De Werelt

De Werelt

, Lunteren, Gelderland

De Werelt is een congrescentrum aan de rand van het mooiste natuurgebied van Nederland: Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dat geeft je gasten meteen een wow-gevoel als ze aankomen. In dit inspirerende conferentiehotel in Lunteren vind je alle rust en ruimte om inspiratie op te doen, kennis te delen en goede besluiten te nemen. Voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er 127 slaapkamers en tijdens je verblijf worden jullie verwend met verse gerechten uit eigen keuken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de tal van interessante mogelijkheden voor outdoor vergaderbreaks en teambuilding activiteiten. De wereld ligt aan je voeten tijdens een bijeenkomst in De Werelt in Lunteren!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-600 personen
 •   127 kamers
 •   254 bedden
 •   Lunteren, Gelderland
 •   Voor kleine en grote groepen
 •   15 verschillende vergaderruimtes
 •   Gelegen in een bosrijke omgeving
 •   127 kamers voor overnachting
 •   8-uurs vergaderarrangement €46,50 pp
 • De Werelt

  Aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe, in de plaats Lunteren, ligt dit groene congrescentrum. De Werelt heeft alles in huis voor een geslaagde bijeenkomst: een centrale ligging, diverse ruimtes voor 10 tot 600 personen, 127 comfortabele slaapkamers, een eigen keuken met biologische- en streekproducten en een prachtig natuurgebied als achtertuin. 

  15 multifunctionele vergaderruimtes

  De Werelt is een inspirerende vergader- en evenementenlocatie in een bosrijke omgeving. Het congrescentrum beschikt over 15 zalen, allemaal voorzien van de meest moderne audiovisuele middelen. De ruimtes zijn multifunctioneel en comfortabel ingericht, geschikt voor vergaderingen, presentaties, brainstormsessies, workshops, congressen en trainingen. Er zijn vergaderruimtes voor kleine en grotere gezelschappen en door meerdere ruimtes te combineren kan er gemakkelijk in subgroepen gewerkt worden. 

  Plenaire bijeenkomsten tot 600 personen

  Organiseer je een bijeenkomst voor een groot gezelschap? De Werelt in Lunteren kan maar liefst 600 personen ontvangen in de Europazaal. Deze ruimte heeft een oppervlakte van circa 400m² en een hoogte van ruim 6 meter. Perfect voor keynotesessies, presentaties, discussies en andere plenaire congresonderdelen. De zaal is gelegen op de begane grond en is voorzien van state-of-the-art faciliteiten op het gebied van licht, geluid en beeld. De ruimte is voorzien van een balkon en beschikt daarnaast over klimaatbeheersing en een ringleiding.

  Meerdaagse bijeenkomsten

  Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt deze vergader- en evenementenlocatie in Lunteren over 127 comfortabele hotelkamers. Hierdoor ben je geen reistijd kwijt en kun je de volgende dag uitgerust weer verder vergaderen. Fijn! 's Avonds geniet je van een culinair diner in het sfeervolle restaurant of ontspan je in de gezellige bar of lounge. Wil je er toch even tussenuit? In de achtertuin van het hotel vindt je het mooiste natuurgebied van Nederland, dus vanuit  De Werelt loop je zó de uitgestrekte bossen van de Veluwe in. Perfect voor een ontspannen break!

  Vergaderbreaks & teambuilding

  Liever een wat actievere break tijdens je meeting? In en rondom deze locatie kunnen diverse (outdoor)activiteiten georganiseerd worden, gericht op samenwerken, communicatie, leiderschap of teambuilding. Via BuitenBusiness kunnen o.a. de volgende activiteiten verzorgd worden:

  Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden. 

  Centraal gelegen vergaderlocatie

  Congrescentrum De Werelt ligt centraal in Nederland, op een steenworp afstand van het geografische middelpunt van Nederland. Via snelwegen A1, A12 en A30 sta je binnen no-time op de oprijlaan. Op het terrein zijn 400 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. De locatie is ook per openbaar vervoer goed bereikbaar vanuit Ede en Amersfoort. Er stopt minimaal twee keer per uur een trein in Lunteren. Het station ligt op een kwartier lopen van De Werelt.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *