Vergaderen op Landgoed Slangenburg

The place to - Be

, Zelhem, Gelderland

Maak van je teamvergadering of jaarlijkse personeelsdag een echte business-retreat. Trek je terug in de natuur op deze prachtige stilteplek midden op Landgoed Slangenburg in de Achterhoek. Waan je zelf alleen op de wereld, slechts omgeven door het bos met uilen, reeen, hazen en vogels als enige bezoekers. The Place to Be voor meerdaagse bijeenkomsten met je team of bedrijf. Ervaar de natuur, de sitlte, de rust en de ruimte. Een vruchtbare voedingsbodem voor meerdaagse brainstorm-, teambuilding-, training- of managementdagen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-75 personen
 •   16 kamers
 •   20 bedden
 •   Zelhem, Gelderland
 •   Unieke locatie op Landgoed Slangenburg
 •   Ideaal voor een business-retreat
 •   Aandacht voor biologisch en plantaardig eten
 •   Overnachtingsmogelijkheden tot 20 personen
 •   Hele locatie voor jullie zelf
 • Een magische plek op Landgoed Slangenburg

  The place to Be is een magische plek op Landgoed Slangenburg. Een echte stilteplek, midden in de natuur. De historische boerderij Brunsveld, in 1921 gebouwd door de bewoners van Kasteel Slangenburg, is nu, 100 jaar later, verbouwd tot een plek voor retraites, workshops, trainingen en andere bijeenkomsten. Het landgoed is 600 hectare groot en bevindt zich net buiten Zelhem. Eeuwenoude bomen, uitgestrekte weilanden, vijvers, lanen en bos; je vindt het allemaal op loopafstand.

  Broedplaats voor bewustzijnsontwikkeling

  De deel van de boerderij – het achterhuis – is omgebouwd tot een prachtige Sacred Space. Een ware kathedraal met ruim 150m2 vloeroppervlak, geschikt voor diverse doeleinden. Vanuit de zaal heb je toegang tot de vides met ruim 100m2 loungeruimte. De gehele zaal is voorzien van vloerverwarming. Het luchtbehandelingsysteem zorgt altijd voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Verder beschikt de zaal over een professioneel geluidssysteem. Buiten zijn diverse vuurplaatsen en een heerlijk groot, overdekt terras.

  Voldoende overnachtingsmogelijkheden voor iedereen

  The Place to Be is de perfecte locatie voor meerdaagse bijeenkomsten. Er zijn 11 comfortabele slaapkamers met een eigen wastafel, waarbij op iedere verdieping voldoende toiletten en douches aanwezig zijn. Van april tot en met september zijn er 5 bell-tenten beschikbaar om in te overnachten, het sanitair bevindt zich in een apart gebouw. Er mogen ook eigen tenten meegebracht worden. 

  Verse en biologische maaltijden

  Vanuit de zaal loop je via het entree portaal naar de gezellige kleurrijke keuken met eetkamer. Hier staat een lange tafel met plek voor wel 24 personen. De keuken beschikt over professionele grootkeuken apparatuur zoals een supersnelle korvenvaatwasser,  700L koelkast en oven op gastronorm formaat. En een gasfornuis met 5KW branders, een verblijf op basis van zelfverzorging is mogelijk. Ook kan een geheel verzorgd verblijf worden aangeboden. Er wordt samengewerkt met chefs en lokale leveranciers, zodat er verse producten voor jullie geserveerd worden. De voorkeur heeft om een volledig plantaardig en biologisch menu samen te stellen, maar alles is in overleg mogelijk. 

  Vergaderen op Landgoed Slangenburg

  The Place To Be ligt midden op het 600 hectare grote landgoed Slangenburg, net buiten Zelhem in de Achterhoek. Het landgoed is vernoemd naar het gelijknamige 17e eeuwse kasteel Slangenburg. Naast het prachtige kasteel staat het landgoed vol met eeuwenoude bomen, uitgestrekte weilanden, vijvers, lanen en bos. Een heerlijke plek om te dwalen en dieren te spotten. Het eeuwenoude landschap van de Achterhoek, in het uiterste oosten van Gelderland, laat achter elke bocht een ander gezicht zien. Bossen, heidevelden en kleine weilanden tussen houtwallen wisselen elkaar af. Bij de kikkerpoelen hoor je in het voorjaar de luidruchtige concerten van de boomkikkers. Zit je aan de rand van een beekje, dan kun je een snelle blauwe flits voorbij zien komen: de ijsvogel. De Achterhoek, is een paradijs om tot rust te komen, met zijn kronkelende beekjes, landgoederen en boerderijen en stokoude bomen.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  In de tuin staat een barrelsauna met buitendouche om heerlijk te ontspannen, terwijl je uitkijkt over het uitgestrekte landschap. De eigenaren van deze bijzondere locatie kunnen diverse workshops verzorgen om jullie programma aan te vullen of te ondersteunen. Ook via BuitenBusiness kunnen diverse inspirerende vergaderbreaks worden verzorgd.

  Hoe kun je The place to Be bereiken?

  The place to Be ligt op Landgoed Slangenburg in Zelhem, op 10 minuten rijden van Doetinchem. De locatie ligt in een rustig gebied en omringd door weilanden en natuur. De locatie is makkelijk bereikbaar via de A-18 en er is ruimte genoeg om de auto gratis te parkeren. Met het openbaar vervoer is de locatie bereikbaar via het treinstation in Doetinchem.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *