Vergaderen in het Achterhoekse coulisselandschap

Vrije Oogst

, Vorden, Gelderland

Op een schilderachtige plek midden in het Achterhoekse coulisselandschap ligt de unieke locatie Vrije Oogst. De locatie is gelegen aan een zandweg die alleen toegang biedt aan bestemmingsverkeer. Weidse uitzichten, bloemenweides, de langsstromende Lindese Laak en de stille beslotenheid van deze afgelegen plek: je kunt hier in alle rust genieten, vergaderen en uitrusten.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-10 personen
 •   7 kamers
 •   9 bedden
 •   Vorden, Gelderland
 •   Authentieke locatie met eigentijdse elementen
 •   4 hectare eigen grond
 •   Overnachten in de Wagenschuur
 •   Vergaderen in Achtkastelendorp Vorden
 •   Vergaderen midden in de Achterhoek
 • Informele en bijzonder sfeervolle vergaderlocatie

  Vrije Oogst is een informele en bijzonder sfeervolle vergaderlocatie, gelegen tussen Zutphen en Doetinchem. De locatie ligt tussen de bossen in de natuurgebieden onder Vorden. Deze prachtige verbouwde boerderij is gelegen op een uniek plekje en beschikt over 4 hectare eigen grond. Vanuit de informele vergaderruimte kijk je uit over de uitgestrekte natuurgebieden van Gelders Landschap.

  100 jaar oude inspirerende vergaderruimte

  De oorspronkelijke boerderij werd ruim 100 jaar geleden gebouwd in dit prachtige natuurgebied. In de jaren '70 is de boerderij door de persoonlijk adjudant van Koningin Juliana verbouwd tot het huidige landhuis. De vergaderruimte van ruim 70 m2 is recent geheel gerenoveerd tot een inspirerende locatie voor een vergadering, training, teambuilding of brainstorm. Je vergadert aan de lange tafel of in comfortabele fauteuils bij het knisperende vuur van de houtkachel, uitkijkend over de boomgaard en weilanden. De oude, houten gebinten en kenmerkende hanenbalken in de open dakconstructie laten je voelen dat je je op een bijzondere plek bevindt.

  Indoor break-out room

  Naast de centrale vergaderruimte staat er binnen een break-out gedeelte met hoekbank op de vide en een centrale hal met bank tot je beschikking voor diverse (binnen) activiteiten. Wil je naar buiten met je team? Vanuit de locatie wandel je over de uitgestrekte velden naar Landgoed de Kiefskamp, één van de kastelen van ‘Achtkastelendorp’ Vorden. 

  Overnachten in de wagenschuur op het erf

  Deze vergaderlocatie is tevens uitstekend geschikt voor meerdaagse trainingen en bijeenkomsten. De door Rien Poortvliet getekende wagenschuur biedt ruimte aan vijf kleine comfortabele gastenkamers en een vakantiehuisje met drie slaapplaatsen, allen voorzien van aparte bedden. Er zijn 2 gemeenschappelijke badkamers en 2 gemeenschappelijke toiletten in de wagenschuur. 

  Vergaderbreaks

  Dubbele openslaande deuren geven toegang tot het terras met uitzicht op de boomgaard en het ven. Wil je de avond aan het kampvuur doorbrengen of de bijeenkomst informeel afsluiten, dan is een barbecue in overleg altijd mogelijk. De ruimte rondom de boerderij is enorm, er zijn diverse terrassen, een boomgaard, moestuin, paardenbak, een groot verhard erf, weilanden, bos; kortom een fantastische plek voor een veelheid aan activiteiten middenin de vrije natuur. Op deze locatie zijn diverse inspirerende teambuilding activiteiten van BuitenBusiness mogelijk, zoals:

  Bekijk de activiteitenpagina voor nog meer bijzondere teambuilding activiteiten. 

  Waar ligt deze bijzondere vergaderlocatie?

  Vrije Oogst is een bijzondere vergaderaccommodatie in het buitengebied van Vorden hier vind je natuur, landelijke ruimte en rust. Deze sfeervolle en informele vergaderlocatie is gelegen nabij Zutphen, aan de oevers van de IJssel op de grens van de Veluwe en Achterhoek in de provincie Gelderland. Vanuit Arnhem en Enschede rijd je in 3 kwartier naar deze bijzondere locatie in de Achterhoek. 

  • 8
   Door:

   Onze ervaring was erg prettig we hebben met 6 personen fijn en op een rustige manier de doelen kunnen stellen voor het nieuwe jaar.

   Lunch, Diner en ontbijt waren goed verzorgd en door de groene omgeving werd onze meeting precies het geslaagde eindresultaat waar we op hoopten

   fijn dat de meeting in samenhang met de eigenaar ook een training mogelijk was. En door de combinatie van het slapen op dezelfde locatie geen gehaast om op tijd weer weg te moeten.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *