Buitengewoon goed vergaderen

Buitengoed de Panoven

, Zevenaar, Gelderland

Buitengewoon goed vergaderen op deze vergaderlocatie in Zevenaar, dichtbij Arnhem. Buitengoed de Panoven is een goed bewaard industrieel erfgoed. De sfeervolle vergaderruimtes bevinden zich in een authentieke droogloods en hebben een karakteristieke sfeer. Zowel kleine als grote groepen tot 150 personen kunnen terecht op dit bijzondere buitengoed. Overnachten kan in een comfortabele hotelkamer, een duurzame natuurlodge of een bijzondere tipi-tent. Buitengoed de Panoven biedt overnachtingsmogelijkheden tot 56 personen. Tip: laat je rondleiden over het erfgoed en kom meer te weten over de oude ambacht van het stenen bakken. Buitengoed de Panoven; een authentieke, gemoedelijke en informele vergaderlocatie.

          Goed en goedkoop
 •   0-200 personen
 •   28 kamers
 •   56 bedden
 •   Zevenaar, Gelderland
 •   Vergaderen in een authentieke droogloods
 •   Voormalige steenfabriek, nu industrieel erfgoed
 •   Restaurant met (h)eerlijke gerechten
 •   Rondleiding of rondrit mogelijk over erfgoed
 •   Overnachten in een hotelkamer, natuurlodge of tipi-tent
 • Buitengoed de Panoven: industrieel erfgoed

  Gelegen in het prachtige rivierengebied van de Gelderse Poort en de Liemers vind je Buitengoed de Panoven. De voormalige steenfabriek uit 1950 is nu omgetoverd tot een goed bewaard industrieel erfgoed, waar je kunt vergaderen, trainen, brainstormen of presenteren. Het erfgoed is een Rijksmonument en behoort al ruim 100 jaar toe aan de familie Kruitwagen Hajenius.

  Vergaderen in een authentieke droogloods

  De vergaderruimtes bevinden zich in een authentieke droogloods. De oude gebinten en het gebruik van natuurlijke materialen geven de ruimtes een bijzondere karakteristieke sfeer. De ruimtes kunnen in iedere gewenste opstelling worden gebracht waardoor zowel kleine als grote groepen tot 150 personen bij Buitengoed de Panoven terecht kunnen. Alle moderne presentatiemiddelen zoals een beamer, projectiescherm en flip-over zijn aanwezig. Tijdens je vergadering kun je genieten van een heerlijke verse kop koffie, thee en huisgemaakte Deventer kruidkoek. Je verblijft hier in een informele en gastvrije sfeer.

  Het restaurant met (h)eerlijke producten

  Vroeger was het heel normaal dat de werkers van de steenfabriek aten wat het seizoen hen bracht. In het restaurant werken zij nog steeds volgens diezelfde filosofie. Er wordt veel waarde gehecht aan (h)eerlijke en smaakvolle lokale producten die verwerkt worden in bijzondere gerechten. Alle producten worden gekocht bij de lokale boer, bakker of slager. Laat je verrassen door de smaak van de Gelderse Streken en het Liemerse leven.

  Overnachten in een hotelkamer, natuurlodge of tipi-tent?

  Buitengoed de Panoven biedt overnachtingsmogelijkheden tot 56 personen. Je hebt keuze uit een comfort hotelkamer, een duurzame natuurlodge of een bijzondere tipi-tent. De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een eigen badkamer met sanitair, goede bedden en WiFi. Wil je iets bijzonders met je team en back to basic? Overnacht dan in één van de tipi-tenten in het tipi-dorp waar je 's avonds samen met je groep gezellig bij het kampvuur kunt napraten.

  Rondleiding over het erfgoed en rondrit met locomotief

  Even de benen strekken? De familie Kruitwagen Hajenius neemt je graag mee voor een rondleiding over het industriële erfgoed en vertelt je met veel plezier over de oude ambacht van het stenen bakken. Maar het is natuurlijk nog leuker wanneer je zelf je eigen steen maakt. Dat kan hier! Tip: combineer je rondleiding met een ritje met de locomotief.

  Groot buitenterrein voor teambuildingactiviteiten

  Ook beschikt Buitengoed de Panoven over een royaal buitenterrein dat zich uitstekend leent voor tal van inspirerende activiteiten. Via BuitenBusiness kunnen diverse teambuildingactiviteiten worden verzorgd op deze locatie, enkele suggesties: 

  Kijk op onze activiteitenpagina voor nog meer suggesties...

  Bijdragen aan het behoud van het cultureel-historisch erfgoed

  Bij Buitengoed de Panoven kun je al een hele dag vergaderen inclusief lunch voor € 35,-- per persoon. Bekijk hier een overzicht van alle vergaderarrangementen. Bijzonder: van alle opbrengsten op het buitengoed wordt 20% geinvesteerd in het behoud van het cultureel-historisch erfgoed. Je geniet hier dus niet alleen van het erfgoed en de omgeving, maar draagt tegelijkertijd een stukje bij in het behoud en ontwikkeling van een bijzonder stukje cultuurhistorie. Met deze bijdrage wordt ervoor gezorgd dat men tot ver in de toekomst kan blijven genieten van deze prachtige locatie. 

  Waar ligt Buitengoed de Panoven?

  Buitengoed de Panoven is gelegen in Zevenaar, dichtbij Arnhem, in de provincie Gelderland. Het bijzondere buitengoed is goed bereikbaar met de auto vanaf de A12 en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *