Kleinschalig hotel in Kroondomein

Charme Hotel Oranjeoord

, Hoog Soeren, Gelderland

Een sfeervol, kleinschalig hotel op de Veluwe, gelegen in het prachtige plaatsje Hoog Soeren. Dit mooie dorpje geniet de status van "beschermd dorpsgezicht" en is omsloten door de bossen van de koninklijke houtvesterij Het Loo. Een bijzondere omgeving waar de natuurliefhebber zich helemaal thuis zal voelen. Dit sfeervolle hotel dichtbij Apeldoorn beschikt over 30 gastenkamers, acht vergaderruimtes, een restaurant, brasserie, serre en verschillende terrassen met vrij uitzicht.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-67 personen
 •   30 kamers
 •   67 bedden
 •   Hoog Soeren, Gelderland
 •   Kleinschalig hotel op de Veluwe
 •   Uitstekend restaurant
 •   Vergaderbreak in de bossen
 •   Goed bereikbaar met auto én OV
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €54,50
 • Hotel op de Veluwe

  Dit hotel bestaat al sinds 1898 en was ooit koninklijk bezit. Vandaag de dag kan je hier ongestoord vergaderen en overnachten, te midden van overweldigend natuurschoon. Het hotel ligt op het hoogste punt van de Veluwe, in het natuurreservaat "De Kroondomeinen", op enkele kilometers van Apeldoorn.

  30 authentieke hotelkamers

  Hotel Oranjeoord beschikt over 30 moderne hotelkamers, welke allen verschillend zijn ingericht. Er zijn 8 vergaderruimtes en diverse terrassen met een prachtig uitzicht. De keuken is uitstekend, het à la carte restaurant Hoogheid heeft 13 punten behaald in de GaultMilau. Tevens beschikt Charme Hotel Oranjeoord over een gezellige Gastrobar 'Oranje". Wil je apart dineren met je gezelschap, dan kan je terecht in één van de sfeervolle andere ruimtes waar het hotel over beschikt.

  Vergaderen op de mooiste plek van de Veluwe

  Vanuit het hotel loop je zo de aangrenzende bossen in, ideaal voor een verfrissende break tussendoor. Dit stukje Veluwe wordt één van de mooiste plekken van Nederland genoemd, de weg van Hoog Soeren naar Assel is zelfs de allermooiste weg van Nederland. Prachtige vergezichten en typisch Veluwse natuur. In juli en augustus staan de geurende dennenbossen vol met bosbessen, heerlijk om zo op te eten. De bijeenkomst kan uitstekend gecombineerd worden met een bezoek aan Paleis Het Loo of Nationaal Park De Hoge Veluwe. Naast prachtige natuur vind je hier ook veel architectuur en kunst, met name in het Kröller Müller Museum en de beeldentuin.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  In en rondom het hotel kunnen wij diverse activiteiten verzorgen, waaronder:

  Voor nog meer teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Bereikbaarheid

  Dit kleinschalige hotel is zeer gunstig gelegen bij Apeldoorn. Makkelijk bereikbaar via de A1 vanuit Amsterdam en Amersfoort en via de A50 vanuit Zwolle en Arnhem. Ook met het openbaar vervoer is het hotel goed te bereiken. Er is een shuttle service naar station Apeldoorn, deze is op reservering beschikbaar.

  • 9
   Door:

   Een mooi idyllisch hotel met een hele mooie grote sfeervolle ruimte. Eten was ook bijzonder goed en erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • 8.5
   Door:

   Dit is echt mijn favoriete hotel. Het is prachtig gelegen aan de rand van de heide in Hoog Soeren. Vanuit het hotel kun je wandelend of met de fiets gelijk de natuur in. In dit hotel draait alles om "de klant". Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, de informatie wordt op naam uitgedraaid en de entourage is stijlvol. We hadden dit keer kamer 41 en dat was een prachtkamer. De kwaliteit van de kamers was bij eerdere bezoeken een verbeterpunt. Het hotel biedt op belangrijke punten (zeker ook op de kwaliteit van het restaurant en het ontbijtbuffet) net iets meer dan bij andere hotels. Je merkt het: hier spreekt een fan!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *