Tussen weilanden en wijnranken...

Wijngaard Aan de Breede Beek

, NIjkerk, Gelderland

Op een prachtig landgoed in Nijkerk, verscholen tussen weilanden en wijnranken, ligt Wijngaard Aan De Breede Beek. Omringd door bomen vind je De Veldschuur, een sfeervolle vergaderlocatie voor groepen tot ca. 24 personen met een prachtig uitzicht op de natuur. Geniet tijdens je bijeenkomst van een heerlijk verse lunch en/of diner. En uiteraard mag hierbij een wijntje uit eigen wijngaard niet ontbreken. Over een vergaderbreak hoef je niet lang na te denken: het prachtige Landgoed Slichtenhorst leent zich uitstekend voor een verfrissende wandeling of een rondleiding over de wijngaard en wijnmakerij met aansluitend een wijnproeverij.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-24 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   NIjkerk, Gelderland
 •   Prachtig gelegen op Landgoed Slichtenhorst
 •   Vergaderen met uitzicht op de natuur
 •   Rust, stilte en veel privacy
 •   Genieten van eigen wijnen
 •   Op slechts 30 minuten van Amersfoort
 • Wijngaard Aan De Breede Beek

  Verscholen op het prachtige Landgoed Slichtenhorst bij Nijkerk ligt Wijngaard Aan De Breede Beek. In 2003 begon wijngaardenier Henk Breugem op deze locatie - aan een beek in de Gelderse vallei - met duurzame wijnbouw. Eerst op 1 hectare en vanaf 2010 op 2 hectare. Inmiddels heeft de wijngaard al veel uitstekende wijnen voortgebracht die zelfs internationaal in de prijzen zijn gevallen. 

  Vergaderen in De Veldschuur

  Tussen de weilanden en wijnranken ligt De Veldschuur, een sfeervolle accommodatie voor een vergadering, cursus, training of workshop. De wijngaard met De Veldschuur wordt omringd door bomen. Hier is het nog écht stil, op het gezang van een lijster of merel na. De openslaande deuren en ramen bieden een fantastisch uitzicht op de natuur. De Veldschuur biedt plaats aan ca. 24 personen en op mooie dagen kun je je bijeenkomst eenvoudig naar buiten verplaatsen. 

  Eten en drinken

  Bij Wijngaard Aan De Breede Beek geniet je tijdens je verblijf van verse koffie en thee, een goedverzorgde lunch of diner. Hierbij mag een goed glas wijn natuurlijk niet ontbreken. Wijngaardenier Henk laat jullie graag proeven van de heerlijke wijnen die worden geproduceerd op deze locatie. Leuke tip: alles wijnen die op De Breede Beek worden gemaakt zijn ook te koop. 

  Vergaderbreak in de natuur

  Deze groene vergaderlocatie is gelegen op Landgoed Slichtenhorst in Nijkerk. Dit prachtige landgoed beslaat ruim 350 hectare en wordt deels gebruikt om landbouw te bedrijven. Een gedeelte van het landgoed is opgensteld voor wandelaars, er zijn wandeling van 30 minuten tot een uur. Perfect voor een verfrissende vergaderbreak! Het is ook mogelijk om een wandeling te maken onder begeleiding van een landgoedkenner. Ook is het erg leuk om je vergadering af te sluiten met een rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij. Vervolgens kunnen jullie genieten van een wijnproeverij en bijvoorbeeld afsluiten met een diner in het naastgelegen hotel. 

  Vergaderen in Nijkerk?

  Wijngaard Aan De Breede Beek ligt midden in de natuur op een landgoed in Nijkerk, op de grens van Gelderland en Utrecht en op 30 minuten rijden van Amersfoort. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeerplekken.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *