Scandinavië Experience

Oetdoor - Scandinavië Experience in de Achterhoek

, Haarlo, Gelderland

Een avontuurlijke vergadering of teambuilding organiseren? Kies voor dé Scandinavië Experience in de Achterhoek. Een plek waar de deur(e) altijd los staat… Unieke meetings en events in de buitenlucht, overnachten in Scandinavisch ingerichte tipi-tenten of houten huisjes en genieten van een échte wildernis spa met hottub en sauna. Een laagdrempelig concept om op een comfortabele manier terug te gaan naar de basis en samen te genieten van een uniek buiten-avontuur. Teambuilden buiten rond het kampvuur of gezellig binnen in de Finse Kota. Anders, spannend en een onvergetelijke beleving voor ieder team. Klaar voor het Oetdoor avontuur?

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-35 personen
 •   14 kamers
 •   33 bedden
 •   Haarlo, Gelderland
 •   Unieke vergaderbeleving in Scandinavische stijl
 •   Vergaderen en overnachten in comfortabele Tipi-tenten
 •   Lunch en buffet van het kampvuur
 •   Aangename houtkachels voor koudere dagen
 •   Alle vergadervoorzieningen aanwezig
 • Unieke Scandinavië Experience in Haarlo

  Ben je op zoek naar een unieke vergader-beleving? Een teambuilding waarbij je terug gaat naar de basis, maar toch op een comfortabele manier? Vergaderen en overnachten in de natuur? Dan ben je hier aan het juiste adres. Oetdoor biedt een inspirerende "Scandinavië Experience". Je hoeft geen duizenden kilometers te rijden om een bijzonder avontuur te beleven. Je vindt hier een stukje Scandinavië in de Achterhoek waar je kunt vergaderen en teambuilden op unieke wijze. Een inspirerende beleving waar nog lang over nagepraat zal worden!

  Vergaderen in de natuur

  Vergaderen in de buitenlucht is de ideale manier om weer frisse ideeën op te doen. Even weg van die 4 muren op kantoor. Een sfeervol ingerichte vergaderruimte en je collega’s beter leren kennen tijdens de lunch aan het kampvuur. De koffie en thee tijdens de breaks worden vers op het kampvuur gemaakt. Ook wordt er gezorgd voor lekkere bijpassende (brain) snacks. In de buitenlucht is vergaderen allemaal net iets avontuurlijker… De vergaderingen kunnen plaatsvinden aan het kampvuur of in de Finse Kota (max. 30 personen rondom het vuur - of 15 personen in theater opstelling met beamer). De Finse Kota wordt verwarmd met een gezellig open vuur in het midden. Er is ook een gezamenlijke woonkamer die afgehuurd kan worden. Zittend is dit voor maximaal 40 personen en in theateropstelling tot maximaal 30 personen. De verschillende tafels zorgen ervoor dat je je team kan opsplitsen in verschillende groepjes. Zelfs heerlijk bij houtkachel. Daarnaast zijn er verschillende houten huisjes voor kleine sessies van maximaal 4 personen. 
  Ondanks dat het een buitenlocatie is zijn er veel gezellige plekjes (ook dat is Scandinavisch) met schapenvellen en (buiten)kaarsen. Daarnaast zijn een beamer/ scherm, flip-over, schrijfmateriaal en sterke Wi-Fi aanwezig. 

  Binnen of buiten vergaderen rondom het kampvuur

  De locatie kan in zijn geheel of gedeeltelijk worden afgehuurd en bestaat uit 10 tipitenten (6 tipi’s in de winter), 4 houten huisjes, Finse Kota, gezamenlijke woonkamer, hottub/ sauna, heel veel relax hoekjes en een kampeerveld met ongeveer 35 kampeerplaatsen. In het weiland van 3ha. kunnen ook verschillende activiteiten worden georganiseerd. Er zijn verschillende kampvuurplekken en gezellige zithoekjes met vuurschalen. Tegenover de locatie ligt een groot (zwem)meer. Er zijn kano’s en sups te leen om op een avontuurlijke manier de Achterhoek te ontdekken vanaf de Berkel. Ook voor een dag(deel) arrangement ben je van harte welkom, naar keuze kan je binnen of buiten rondom het vuur vergaderen. De catering wordt volledig in stijl verzorgd. 

  Overnachten tot 37 personen

  De 10 tipi’s (van de Waard) zijn luxe en sfeervol ingericht en geschikt voor totaal 25 personen. Er zijn 5 3-persoonstenten, 3- 2 persoonstenten, 2 kleine 2 persoonstenten. Alle bedden kunnen uit elkaar. Wil je iets meer comfort dan zijn er ook 4 houten huisjes met 2 eenpersoonsbedden en een comfortabele slaapbank voor een 3e persoon. Er liggen extra warme (wollen) dekens en wollen kruiken klaar, koud krijgen is geen optie. Er is een gezamenlijk sanitair-gebouw met douches en toiletten. Er kunnen eventueel extra tenten bijgeplaatst worden of zelf meegenomen worden. Zoek je meer slaapplekken dan is dat mogelijk bij het hotel op loopafstand van de locatie. In de winter zorgen de houtkachels in de tipi’s voor een behaaglijke warmte. 

  Zelf koken of een buffet van het kampvuur

  In de gezamenlijke keuken kan eventueel zelf gekookt worden, er zijn kookstellen en keukenmaterialen beschikbaar. Er zijn gietijzeren pannen aanwezig waarmee een gezamenlijke maaltijd boven het kampvuur gemaakt kan worden. Het is ook mogelijk om de gehele catering te laten verzorgen. Kies je voor een volledig verzorgd arrangement, dan kan je genieten van een lunchbuffet van het kampvuur, Zweedse Fika in de middag en bijvoorbeeld een toffe outdoor cooking workshop. 's Ochtends wordt een heerlijk streekontbijt geserveerd met een gebakken ei van het kampvuur. 

  Buiten spelen en kletsen rondom het kampvuur

  Eindeloos praten rondom het kampvuur of lekker buiten spelen met z'n allen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn kano's, supboards en fietsen waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Daarnaast is er een kast vol outdoorspellen en boeken, volleyballen, er kan een outdoor-cinema verzorgd worden en uiteraard outdoor cooking workshops, wildplukken, bushcraft, vlotten bouwen, vuur maken, bosbaden, yoga.... informeer naar de eindeloze mogelijkheden op deze unieke plek. 

  Waar vindt je deze Scandinavië Experience?

  Deze Scandinavië Experience wordt aangeboden door Oetdoor, zij hebben een sandinavische buitenlocatie ingericht in de groene, nuchtere Achterhoek. Deze buitenlocatie bevindt zich in Haarlo, midden tussen de Achterhoekse knotwilgen en uitzicht op de omringende weilanden. De plaatsen Lochem, Borculo, Zutphen, Holten en Deventer zijn op korte afstand. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto via de A1 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein aanwezig. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *