Fletcher Wageningsche Berg

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

, Wageningen, Gelderland

Midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Nederrijn ligt het luxe 4-sterren Fletcher Wageningsche Berg. Ervaar de rust en de ruimte van de natuur tijdens het vergaderen, terwijl je bijna zou vergeten dat Arnhem en Wageningen om de hoek liggen. Fletcher Wageningen biedt net zo gemakkelijk ruimte aan groepen tot 800 personen aan kleinere zakelijke gezelschappen. Alle faciliteiten die bij een luxe locatie verwacht staan hier tot je beschikking: WiFi door de hele locatie, airco, en desgewenst comfortabele bedden, een sauna en een fitnessruimte. Natuurlijk kan je hier ook heerlijk eten. Binnen of buiten op het panoramaterras, waar je oneindig ver weg kunt kijken over de prachtige natuur. Kom zelf ervaren hoe prettig het verblijf is bij Fletcher Wageningsche Berg.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-1000 personen
 •   108 kamers
 •   216 bedden
 •   Wageningen, Gelderland
 •   Centraal gelegen in Nederland
 •   Luxe hotel met prachtig uitzicht
 •   Comfortabele kamers met luxe bedden
 •   Veel outdoor vergaderbreaks mogelijk
 •   Gratis WiFi en parkeren
 • Welkom bij Fletcher Hotel Wageningsche Berg

  Inspirerend vergaderen doe je bij Fletcher Hotel Wageningsche Berg. Niet alleen de prachtige ligging in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Nederrijn draagt hieraan bij. Ook de uitzonderlijke faciliteiten, de multifuntionele zalen, het heerlijke eten en de luxe slaapkamers maken het plaatje helemaal compleet. De rust en de ruimte in en om Fletcher Wageningen nodigen uit voor actieve outdoor vergaderbreaks. Op de locatie is ruimte genoeg voor grote congressen en personeelsevenementen, maar ook voor kleinere zakelijke bijeenkomsten of vergaderingen kan je hier prima terecht. Geniet tijdens of na afloop met elkaar van een heerlijke maaltijd in Brasserie 69. Voor een inspirerende bijeenkomst ga je naar Fletcher Hotel Wageningsche Berg.

  Multifunctionele vergaderzalen in soorten en maten

  Fletcher Hotel Wageningsche Berg beschikt over vijf multifunctionele vergaderzalen met een totale capaciteit tot 800 personen. Voor iedere gelegenheid is er een passende ruimte. Voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er speciale zalen, waar het daglicht ruimschoots naar binnen komt. Het enthousiaste team stelt graag een passend vergaderarrangement voor jullie samen. Natuurlijk staan zij ook tijdens jullie vergaderdag voor jullie klaar. De gratis WiFi verbinding is door de hele locatie beschikbaar en elke vergaderruimte is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. Voor hete zomerdagen is er airco aanwezig. Je bijeenkomst wordt altijd een succes bij Fletcher Hotel Wageningsche Berg.

  Restaurant Belmonte en Brasserie No. 96

  Ook op het gebied van eten en drinken kom je bij Fletchter Wageningsche Berg niets tekort. Voor een heerlijke lunch of een uitgebreid 3-gangendiner kan je terecht bij het Restaurant Belmonte. Op zonnige dagen neem je plaats op het panoramaterrras, waar je prachtig uitkijkt over de omringende natuur. Een borrel of kleine versnapering kan je terrecht bij Brasserie No. 96. Natuurlijk staat in de vergaderzalen koffie, thee en water voor jullie klaar.

  Meerdaagse vergaderarrangementen

  Fletcher Wageningsche Berg beschikt over 108 prachtige kamers met 216 comfortabele bedden. Dat maakt deze prachtige locatie ook uitermate geschikt voor meerdaagse vergaderarrangementen. Door de prachtige omgeving waar het hotel zich bevindt, de uitgebreide keuken en de vele luxe faciliteiten die de locatie aanbiedt is het aangenaam vertoeven. 's Avonds praat je gezellig en informeel bij in de lounge, wandel je door de omgeving of kom je tot rust in de sauna. Zo schuif je de volgende dag weer uitgerust aan voor een nieuwe vergaderdag.

  Bouwen aan je team

  Wil je naast je zakelijke bijeenkomst ook aan je teamspirit werken? Bij Fletcher Wageningsche Berg worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee je van je zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken. Het is wetenschappelijk bewezen, dat een teambuilding activiteit postitief bijdraagt aan het teamgevoel op de werkvloer. BuitenBusiness kan tevens een groot aantal inspirerende outdoor teambuilding activiteiten op locatie verzorgen, zoals bijvoorbeeld:

  Meer activiteiten, foto's en reviews kan je vinden op de website.

  Hoe kom ik bij Fletcher Wageningsche Berg?

  Fletcher Wageningsche Berg ligt centraal in Nederland en is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. De vergaderlocatie beschikt over 120 parkeerplaatsen, waar je je auto gratis kunt parkeren. Ga je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is mogelijk. Bushalte Wageningse Berg ligt op slechts 5 minuten lopen van deze inspirerende vergaderlocatie.

  • 9
   Door:

   Het hotel is prachtig gelegen in het groen en naast het Belmonte Arboretum, waar je heerlijk kunt wandelen. Terras met mooi uitzicht over de Rijn.

  • 8.5
   Door:

   Geweldig aardig behulpzaam personeel. Mooie kamers met super uitzicht over de Rijn.Heerlijk eten.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *