Vergaderen zonder stress...

Rezonans

, Warnsveld, Gelderland

Rezonans, spiritueel centrum voor bedrijven. Een unieke boerderij op een unieke plek. Een plek zonder stress. Een plek om te onthaasten en stil te staan. Een plek om te werken aan ontwikkeling en groei. Een plek waar vaste patronen losgelaten kunnen worden. Een plek die veiligheid en ruimte biedt voor echte resultaten...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   4 kamers
 •   12 bedden
 •   Warnsveld, Gelderland
 •   Spiritueel centrum voor bedrijven
 •   Rust, ruimte en rondom natuur
 •   Hele locatie voor jezelf
 •   Biologische en vegatarische maaltijden
 •   8-uurs arrangement € 47,50 p.p.
 • Spiritueel centrum Rezonans, een plek zonder stress

  Een plek zonder stress… ervaar hier de rust en de stilte van het spiritueel centrum Rezonans. De prachtige boerderij ligt op een unieke plek, hier ben je echt weg uit de hectiek van alledag. Een perfecte plek om te werken aan ontwikkeling en groei. Een plek om stil te staan en tot bezinning te komen. Een plek waar vaste patronen losgelaten kunnen worden. Een plek die veiligheid en ruimte biedt. Een plek voor nieuwe ontwikkelingen en echte resultaten. 

  Unieke buitenlocatie

  De kracht van deze unieke vergaderlocatie is de tuin en de buitenruimte. Gastvrouw Ans heeft hier een waar paradijs gecreëerd. Temidden van bloeiende bloemen en oude bomen vergaderen je in een oase van rust. Is het weer niet goed genoeg om buiten te vergaderen? Dan vergader je in de tuinkamer, uiteraard met volop groen uitzicht.

  Hele locatie voor jezelf

  De locatie staat exclusief tot jullie beschikking, je kiest zelf waar je wilt vergaderen. Zo wordt optimale privacy en bewegingsvrijheid gegarandeerd. Je kiest zelf de plek waar je wilt vergaderen, in de tuinkamer of buiten op één van die fantastische plekjes in de tuin.

  De beroemde maaltijden van Ans

  Gastvrouw Ans verzorgt zelf de maaltijden en staat bekend om haar uitstekende kookkunsten. Haar specialiteit is de biologische en vegetarische keuken, maar ook niet-vegetarische gasten zullen aangenaam verrast worden. Van iedere maaltijd wordt een feestje gemaakt en er wordt uiteraard zoveel mogelijk buiten gegeten.

  Vergaderen en overnachten

  De boerderij biedt overnachtingsmogelijkheden tot 12 personen. De kamers zijn sfeervol maar basic ingericht. Verwacht geen overbodige luxe, maar gewoon een goed bed en een bos verse bloemen op de tafel. Zijn er meer overnachtingsplaatsen nodig? Er kan een hotel in de nabije omgeving geregeld worden, maar je kunt er ook voor kiezen om één of meerdere tenten op het terrein op te zetten. Er is 1 caravan aanwezig welke ook gebruikt mag worden.

  Inspirerende teambuilding activiteiten

  De buitenruimte leent zich uitstekend voor tal van inspirerende activiteiten. De gastvrouw organiseert zelf tal van spirituele workshops, maar je kunt ook kiezen voor één van onderstaande activiteiten via BuitenBusiness:

  Waar ligt Rezonans?

  Spiritueel centrum Rezonans ligt in Warnsveld, in een prachtig natuurgebied in Gelderland, tussen Zutphen en Vorden. Hoewel de locatie in the middle of nowhere ligt, is deze toch vanuit alle richtingen goed en snel bereikbaar. Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid aanwezig. Kom je met de trein? Dan kan een taxi geregeld worden vanaf het treinstation in Vorden of Zutphen.

  • 9.5
   Door:

   Mooie locatie, met authentieke en gastvrije sfeer, in schilderachtige omgeving.

  • 9
   Door:

   Begin september hebben we met een groep dames bij Rezonans ruimte gehuurd om een Meditatie weekend te houden. Een prachtige plek om verliefd op te worden. Voor ons heel jammer dat er dat weekend heel veel regen viel. Maar de gastvrijheid en aandacht, de meer dan goede keuken, de aanvullende ondersteuning van gastvrouw Ans, was een goede meerwaarde. Zeker een plek om terug te komen als je wilt ontspannen, elkaar ontmoeten, en op het spiritueel niveau kun je bij Rezonans je geest maar ook je Hart op halen. Een pracht plek met mooie en fijne mensen.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *