Kasteel Doorwerth

Bilderberg Kasteel Doorwerth

, Doorwerth, Gelderland

Kasteel Doorwerth, één van de mooiste burchten in Nederland. Gelegen aan de rand van de Veluwse bossen, omringd door de groene uiterwaarden van de Neder-Rijn. Een sprookjesachtig kasteel waar vervlogen tijden herleven. Een authentieke locatie voor een onvergetelijke heisessie, teamdag, vergadering, training of zakelijk evenement.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-350 personen
 •   71 kamers
 •   142 bedden
 •   Doorwerth, Gelderland
 •   Sprookjesachtig kasteel op de Veluwe
 •   Prachtig decor voor zakelijke bijeenkomsten
 •   Exclusief vergaderen in het Koetshuis
 •   Overnachten in het hotel Klein Zwitserland
 •   Goed bereikbaar en centraal gelegen
 • Kasteel Doorwerth, één van de mooiste burchten in Nederland

  Aan de rand van de Veluwse bossen, omringd door de groene uiterwaarden van de Neder-Rijn ligt het prachtige kasteel Doorwerth. Een sprookjesachtig kasteel waar vervlogen tijden herleven. Een authentieke locatie voor een onvergetelijke heisessie, teamdag, vergadering, training of zakelijk evenement. Terecht behoort dit kasteel tot één van de mooiste burchten in Nederland. 

  Ridderzaal, Koetshuis en 150 brandende kaarsen

  Een vergadering wordt hier een belevenis. Er zijn verschillende karakteristieke ruimtes als de Ridderzaal, Torenkamer of het Koetshuis voor jou beschikbaar. Met name het Koetshuis is bijzonder inspirerend voor je vergadering. De imposante kroonluchters, het originele balkenplafond, knapperend haardvuur en de 150 (!) brandende kaarsen geven een sfeervol tintje aan je bijeenkomst. Zomers kun je heerlijk buiten vergaderen op het royale, deels overkapte, terras. Of kies je ervoor om op de binnenplaats te vergaderen, onder de grote Lindeboom? Je kunt ter plaatse je keuze maken, het gehele Koetshuis staat altijd exclusief tot jouw beschikking.

  Kruidentuin, Oud-hollandse groenten en Michelin

  Op weg naar het kasteel kom je langs de kruiden- en moestuin vol geurige planten en oud Hollandse groenten. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met producten uit de eigen moestuin en de directe omgeving. De voornamelijk "Franse" keuken is van zeer hoog niveau, bekroond door Michelin. Ook op culinair gebied op en top genieten dus!

  Vergaderen en overnachten

  Ook voor meerdaagse vergaderingen en trainingen ben je van harte welkom in het kasteel. Je overnacht in het nabij gelegen Hotel Klein Zwitserland. Een kleinschalig hotel met 71 kamers, midden in de natuur en schitterend gelegen naast de golfbaan Heelsumse Veld. Het hotel beschikt over fijne extra's zoals een Wellness Centre met binnenzwembad en een sauna. Het vervoer van het kasteel naar het hotel kan voor je worden verzorgd.

  Een unieke samenwerking

  Voor evementen of bijeenkomsten met een 'special touch' kun je uitstekend terecht bij Kasteel Doorwerth. Vergaderen op deze unieke locatie is mogelijk vanaf 20 personen. Ben je met een kleiner gezelschap, dan kun je terecht bij Hotel Klein Zwitserland. Het is prettig vergaderen of werken in de verschillende modern uitgeruste vergaderzalen, die allen voorzien zijn van volop daglicht. Klein Zwitserland is zeer goed bereikbaar met de auto én met het OV, het hotel beschikt over ruim 100 gratis parkeerplaatsen.

  Ligging van Kasteel Doorwerth

  Kasteel Doorwerth is centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar vanaf de A12 en A50. Het kasteel behoort tot één van de mooiste burchten van ons land. Jouw productpresentatie of vergadering wordt een ultiem succes in dit monumentale kasteel met roemrijk verleden. Evenementen of bijeenkomsten met een ‘special touch’ beschikken exclusief over deze unieke locatie. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

  • 9
   Door:

   Prachtige locatie met aandacht voor detail.

  • 9.5
   Door:

   Hartelijk dank voor de goede verzorging tijdens de feestavond in het kasteel. Eten was top, als ook de diverse manieren van presentatie.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *