Hippe Koeien

Hippe Koeien

, Didam, Gelderland

Een hippe vergaderlocatie in Didam! Hier vergader je letterlijk tussen de koeien, op een moderne boerderij in de Gelderland. De hippe en frisse vergaderruimte biedt plaats aan ca. 30 personen. Leuke vergaderbreak: gastvrouw Karolien geeft je met veel plezier een rondleiding door de moderne melkveehouderij.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Didam, Gelderland
 •   Hippe vergaderlocatie
 •   Frisse vergaderruimte met eigen terras
 •   Vergaderen tussen de koeien
 •   Kookworkshop met streekproducten
 •   Rondleiding over de boerderij
 • Vergaderen op de boerderij

  Bio-industrie, megastallen, oormerken, melkquota, gekkekoeienziekte... De agrarische sector komt nogal eens in het nieuws. En niet altijd even positief. Mensen 'uit de grote stad' hebben vaak een bepaald beeld over het leven op een boerderij. Boeren praten altijd dialect, boerinnen gebruiken nooit make-up en kinderen denken dat melk uit de supermarkt komt...

  Hippe Koeien

  Karolien Hupkes van Hippe Koeien wil graag aan mensen laten zien hoe het leven er aan toe gaat op een moderne boerderij. Samen met haar broer Dick heeft ze in 2011 melkveehouderij de Fuik overgenomen van hun ouders. Een echt familiebedrijf dus.
  Hippe Koeien laat het dagelijks leven zien op een moderne, hedendaagse melkveeboerderij. Bezoek de boerderij en je valt van de ene verbazing in de andere: computergestuurde robots melken de koeien, een volautomatische mestrobot houdt de stallen schoon, de koeien liggen op koematrassen en kunnen zo vaak ze willen genieten van een borstelmassage... De enthousiaste gastvrouw vertelt je er graag alles over!

  Vergaderen tussen de koeien

  Naast de melkveeboerderij biedt Hippe Koeien een unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten, teambuilding en workshops. Weg van de werkvloer komen vaak de beste ideeën tot stand. Vergaderen op een bijzondere locatie als deze betekent dat je er met je team even helemaal uit kunt zijn om effectief te kunnen vergaderen. De multifunctionele vergaderruimte biedt plaats aan maximaal 30 personen en is voorzien van beamer, flipover, scherm en een goede internetverbinding. Twee grote schuifdeuren geven je toegang tot een eigen terras. Daarnaast beschikt de locatie over een moderne keuken die tevens is te gebruiken als subruimte. De keuken stelt je in staat om te verblijven op basis van zelfverzorging, maar is ook geschikt voor het houden van kookworkshops en proeverijen, uiteraard met streekproducten die geleverd worden door een kaas- vlees- of wijnboer uit de buurt.

  Lunchen in de koeienstal

  Combineer je zakelijke bijeenkomst met een inspirerende rondleiding over de boerderij; Karolien laat je graag zien hoe de moderne melkveehouderij gerund wordt. Of nog leuker: geniet van een lunch of diner aan een lange tafel in de koeienstal, letterlijk tussen de koeien! Hoe je je dag ook invult, je verlaat deze bijzondere locatie altijd met een nieuwe ervaring...

  Inspirerende vergaderbreaks

  De volgende vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten kunnen wij op deze locatie organiseren:

  Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten die op deze vergaderlocatie georganiseerd kunnen worden. 

  Bijzonder vergaderen in Gelderland

  Deze inspirerende boerderijlocatie ligt in het buitengebied van Didam, in de provincie Gelderland. De boerderij heeft een directe aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk. Je kunt een fiets huren en je zakelijke bijeenkomst combineren met een fietstocht door de mooie omgeving, uiteraard met een goed gevulde picknickmand met streekproducten achter op de fiets.

  • 9.5
   Door:

   Vrijdag 25 april hadden we een teamdag bij Hippe Koeien Didam. Een warme ontvangst door Karolien Hupkes met heerlijke koffie en thee, cake en koek. Daarna gingen we in twee groepen uiteen voor intervisie. De gastvrouw kwam zo nu en dan koffie en thee aanvullen. In de middag soep en broodjes, (karne)melk, frisdrank. Daarna een interessante rondleiding door het bedrijf. Vervolgens hebben we in vier groepen vier delen van een koeienkunstwerk geschilderd. Hippe Koeien is een uitstekende gelegenheid voor een teamdag. De bedrijfsleidster is een fantastische gastvrouw!

  • 9
   Door:

   De CDA Statenfractie was woensdag 5 maart op werkbezoek in de Achterhoek. Als afsluiting heeft de fractie vergaderd en gegeten bij de Hippe Koeien. De ruimte leende zich prima voor de vergadering en na een korte, maar boeiende rondgang door de melkveehouderij hebben we heerlijk gegeten. Onze complimenten voor de verzorging, de gastvrijheid en de kok!

  • 9
   Door:

   Namens de clusters WOZ/Heffingen en FBB van de gemeente Doesburg bedankt voor de zeer geslaagde teambuilding op 14 november 2013. Het eten&drinken was heerlijk, de rondleiding op de boerderij was heel interessant en het schilderen erg leuk. Helemaal top! :)

  • 8.5
   Door:

   Karolien, namens alle medewerkers van afdeling ontvangst van ZKH Rijnstate ontzettend bedankt voor je gastvrije en leerzame avond. We hebben genoten van het buffet de drankjes en de gezelligheid met elkaar. Het is een echte aanrader!

  • 8.5
   Door:

   Ons jaarlijks uitje vond deze keer plaats bij de Hippe Koeien in Didam. We werden opgehaald door stal Belfjor met een verwarmde huifkar met de nodige versnaperingen aanwezig. Bij de Hippe koeien aangekomen werden we hartelijk verwelkomd door Karolien, de gastvrouw van de avond. We begonnen met een gezellig borreltje en een heerlijk hapjesbuffet. Onder de hoede van Karolien gingen we vervolgens de boerderij op. Het bleek een fantastisch georganiseerd melkveebedrijf te zijn, waarbij alles geautomatiseerd is: van het voer wat de koeien krijgen tot het melken toe. Karolien was, zeer enthousiast in de weer om al onze vragen te beantwoorden. Na deze rondleiding over de boerderij, die overigens door al onze vragen wel een beetje uitliep, gingen we onder de bezielende leiding van Ineke van Geemen een schilderactiviteit doen. We werden in viergroepen opgedeeld, waarbij elke groep een onderdeel van een schilderij voor zijn rekening moest nemen. Het eindresultaat was zeer geslaagd en hangt nu te pronken in onze werkkamer. Karolien en alle medewerkers: hartelijk bedankt voor deze leerzame maar bovenal heel gezellige avond. Het was helemaal top.

  • 9
   Door:

   Een goede uitleg en rondleiding gehad verzorgd door Karolien en haar vader. Lekker kopje koffie met cake. We dachten dat we al aardig verstand hadden van een melkvee bedrijf maar we hebben toch dingen gehoord die we niet wisten. Leerzaam dus. Mooi bedrijf en mooie idealen van de eigenaars. Zeker een aanrader voor allerlei activiteiten die vandaar uit te ondernemen zijn. We komen graag nog eens terug!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *