Teambuildinglocatie op de Veluwe

Buitensporthotel Hoenderloo

, Hoenderloo, Gelderland

Deze informele vergader- en teambuildingslocatie bevindt zich in het groene Hoenderloo, midden op de Veluwe. De enorme hoeveelheid buitenruimte nodigt je uit om je bijeenkomst te combineren met een break in de buitenlucht. Deze locatie is daarmee bij uitstek geschikt voor een outdoor teambuildingdag, een activiteitenprogramma of een buitenevenement. En is het wat minder goed weer, dan kunnen alle activiteiten in de overdekte rijloods plaatsvinden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een nat pak tijdens je buitenevent.

          Goed en goedkoop
 •   0-28 personen
 •   5 kamers
 •   28 bedden
 •   Hoenderloo, Gelderland
 •   Groene evenementenlocatie
 •   Heel veel buitenruimte voor activiteiten
 •   Activiteiten mogelijk bij ieder weertype
 •   Informele en ontspannen sfeer
 •   Ludieke tochten over de Veluwe
 • Teambuilding in een inspirerende en ontspannen omgeving

  Van harte welkom op de Veluwe, om precies te zijn in het groene Hoenderloo. Op deze informele locatie verblijf je in een ontspannen en inspirerende omgeving. De grote hoeveelheid buitenruimte op deze locatie nodigt je uit om je bijeenkomst te combineren met een break in de buitenlucht. Deze locatie is daarmee bij uitstek geschikt voor een outdoor teambuildingdag, een activiteitenprogramma of een buitenevenement. En is het wat minder goed weer, dan kunnen alle activiteiten in de overdekte rijloods plaatsvinden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een nat pak tijdens je buitenevent. 

  Informele en no-nonsense vergaderruimtes

  Ook voor een vergadering, brainstorm of presentatie kun je op deze locatie terecht. Je zakelijke bijeenkomst vindt plaats in De Krimhoeve, een informele vergaderlocatie. De hoeve beschikt over twee vergaderruimtes, welke informeel zijn ingericht. De sfeer op deze locatie is no-nonsense; geen overdadige luxe maar gewoon goede en comfortabele ruimtes. Flipover en wifi zijn standaard aanwezig, beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie zijn op aanvraag beschikbaar. Vergaderruimte 'Het Foyer' biedt plaats aan max. 30 personen en is uitermate geschikt voor presentaties, vergaderingen en bijeenkomsten. De kleinere vergaderruimte is geschikt voor 10 personen en is vanwege de bescheiden grootte perfect voor het creëren van een intieme sfeer. 

  Teambuilding in de buitenlucht

  De hoeveelheid buitenruimte op deze locatie is werkelijk enorm. Er zijn daarom volop mogelijkheden voor een bedrijfsevenement in de buitenlucht. Het terrein beschikt over twee grote velden waar evenementen, festiviteiten en trainingen plaats kunnen vinden. Ook is deze buitenruimte bijzonder goed geschikt voor een inspirerende teambuildingactiviteit, zoals:

  Is het minder goed weer op de dag van je evenement? De hoeve beschikt over een grote, overdekte manege waarvan de rijhal gebruikt kan worden als evenementenlocatie. Zo kan je evenement of activiteit onder elke weersomstandigheid doorgaan. 

  Lekker eten en comfortabel overnachten

  Je bijeenkomst of evenement onderbreken voor een lekkere lunch? De beheerders van deze locatie verzorgen het graag voor je. De lunch wordt geserveerd in de sfeervolle bistro, waar je in alle rust geniet van een goede maaltijd. De chef gebruikt hierbij uitsluitend dagverse ingrediënten, welke met zorg worden geselecteerd. Het is mogelijk om na afloop van je bijeenkomst te blijven overnachten: het buitensporthotel beschikt over 6 comfortabele gastenkamers, allen met een eigen badkamer. Deze kamers zijn rustiek gelegen boven de stallen van Ruitersportcentrum de Krimhoeve. 

  Ontdek de Veluwe

  Het is meer dan de moeite waard om tijdens je bijeenkomst de prachige Veluwe te ontdekken. Vanuit deze locatie worden diverse ludieke tochten georganiseerd welke je langs de mooiste plekjes in dit natuurgebied voeren. Denk hierbij aan een tocht per Solex, Segway, Lelijke Eend of Buggy. Ook een GPS-tocht, een Steptocht of gewoon een 'normale' wandeling of fietstocht behoren tot de mogelijkheden op deze locatie. 

  Ligging van de hoeve in Hoenderloo

  Deze informele vergader- en evenementenlocatie ligt in de groene omgeving van Hoenderloo, midden op de Veluwe. Vanwege de centrale ligging, praktisch in het midden van het land, is deze locatie goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Parkeren is gratis. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *