Scandinavië Experience

Een avontuurlijke vergadering of teambuilding organiseren? Kies voor dé Scandinavië Experience in de Achterhoek. Een plek waar de deur(e) altijd los staat… Unieke meetings en events in de buitenlucht, overnachten in Scandinavisch ingerichte tipi-tenten en genieten van een échte wildernis spa. Een laagdrempelig concept om op een comfortabele manier terug te gaan naar de basis en samen te genieten van een uniek buiten-avontuur. Teambuilden buiten rond het kampvuur of binnen in de Finse Kota. Anders, spannend en een onvergetelijke beleving voor ieder team. Klaar voor het Oetdoor avontuur?

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-35 personen
 •   14 kamers
 •   33 bedden
 •   Haarlo, Gelderland
 •   Unieke vergaderbeleving in Scandinavische stijl
 •   Vergaderen en overnachten in comfortabele Tipi-tenten
 •   Lunch en buffet van het kampvuur
 •   Aangename houtkachels voor koudere dagen
 •   Alle vergadervoorzieningen aanwezig
 • Unieke Scandinavië Experience in Lochem

  Ben je op zoek naar een unieke vergader-beleving? Een teambuilding waarbij je terug gaat naar de basis? Vergaderen en overnachten in de natuur? Dan ben je hier aan het juiste adres. Oetdoor biedt een inspirerende "Scandinavië Experience". Je hoeft geen duizenden kilometers te rijden om een bijzonder avontuur te beleven. Je vindt hier een stukje Scandinavië in de Achterhoek waar je kunt vergaderen en teambuilden op unieke wijze. Een inspirerende beleving waar nog lang over nagepraat zal worden!

  Vergaderen in de natuur

  Vergaderen in de buitenlucht is de ideale manier om weer frisse ideeën op te doen. Even weg van die 4 muren op kantoor. Een sfeervol ingerichte vergaderruimte en je collega’s beter leren kennen tijdens de lunch aan het kampvuur. De koffie en thee tijdens de breaks worden vers op het kampvuur gemaakt. Ook wordt er gezorgd voor lekkere bijpassende (brain) snacks. In de buitenlucht is vergaderen allemaal net iets avontuurlijker… De vergaderingen kunnen plaatsvinden aan het kampvuur of in de Finse Kota (max. 15 personen) of in de bell-tenten (max. 8 personen). De Finse Kota en de bell-tenten worden verwarmd met vuur en zijn daardoor ook te reserveren voor de koudere dagen. 

  Binnen of buiten vergaderen rondom het kampvuur

  Het kamp kan geheel of gedeeltelijk afgehuurd worden en bestaat uit 8 tipitenten, een stuga, grillhut en hottub rondom een kleine pool. Er zijn verschillende kampvuurplekken en gezellige zithoekjes met vuurschalen. Naast het veld ligt een zwemvijver en op ca. 400 meter ligt de Bolksbeek waar je kunt kanovaren of suppen. Er kan ook serieus vergaderd worden: er is verlichting, electra en WiFi aanwezig. Ook voor een dag(deel) arrangement ben je van harte welkom, naar keuze kan je binnen of buiten rondom het vuur vergaderen. De catering kan volledig en in stijl worden verzorgd.

  Overnachten tot 20 personen

  De 8 tenten zijn luxe en sfeervol ingericht en geschikt voor totaal 20 personen. Er zijn 6 tweepersoons tenten en 2 vierpersoons tenten. Er staan 2-eenpersoonsbedden aan elkaar en 2 extra aparte bedden bij de 4-persoonstenten. In de koudere periode’s en in de winter zorgen houtkachels voor een behaaglijke warmte. Er is een gezamenlijk sanitair-gebouw met douches en toiletten. Er kunnen eventueel extra tenten bijgeplaatst worden of zelf meegenomen worden.

  Zelf koken of een buffet van het kampvuur

  In de gezamenlijke stuga kan eventueel zelf gekookt worden, er zijn kookstellen en keukenmaterialen beschikbaar. Er zijn gietijzeren pannen aanwezig waarmee een gezamenlijke maaltijd boven het kampvuur gemaakt kan worden. Het is ook mogelijk om de gehele catering te laten verzorgen. Kies je voor een volledig verzorgd arrangement, dan kan je genieten van een lunchbuffet van het kampvuur, Zweedse Fika in de middag en bijvoorbeeld een toffe outdoor cooking workshop. 's Ochtends wordt een heerlijk streekontbijt geserveerd met een gebakken ei van het kampvuur. 

  Buiten spelen en kletsen rondom het kampvuur

  Eindeloos praten rondom het kampvuur of lekker buiten spelen met z'n allen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn kano's, supboards, fietsen en mountainbikes waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Daarnaast is er een kast vol outdoorspellen en boeken, je kunt voetgolfen, (indoor-)voetballen of volleyballen, er kan een outdoor-cinema verzorgd worden en uiteraard outdoor cooking workshops, vlotten bouwen, vuur maken, bosbaden, yoga.... informeer naar de eindeloze mogelijkheden op deze unieke plek. 

  Waar vindt je deze Scandinavië Experience?

  Deze Scandinavië Experience wordt aangeboden door Oetdoor, zij hebben het Sandinavië-kamp ingericht in de groene, nuchtere Achterhoek. Het kamp bevindt zich in Lochem, midden tussen de Achterhoekse knotwilgen en uitzicht op de omringende weilanden. Er is een verkoelende pool op het kamp aanwezig, alsmede een gezamenlijke zwemvijver en Bolksbeek. De plaatsen Lochem, Zutphen, Holten en Deventer zijn op korte afstand. Het kamp is eenvoudig bereikbaar met de auto via de A1 en er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein aanwezig. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *