Landgoed de Salentein

Landgoed de Salentein

, Nijkerk, Gelderland

Een sprookjesachtig landhuis, wit en statig. Diverse stijlkamers, allen uniek ingericht. Monumentale gebouwen verspreid over een inspirerend landgoed. Een gerenommeerd restaurant met Argentijnse invloeden... Landgoed de Salentein is een echte Inspiratie-Locatie! Wij kunnen eigenlijk geen reden bedenken om níet op deze prachtige locatie te willen vergaderen...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Nijkerk, Gelderland
 •   Vergaderen op een landgoed
 •   Prachtige stijlkamers
 •   Twee uitstekende restaurants
 •   Wijnproeverij en kookworkshop
 •   Centrale ligging in Nederland
 • Landgoed de Salentein, een locatie zo mooi als in een sprookje...

  Een sprookjesachtig landhuis, diverse stijlkamers, monumentale gebouwen, een inspirerend landgoed en een gerenommeerd restaurant. Landgoed de Salentein is een echte Inspiratie-Locatie! Prachtig gelegen aan de rand van de Veluwe, op de grens van de provincies Utrecht en Gelderland. Wij kunnen eigenlijk geen reden bedenken om níet op deze prachtige locatie te willen vergaderen...

  Vergaderen bij Landgoed de Salentein in unieke stijlkamers

  Landgoed de Salentein biedt uitstekende faciliteiten voor allerlei zakelijke bijeenkomsten. Op het landgoed vind je het landhuis, twee restaurants, een kunstgalerie en een zee aan buitenruimte. In het landhuis bevinden zich diverse stijlkamers' (het woord 'vergaderruimte' dekt de lading niet...) voor 6 tot 40 personen. De ruimtes zijn allemaal zó mooi en uniek ingericht, dat het moeilijk is om een favoriet aan te wijzen. Grotere bijeenkomsten kunnen plaatsvinden in de, boven Restaurant de Salentein gelegen, Lindezaal (tot 60 personen) of in de Dorsmolen (tot 200 personen) op het landgoed. 

  Smaak, beleving en culinaire passie

  Werk en ontspanning gaan hand in hand, vinden ze bij Landgoed de Salentein. Lunch, diner of een borrel kan naar wens plaatsvinden in één van de twee restaurants op het landgoed of in je eigen vergaderruimte. In het voormalige koetshuis vind je Restaurant de Salentein, een gerenommeerd restaurant geinspireerd op de Argentijnse keuken. Op deze plek komen smaak, beleving en culinaire passie letterlijk samen. Met vlees van eigen runderen en Argentijnse wijn uit eigen wijnhuizen verzorgt de Salentein een internationaal gastronomisch concept. Het restaurant ademt de sfeer van het moderne, elegante Argentinië en biedt passende gerechten die optimaal harmoniëren met de vermaarde Salentein wijnen. 

  Gastvrij en ongedwongen

  Naast het restaurant bevindt zich Portillo Bar Bodega. Hier ervaar je het uitbundige Argentijnse landleven met zijn gastvrije, ongedwongen sfeer. De veelzijdige menukaart biedt naast salades, pasta en vis een prominente plaats aan het ongeëvenaarde Black Angus rundvlees. Drink hier een heerlijk glas Argentijnse wijn bij en de beleving is compleet!

  Vergaderbreaks, kookworkshop en wijnproeverij

  Op het ruime landgoed kunnen wij diverse inspirerende teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks verzorgen, zoals:

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Wijnproeverij of kookworkshop

  Landgoed de Salentein beschikt over eigen wijnhuis in Argentinië, waar de vermaarde Salentein wijnen, de jonge Portillo wijnen en de internationaal geprezen Callia shiraz hun oorsprong vinden. Op Landgoed de Salentein is het mogelijk een wijnproeverij te laten plaatsvinden. Tijdens zo'n wijnproeverij word je meegenomen op een bijzondere reis door de Argentijnse wijngaarden. Tevens is het mogelijk om samen met je collega's deel te nemen aan een kookworkshop in de sfeervolle woonkeuken van het landhuis. 

  Waar ligt Landgoed de Salentein

  Landgoed de Salentein heeft een centrale ligging in Nederland en is daarmee vanuit alle windstreken gemakkelijk bereikbaar. Het landgoed ligt aan de rand van de Veluwe, net buiten het plaatsje Nijkerk op de grens van de provincies Utrecht en Gelderland. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *