Terra Avelie, Natuurzaal op uniek landgoed

Terra Avelie

, Harfsen, Gelderland

Terra Avelie, een inspiratie-locatie pur sang in de driehoek Deventer, Zutphen en Lochem. Bochtige landwegen brengen je naar dit wonderschone landgoed met idyllische binnen- en buiten ruimtes om inspirerend, verrijkend en verbindend tijd door te brengen.Op landgoed Terra-Avelie is de natuur binnen en buiten aanwezig. De landelijke omgeving is geïntegreerd in de bijzondere Natuurzaal, waar groepen kunnen genieten van de intens natuurrijke omgeving en de verbinding met de elementen en elkaar. In de ontspannen entourage en van alle gemakken voorziene vergaderruimte zijn jullie welkom om plaats te nemen voor een dag of meerdere dagen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   1 kamers
 •   0 bedden
 •   Harfsen, Gelderland
 •   Gelegen op een prachtig landgoed
 •   Natuurzaal, Natuurhuisje en Teepee
 •   Hele locatie exclusief voor jullie gezelschap
 •   Finse sauna en Bioscoopbeleving
 •   Gelegen tussen Deventer, Zutphen en Lochem
 • Een warm welkom bij Terra Avelie

  Welkom bij Terra Avelie, een uniek landgoed in de driehoek Deventer, Zutphen en Lochem. Hier vind je een diepe bedding van warmte en liefde in alle lagen. In de grond, in het aanbod, in de energie en in de verzorging van de gasten. Met een warm hart wordt de Natuurzaal en het Natuurhuisje aangeboden om te delen met bedrijven, zelfstandigen, facilitators, deelnemers en liefhebbers. Welkom.

  Natuurzaal

  Bochtige landwegen brengen je naar Terra Avelie, waar de idyllische buitenruimte naadloos overloopt naar binnen. De landelijke omgeving is geïntegreerd in de bijzondere Natuurzaal, waar groepen kunnen genieten van de intens natuurrijke omgeving en de verbinding met de elementen, zichzelf en elkaar. De inrichting en voorzieningen zijn comfortabel, ecologisch en biologisch. De vergaderruimte is geschikt voor ca. 12 personen en kan naar wens worden ingericht. Uiteraard zijn alle vergaderfaciliteiten aanwezig.

  Samenkomen in de Teepee

  In de natuurlijke rijkdom van Terra-Avelie wordt een nieuwe dimensie aan het begrip samenkomen toegevoegd met de komst van de Teepee. De Teepee (tipi) heeft de intentie en energie van het oorspronkelijke native bestaan en faciliteert daarmee een bijzonder soort van samenkomen op Terra-Avelie. De Teepee staat voor een inspirerende plek om bijzondere ervaringen te beleven en uit te wisselen met elkaar in een sacred space. De Teepee is geschikt voor ceremonies met 4-12 personen.

  Genieten van een (h)eerlijke maaltijd

  Bij zo'n natuurlijke locatie als deze, hoort uiteraard een maaltijd van biologische en ecologische producten. Er worden gezonde en smaakrijke maaltijden voor je bereid, in samenwerking met partners die het milieu hoog in het vaandel hebben staan. Ga je voor een Italiaans-, Nederlands- of biologische maaltijd? Liever een arrangement op maat? Geen probleem, alles wordt hier op maat en naar wens verzorgd.

  Overnachten in het Natuurhuisje

  Wil je graag een dag eerder komen of na afloop blijven overnachten? Dat kan, er staat een fantastisch, geheel vrij gelegen Natuurhuisje tot jullie beschikking. Binnen is het harmonieus ingericht met een complete keuken, badkamer, loungehoek, zithoek, slaaphoek en slaapvide. Buiten geniet je vanaf je eigen terras van de serene stilte en overweldigende vergezichten.

  Bioscoopbeleving en sauna

  Je meeting bij Terra Avelie kan gecombineerd worden met een unieke bioscoopbeleving, ook geschikt voor bijvoorbeeld een productpresentatie. In een gerenoveerde sfeervolle stal met kaarslicht zit je in heerlijke bioscoopstoelen, onder rustieke gebinten, terwijl lekkere hapjes en drankjes geserveerd worden. Je kunt ook kiezen voor de Finse sauna. Via een klein paadje loop je naar een onzichtbaar huisje in het bos, waar de sauna zich bevindt. Hier kun je in alle rust en privacy tot ontspanning komen. Je ontvangt een hamamdoek, badjas en lavendel opgietconcentraat om je eigen opgieting te verzorgen. Een ware beleving!

  Workshops en teambuilding activiteiten

  Ter aanvulling op jullie meeting kunnen diverse aanvullende workshops bijgeboekt worden. De rustgevende Natuurruimte is ideaal voor een yoga workshop. De kleuren, geuren en gemakken maken dat optimale rust, focus en ontspanning ontstaat bij de deelnemers. Ook via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende workshops worden verzorgd op deze locatie.

  Hoe bereik je Terra Avelie?

  Terra Avelie ligt in een prachtige groene omgeving in de Achterhoek, op ongeveer een kwartiertje rijden vanaf Deventer. Vanaf de snelweg A-1 ben je snel ter plaatse. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Met het OV is Terra Avelie te bereiken per bus. Het is dan 1,6 km lopen totdat Terra Avelie bereikt is. Tijdens deze wandeling maak je alvast kennis met de uitgestrekte weilanden en zingende vogels.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *