Anders vergaderen in Wolfheze

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

, Wolfheze, Gelderland

Hotel De Buunderkamp op de Veluwe. Een hotel met maar liefst 20 hectare eigen bos waar je tegenwoordig ook anders kunt vergaderen. Op zitzakken, in de heksenkring of in de unieke Orangerie, midden in het bos.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-400 personen
 •   101 kamers
 •   202 bedden
 •   Wolfheze, Gelderland
 •   Twintig hectare eigen bos
 •   Vergaderen op zitzakken of in heksenkring
 •   Dichtbij Arnhem en de snelwegen
 •   Exclusief gebruik Orangerie
 •   Volop rust en ruimte
 • Anders vergaderen in Wolfheze

  Een "gewone" vergaderlocatie, maar dan anders... Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp in Wolfheze introduceert een nieuwe manier van vergaderen. Naast de geijkte vergaderopstellingen waarbij iedereen op een stoel zit, kan je er ook voor kiezen om op zitzakken plaats te nemen. Of buiten in de heksenkring. Of op een stil plekje in het bos. Van harte welkom bij Hotel de Buunderkamp, maar dan anders...

  Twintig hectare bosgebied

  Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp vergader je temidden van twintig hectare bosgebied. Weg van de snelweg maar toch ideaal gelegen nabij Arnhem en de uitvalswegen A12 en A50. Het hotel is rustiek gelegen tussen al het groen. Hier ontsnap je aan de hectiek van alledag. Ongestoord en in alle rust vergaderen op een manier zoals je dat zelf het prettigst vindt.

  Vergaderen in de Orangerie

  Onze tip: boek je bijeenkomst in de Orangerie. Dit is een multifunctionele ruimte van 440 m2 midden in het bos. De ruimtes zijn wel 3,60 meter hoog en de wanden zijn volledig van glas. Vanuit de Orangerie loop je via het royale terras zo het bos in. Een ideale locatie om een training, teambuilding of bijvoorbeeld produktpresentatie te combineren met een inspirerende buitenactiviteit. Ook voor recepties of feestavonden kan je uitstekend terecht in de Orangerie, er is ruimte tot wel 600 personen. En heel fijn: de Orangerie beschikt over een eigen ingang en staat exclusief tot jullie beschikking.

  Teambuilding op de Veluwe

  De uitgestrekte bossen rondom hotel de Buunderkamp bieden volop mogelijkheden voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit. Combineer bijvoorbeeld een meeting in de heksenkring met een workshop paardenfluisteren. Of geniet van een enerverende Husky sledetocht door het bos. Of onderbreek de bijeenkomst voor een picknick. Maak gebruik van de overweldigende schoonheid van dit prachtige stukje Veluwe. Ook onderstaande activiteiten kunnen op deze locatie worden verzorgd:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Vergaderen en overnachten

  De natuur is hier op haar mooist. De zachte tinten van buiten zie je terug in de 101 moderne hotelkamers. Ruim van opzet en afgestemd op de natuurlijke omgeving. Voor extra comfort kan je terecht in luxueuze hotelkamers en junior suites met balkon. 

  Waar ligt• Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp?

  De Buunderkamp ligt in Wolfheze, het hart van de Veluwe. Weg van de snelweg maar ideaal gelegen nabij Arnhem en de uitvalswegen A12 en A50. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Het hotel is rustiek gelegen tussen al het groen. Het summum voor natuurliefhebbers. De overweldigende schoonheid van moeder aarde ontdek je direct vanuit het hotel per fiets of te voet. Stille plekjes in het bos en kristalheldere beekjes brengen je in vervoering. Kom en ontdek het zelf...

  • 9
   Door:

   Iedereen in het hotel dacht mee, was flexibel en had een probleemoplossend vermogen.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *