Vergaderen in een Tiny House

De Heicohoeve

, Zutphen, Gelderland

Tiny houses worden steeds populairder in Nederland. Lijkt het jou ook leuk om eens te verblijven in zo'n duurzaam mini-huisje in de natuur? Kom dan vergaderen bij de Heicohoeve in Zutphen! Op het voormalige boerenerf in het buitengebied van Zutphen staan vier Tiny Houses, die per huisje plaats bieden aan 6 personen. De huisjes zijn tiny, maar van alle gemakken voorzien. De naastgelegen accommodatie - in dezelfde stijl gebouwd als de huisjes - leent zich uitstekend voor een vergadering, training of workshop met een groter gezelschap. Ook de omliggende weilanden omzoomd door opgaande houtwallen kunnen worden ingezet voor vergader- en teambuildingsactiviteiten. Wil je blijven overnachten, dan beschikt elk huisje over maar liefst drie slaapkamers. Het prachtige uitzicht over uitgestrekte weilanden krijg je er gratis bij...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-40 personen
 •   12 kamers
 •   24 bedden
 •   Zutphen, Gelderland
 •   Uniek in Nederland: vergaderen in een Tiny House
 •   Naastgelegen acccommodatie voor grotere groepen
 •   Origineel overnachten in een mini-huisje
 •   Heel veel buitenruimte
 •   Goed bereikbaar en 5 kilometer van Zutphen
 • Tiny House

  Tiny House; al jaren een begrip in Amerika. Tiny Houses zijn - de naam zegt het al - kleine huisjes die toch van alle gemakken zijn voorzien. Tiny Houses worden bewust gebouwd en bewoond vanuit de behoefte een meer eenvoudig leven te leiden, met een kleinere ecologische voetdruk. Ben je nieuwsgierig hoe het is om te leven en te werken in zo'n tiny house? Je kunt het ontdekken op deze locatie in Zutphen. En wie weet, misschien verruil jij straks je huis ook wel voor zo'n leuk klein huisje in de natuur... 

  Originele vergaderlocatie in Zutphen

  In het landelijke buitengebied van Zutphen staan midden in het weiland vier splinternieuwe tiny houses. Deze innovatieve en duurzame huisjes zijn klein, maar alle faciliteiten zijn aanwezig. Per huisje is er plek voor 6 personen, perfect voor een vergadering met een klein gezelschap, een één-op-één overleg of een coachingsgesprek. Grotere groepen kunnen gebruik maken van de naastgelegen vergaderaccommodatie van 70 m2. Deze ruimte is voorzien van lange houten tafels, een toiletgroep en een grote keuken. 

  Uniek overnachten in Tiny Houses

  Voor meerdaagse sessies kun je uniek overnachten in de tiny houses. Ieder huisje beschikt over maar liefst drie slaapkamers; twee slaapkamers met bedden van 210 centimeter en een slaapvide met nog eens 2 lange bedden, welke bereikbaar is via een trap. In ieder huisje is een badkamer met douche en toilet aanwezig, ook is er een open keuken en een woongedeelte met comfortabele eet- en zithoek. In totaal zijn er 12 slaapruimtes verdeeld over vier huisjes, waardoor je hier met max. 24 personen kunt overnachten. 

  Weisessie op strobalen

  Het erf rondom deze vergaderlocatie leent zich uitstekend voor vergader- en teambuildingsactiviteiten. Neem bijvoorbeeld plaats op strobalen in het weiland voor een originele 'weisessie', of gebruik het grote buitenterrein voor een unieke vergaderbreak. Onder andere onderstaande activiteiten kunnen hier uitstekend verzorgd worden:

  Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden. 

  Vergaderlocatie in Zutphen

  Deze originele vergaderlocatie is gelegen op een voormalig boerenerf in het landelijke buitengebied van Zutphen, in de provincie Overijssel. Heicohoeve ligt op slechts 5 kilometer van deze levendige Hanzestad met haar historische centrum, leuke winkels, gezellige terrassen en goede restaurants. Ook vanuit omliggende steden als Apeldoorn, Deventer en Doetinchem is deze locatie goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *