Hotel & Gasterij De Roode Schuur

De Roode Schuur

, Nijkerk, Gelderland

Op een prachtig plekje in Nijkerk, centraal gelegen in Nederland en op korte afstand van de Veluwe, ligt een bijzondere vergaderlocatie. Een imposant gebouw met een rieten dak, veel hout en natuurlijke materialen. Hotel & Gasterij De Roode Schuur beschikt over zes multifunctionele vergaderzalen, Restaurant Meadows, diverse buitenterrassen en een 4-sterren designhotel met 60 luxe suites. Een inspirerende vergaderlocatie nabij de Veluwe!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-175 personen
 •   60 kamers
 •   120 bedden
 •   Nijkerk, Gelderland
 •   Inspirerende vergaderlocatie
 •   6 multifunctionele vergaderruimtes
 •   4-sterren designhotel met luxe suites
 •   Uitstekend restaurant
 •   Centrale ligging in Nederland
 • Hotel & Gasterij De Roode Schuur

  Op een prachtig plekje in Nijkerk, centraal gelegen in Nederland en op korte afstand van de Veluwe, ligt een bijzondere vergaderlocatie. Een imposant gebouw met een rieten dak, veel hout en natuurlijke materialen. Hotel & Gasterij De Roode Schuur dankt haar naam aan de boerderij met rode dakpannen die ooit op deze locatie stond. Enkele jaren geleden is de locatie echter volledig gerestyled en van een moderne uitstraling voorzien. Maar wel met een knipoog naar landelijke, ambachtelijke en traditionele waarden. Er staat zelfs een paard in de gang.

  Zes bijzondere vergaderruimtes

  Hotel & Gasterij De Roode Schuur beschikt over zes multifunctionele vergaderruimtes en is uitermate geschikt voor een vergadering, presentatie, training of andere zakelijke bijeenkomst. Alle vergaderruimtes hebben een eigen thema, een combinatie van landelijk en design, zijn uitstekend geoutilleerd en van alle gemakken voorzien. Van een brainstorm met een klein gezelschap tot een personeels- of bedrijfeest, er is altijd een ruimte die bij jullie wensen past.

  Overnachten in een luxe designhotel

  Voor een meerdaagse bijeenkomst is dit een perfectie locatie, mede vanwege de aanwezigheid van Hotel De Roode Schuur. Het hotel beschikt over 60 luxe suites, in vier verschillende interieurstijlen. De suites zijn modern ingericht en beschikken o.a. over een ruim bed, comfortabele zitruimte, bureau, moderne flatscreentelevisie, gratis internet, airconditioning, verwarming, een luxe badkamer met dubbele wastafels, föhn, toilet en royale douche. In Restaurant Meadows kun je in de ochtend terecht voor een heerlijk ontbijt, maar ook voor lunch, diner en/of een borrel is biedt het restaurant een sfeervolle ruimte. Met mooi weer is het heerlijk vertoeven op het ruime buitenterras.

  Inspirerende en unieke activiteiten

  Wil je je bijeenkomst combineren met een inspirerende en unieke workshop? Op deze locatie kunnen wij diverse vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten organiseren, als (korte) onderbreking of afsluiting van een zakelijke bijeenkomst. Enkele suggesties: 

  Kijk voor nog meer inspirerende activiteiten onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina

  Centraal gelegen vergaderlocatie

  Hotel & Gasterij De Roode Schuur ligt centraal in Nederland, op minder dan 30 minuten van Amersfoort, Utrecht en Apeldoorn. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over gratis parkeergelegenheid. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *