Vergaderen in De Jachthut

De Jachthut

, Beekbergen, Gelderland

Vergaderen op een unieke locatie? Kom naar De Jachthut in Beekbergen. Deze unieke vergaderlocatie ligt onder de rook van Apeldoorn, aan de rand van de Veluwe. Ooit gebouwd als plek waar de jagers samen kwamen na het jagen, nu een unieke plek om te vergaderen. Omringd door weiland en natuur, maar toch dicht bij de bewoonde wereld. Binnen is er plek voor 8 personen en bij mooi weer is er de mogelijkheid om buiten te vergaderen in de schaduw van de ruim 100 jaar oude beukenboom of in een cirkel rond het kampvuur. Welkom in De Jachthut!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-8 personen
 •   1 kamers
 •   2 bedden
 •   Beekbergen, Gelderland
 •   Rustig, uniek en sfeervol
 •   Volop ruimte voor inspirerende vergaderbreaks
 •   Vergaderen of lunchen rondom het kampvuur
 •   Bij Apeldoorn, aan de rand van de Veluwe
 •   Hele locatie exclusief, geen andere gasten
 • De Jachthut in Beekbergen

  De Jachthut is een bijzondere en sfeervolle locatie in Beekbergen. Ooit gebouwd als plek waar de jagers samen kwamen na het jagen, nu een unieke plek om te vergaderen. Omringd door weiland en natuur, maar toch dicht bij de bewoonde wereld. Deze plek leent zich uitstekend voor ontspanning, nieuwe inzichten en inspiratie of een flinke wandeling door de bossen van de Veluwe. 

  Vergaderen in huiselijke sfeer

  De Jachthut is huiselijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een eigen sanitaire ruimte met toilet en douche, een keukentje en voor de koude dagen is er een houtkachel. Er is een flipover en een tv met HDMI aansluiting aanwezig voor het geven van presentaties. Binnen is er plek voor 8 personen (eventueel in overleg uit te breiden naar max. 10 personen, afhankelijk van de opstelling). Bij mooi weer is er de mogelijkheid om buiten te vergaderen in de schaduw van de ruim 100 jaar oude beukenboom of in een cirkel rond het kampvuur.

  Vergaderen en overnachten

  De Jachthut is geschikt voor teams, vergaderingen, heidagen, trainingen, etc. Boven in de Jachthut zijn 2 bedden (ideaal voor trainers die een dagje eerder willen komen) en buiten is er ruimte voor tentjes.

  Lunch vanaf het kampvuur

  Op aanvraag kan er een uitgebreide lunch worden verzorgd maar er kan ook zelf een lunch bereid worden in de keuken of boven het kampvuur. 

  Rust en ruimte

  Met het bos om de hoek biedt de Jachthut volop mogelijkheden voor een verfrissende boswandeling. Om de rust op deze locatie te waarborgen, zijn andere vergaderbreaks of outdoor activiteiten niet toegestaan. 

  Waar staat deze unieke Jachthut?

  De Jachthut staat in Beekbergen, net onder Apeldoorn. Vanaf de A1 (afslag 19 Hoenderloo) en de A50 (afslag 22 Hoenderloo) ben je binnen 5 minuten bij de Jachthut. Op het erf is voldoende ruimte om auto’s te parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Er is aan het einde van de straat een bushalte (de Smittenberg). Dit is ongeveer 10 minuten lopen.

  Kom je ook vergaderen in de Jachthut? Het prachtige uitzicht, de paarden, kippen & konijnen die hier wonen, zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt en open staat voor nieuwe inzichten en inspiratie.

  • 10
   Door:

   Met mijn team hebben we hier heel ontspannen en leuk vergaderd. Goed verzorgde lunch onder de grote boom aan de picknick tafel, heerlijke verse koffie en thee, die je zelf kan zetten echt een fijne lokatie en prachtige omgeving. Ik en de rest van het team komen hier graag terug. Ook leuk wandelen in de buurt, met of zonder gids. Echt lekker om er even uit te zijn. Aanrader!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *