De Theaterloods

De Theaterloods

, Radio Kootwijk, Gelderland

Te midden van het schitterend natuurgebied de Veluwe, op het terrein van het voormalige Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn, staat De Theaterloods. De ultieme plek voor een dag ‘de hei op’. De Theaterloods is geen gewone locatie; het is een kuuroord voor de ziel en de zaak. Een bijzondere plek waar met kunst, cultuur, natuur en wetenschap inspirerende programma’s worden geboden met langdurige impact. De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties programma’s aan om mensen uit te dagen, op te laden, te inspireren en om met hernieuwd(e) energie en verlangen de toekomst in te gaan. Over de thema’s die van waarde zijn voor jou en het werk dat je doet. Het pand heeft een goed geoutilleerde theaterzaal, diverse subruimtes en een ruime foyer voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Voor groepen groter dan 150 personen werkt De Theaterloods samen met het beroemde Zendgebouw van Radio Kootwijk. Op die manier kunnen programma’s voor groepen tot 700 personen worden aangeboden.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-150 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Radio Kootwijk, Gelderland
 •   Bijzondere locatie op een unieke plek op de Veluwe
 •   Cultuur, natuur, culinair en inspiratie
 •   Alle ingrediënten voor een unieke heidag
 •   Inspirerende programma's
 •   Voor groepen van 10 tot 150 personen
 • De Theaterloods: kuuroord voor de ziel en voor de zaak

  Te midden van een schitterend natuurgebied op de Veluwe, op het terrein van het voormalig Zendstation Radio Kootwijk staat De Theaterloods, de plek voor een ultieme dag de hei op. Een kuuroord voor de ziel en voor de zaak. De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties programma’s aan om een ieder op te laden, geïnspireerd te raken en met hernieuwde energie en verlangen de toekomst in te gaan. De Theaterloods is meer dan een plek voor een ‘gewone’ heidag; het is een wellnesscentrum voor de ziel en voor ieder bedrijf. 

  Heidag in de Theaterloods

  Met een combinatie van kunst, cultuur en natuur biedt de Theaterloods programma’s aan om mensen uit te dagen en te inspireren. Over thema’s die van waarde zijn voor jou en het werk dat je doet. Over zingeving. Over wel weten maar niet doen. Over wel willen maar niet kunnen. Over helden uit het verleden. Over het diepere verlangen dat de basis vormt voor de toekomst. Over de ziel van organisaties. Over je eigen ziel als de motor van een gelukkig bestaan. De Theaterloods is ook de plek voor stilte, rust, bezinning, genieten en bovenal een cadeau aan jezelf. Een totaal unieke plek in Nederland voor minimaal één dag helemaal voor jou. Wees welkom. 

  Corona-proof in de huiskamer

  De Theaterloods wordt veel aandacht besteed aan alle Covid-19 maatregelen, zonder de intieme sfeer te verliezen. Hier vindt je de mogelijkheden en de ruimte om als team even uit het thuiswerken te stappen en elkaar weer op een veilige afstand te ontmoeten. Een dag om met elkaar in gesprek te gaan, te reflecteren op het afgelopen jaar maar ook vooruit te blikken op het aankomende jaar. Een dag die ondersteunt wordt met kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Op een veilige afstand van elkaar en toch in een intieme setting; de ideale huiskamer. 

  Inspirerende heidag voor groepen van 10 tot 150 personen

  De Theaterloods is geschikt voor zowel kleinere groepen vanaf 10 mensen maar ook voor grote groepen tot maximaal 150 personen. Naast de theaterzaal zijn er diverse zalen beschikbaar die alle mogelijkheden bieden inclusief technische faciliteiten en catering. Het is ook mogelijk om de bijeenkomst uit te breiden met een mooie overnachting in de natuur. De omgeving van Radio Kootwijk biedt hiervoor tal van mogelijkheden, wij informeren je graag hierover. Op basis van de vier thema’s Cultuur, Natuur, Culinair en Inspiratie worden zorgvuldig gekozen ingrediënten aangeboden die borg staan voor een inspirerende heidag. 

  Cultuur

  Cultuur vormt één van de pijlers van De Theaterloods. Met cultuur die je raakt, onderhuids schuurt, inspireert en bovenal mensen met elkaar en zichzelf in gesprek brengt. Cultuur is in velerlei vormen te bevinden. Van kleine culturele interventies tot unieke theatervoorstellingen, deze culturele ingrediënten geven jullie heidag een unieke ervaring die de basis zal leggen voor een onvergetelijke belevenis. 

  Natuur

  Glooiende heidevelden en zandvlakten zover het oog reikt, sporen van edelherten en wilde zwijnen en roofvogels die zweven boven de open vlakte. De Theaterloods is de ultieme heidag-locatie midden op de Veluwe. Op pad met de boswachter, uitwaaien voor de heisessie begint of inspiratie op doen tijdens de ontdekkingstocht in de natuur? Met bos en zandverstuiving als naaste buren biedt De Theaterloods een unieke plek. Deze locatie zullen je medewerkers of klanten niet snel vergeten.

  Culinair

  Combineer je heidag met een culinaire verwennerij. De Theaterloods biedt samen met haar huistraiteur zoveel mogelijk biologisch, verassend en bovenal heerlijke catering aan voor ieder moment van de dag. Een dinerarrangement op niveau, samen genieten van een inspiratielunch aan de vleugel of gewoon een goeie kop koffie, het kan allemaal. De gastheren en vrouwen staan voor je klaar. 

  Inspiratie

  De Theaterloods is een bijzondere plek waar je komt om te reflecteren, te bezinnen en geïnspireerd te worden. Over wat werkelijk van waarde is in het werk, het leven en de liefde. Korte performances of lange wandelingen die dillema’s, verlangens, weerstanden en uitdagingen bespreekbaar maken. Om vervolgens geïnspireerd en vol nieuwe ideeën naar huis te gaan. 

  Maatwerk

  Speciale wensen kunnen natuurlijk ook ingepast worden in het programma. Het team van De Theaterloods gaat graag met jullie in gesprek om die wens mogelijk te maken. Wees welkom in Radio Kootwijk om je ter plekke te laten inspireren. Het team van de Theaterloods komt ook graag naar jullie toe om mogelijke ideeën en wensen te bespreken.

  Waar ligt de Theaterloods

  De Theaterloods ligt in Radio Kootwijk, een unieke plek op de Veluwe. De locatie is goed bereikbaar met de auto vanaf de A-1, de route wordt het laatste stuk met borden aangegeven. Het laatste stuk naar de Theaterloods is een extra cadeautje: er is in dit gebied veel wild. De kans is groot dat je onderweg naar de Theaterloods een hert of wild zwijn aantreft, denk daarom aan de snelheid. Wanneer je met de trein wilt komen, kan er een taxi geregeld worden vanaf Apeldoorn CS naar de Theaterloods. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *