratieruimte v.a. €120,-- per dagdeel
 • Inspiratiehuis Arnhem, voor echte inspiratie

  Onlangs mochten we haar ontmoeten: Inspiratievrouw Maria Mazarakis, oprichtster van het Inspiratiehuis in Arnhem. Het Inspiratiehuis is - de naam zegt het al -  een inspirerende plek. Een huis voor ontmoeting, verbinding en transformatie. Met niet-alledaagse vergaderruimtes, een bijzonder interieur en een inspirerende gastvrouw.

  Leef je droom nu, bewaar hem niet voor later

  Het Inspiratiehuis in Arnhem is opgericht door Maria Mazarakis, eigenaar en inspiratievrouw.  “Leef je droom nu en bewaar hem niet voor later” is haar lijfspreuk. Zij typeert zichzelf  als een verbinder en een ‘Ontdekkingsreiziger van de wereld van mogelijkheden’. Met het Inspiratiehuis heeft zij een plek gecreeërd waar men kan vergaderen, trainen of brainstormen. Maar bovenal wil zij met het Inspiratiehuis bedrijven in beweging zetten. Volgens Maria is er namelijk veel (meer) mogelijk als je in beweging bent of komt. Het Inspiratiehuis in Arnhem is een 'verwonder'-plek, die je op een andere manier leert kijken en ervaren.

  Loslaten en toelaten

  Je vindt hier een vernieuwende werkomgeving. De niet-alledaagse styling en inrichting van de ruimtes nodigen uit tot het loslaten van oude patronen. De bijzondere kunst nodigt uit  tot nadenken en inspireert. Nieuwe ideeën en ontwikkelingen onstaan op een verrassende, ongedwongen wijze. Er zijn verschillende vergaderruimtes in het huis aanwezig, die allen zeer divers zijn ingericht. Verwacht geen standaard vergaderopstelling, maar neem plaats op de zitplekken die de ruimte biedt. Vazen met bloemen staan hier niet op de tafel, maar hangen aan de muur. Gedichten sieren de tafels en de traptreden. Tijdens ons bezoek aan het Inspiratiehuis bleven wij ons verwonderen en verbazen. We willen niet teveel verklappen, maar willen je graag zelf de energie in dit bijzondere huis laten ervaren. 

  Arnhemse kunst en design

  Maria werkt samen met beeldend kunstenaars, designers, musici, creatieve geesten en levenskunstenaars. Mensen die vanuit hun hart spreken en daarmee voeding geven aan de ‘verwondering en beweging’. Het Inspiratiehuis is tevens een showroom voor Arnhemse kunst en Arnhems Design. Alles wat je in het Inspiratiehuis ziet is ook te koop, hierdoor is het huis constant in beweging en telkens weer vernieuwend.

  Bijzonder lunchen in het InspiratieCafé

  Het InspiratieCafé is de ontmoetingsplek voor iedereen die gebruik maakt van het Inspiratiehuis. Voor alle mensen die er die dag vergaderen, trainen, flexibel werken of de lunch gebruiken. Ontmoetingen waaruit nieuwe verbindingen kunnen ontstaan aan de ‘verbindings’-tafels en aan de ’werkbank’-bar. Het Inspiratiehuis serveert verschillende lunches: van boerensandwiches en heerlijke soep tot een complete 'raw-food' lunch met heerlijke salades, vruchten- en groentensappen en raw-cacao-shakes.

  Inspirerende vergaderbreaks

  Zowel binnen als buiten kunnen diverse inspirerende vergaderbreaks verzorgd worden. De buitenactiviteiten kunnen plaatsvinden in het prachtige park naast het Inspiratiehuis. Alvast enkele suggesties:

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt het Inspiratiehuis

  Het Inspiratiehuis Arnhem is gevestigd op het Businesspark Arnhems Buiten. Voor de deur kan je gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Arnhem Centraal is het ongeveer 20 minuten lopen. De bus vanaf het station stopt bijna voor de deur, op een loopafstand van 3 minuten. 

  • 10
   Door:

   Waanzinnig inspirerende locatie. Rustgevend, artistiek, prettig en comfortabel. Vanuit verwondering zijn we in beweging gekomen.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *