Duurzaam vergaderen

Landgoed Morgenstern

, Barchem, Gelderland

Duurzaam vergaderen op dit ecobiologische landgoed in Gelderland. De drie boerderijen op het 5 hectare grote natuurterrein zijn geheel opgetrokken uit hout en leem. Deze vergaderlocatie is een oase van rust, stilte, ruimte en vrijheid. Op deze locatie kun je voor meerdaagse bijeenkomsten met maximaal 37 personen terecht. Er wordt hier gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen, zoals zonne- en aardwarmte en het regenwater wordt opgevangen en hergebruikt voor onder andere toiletspoeling. Ook staan er miniwarmtekrachtcentrales die hun eigen stroom opwekken.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-150 personen
 •   22 kamers
 •   37 bedden
 •   Barchem, Gelderland
 •   Rust, ruimte en privacy
 •   Unieke vorm van gastvrijheid
 •   Voortreffelijke keuken
 •   De hele locatie voor jezelf
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €52,- p.p.
 • Duurzame vergaderlocatie

  Duurzaam vergaderen op dit ecobiologische landgoed in Gelderland. De drie boerderijen op het 5 hectare grote natuurterrein zijn geheel opgetrokken uit hout en leem. Er wordt hier gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen, zoals zonne- en aardwarmte en het regenwater wordt opgevangen en hergebruikt voor onder andere toiletspoeling. Ook staan er miniwarmtekrachtcentrales die hun eigen stroom opwekken.

  Rust, stilte, ruimte en vrijheid

  Deze vergaderlocatie is een oase van rust, stilte, ruimte en vrijheid. De enthousiaste eigenaren hebben een bijzondere, intieme sfeer gecreëerd en heten je graag van harte welkom op deze prachtige plek. Naast de bijzonder royale vergaderruimtes zijn er o.a. een grote, comfortabele woonkamer met speksteenhaard en schaakbord, een sauna, turks stoombad en een zwembad met zeer zuiver water zonder chloor.

  De hele locatie voor jezelf

  Ondanks de verschillende vergaderruimtes en de ruime opzet van het landgoed is er telkens maar één groep tegelijk aanwezig. Tijdens je bijeenkomst staat de gehele boerderij exclusief tot je beschikking, er zijn geen andere gasten aanwezig.
  Op deze locatie kun je voor meerdaagse bijeenkomsten met maximaal 37 personen terecht. Daarnaast bied de locatie voor dagconferenties, diners, feestjes of recepties plek aan 150 personen. 

  Teambuilding

  Op deze locatie kunnen wij diverse inspirerende teambuilding activiteiten verzorgen zoals:

  Kijk onder het kopje 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina voor nog meer inspirerende teambuildingactiviteiten.

  Informeer ook naar de vele sportieve mogelijkheden:

  • Kanovaren
  • Vlotbouwen en varen
  • Klimmen en abseilen
  • Step GPS-tocht en kanovaren
  • Boogschieten
  • Quest team-games

  Duurzame presentatie

  Naast duurzaam vergaderen is deze locatie ook uitermate geschikt voor een duurzaam bedrijfsuitje, een duurzame teambuilding of een duurzame bijeenkomst waarbij de eigenaar graag zal vertellen over het ontstaan en de bouw van deze inspirerende vergaderlocatie en het gebruik van duurzame energiebronnen op de locatie.

  Vergaderen in Gelderland

  Deze duurzame vergaderlocatie is gelegen in de regio Achterhoek in de provincie Gelderland. De steden Lochem, Doetinchem en Zutphen liggen op een steenworp afstand.

  • 10
   Door:

   Fantastische ervaring. Mijn partner was ziek tijdens de training De staff heeft alles gedaan voor hem. Naar de apotheek gereden terwijl ik op de training zat, aparte hapjes voorzien die hij kon verdragen,, na het uit checken nog een bed voorzien tot vertrek. Zo'n service heb ik nog nooit meegemaakt!

  • 10
   Door:

   Als deelnemer aan een training van 'Ander Leven' heb ik de rust van landschap en de duurzaam gebouwde omgeving waaruit Morgenstern is opgebouwd ervaren als liefdevolle omarming. Niet in de laatste plaats ook door de gastvrouw, die uitermate attent en steeds in persoonlijke verbinding als nodig voor de bedrijfsvoering zowel duidelijk is over huisregels en vooral op de achtergrond voortdurend en rustgevend faciliterend is. Heerlijk eten, telkens fraai opgemaakt en fijne kamers en voorzieningen. Een grote aanrader.

  • 9
   Door:

   Wij komen inmiddels al behoorlijk wat jaren bij de Morgenstern. Voor mij en mijn collega's maar ook voor de vele deelnemers aan onze leiderschapsprogramma's, is de Morgenstern een unieke en fantastische locatie. Alles klopt: de plek, de ruimtes, het personeel, de omgeving en het eten. De totale sfeer die wordt neergezet draagt sterk bij aan het welslagen van onze programma's. Een vergelijkbare locatie als de Morgenstern heb ik in Nederland nog niet gevonden. Arnold Roos, senior adviseur en coach bij Twynstra Gudde

  • 10
   Door:

   Geweldige plek waar je je thuis voelt, er veel aandacht kan zijn voor en met elkaar. Wij zijn ook de leerervaring met het drijven van schapen aangegaan en dat is een unieke ervaring. Heerlijk eten en prima slapen in alle rust.

  • 8
   Door:

   Eenmaal per jaar organiseert Driekant voor al haar medewerkers een "Passiedag". Deze dag is onze winkel dicht en brengen wij met veel plezier door op Landgoed Morgenstern. We laten ons dan de hele dag verwennen met lekker eten en drinken; zijn bezig met theater en maken kunst. Zwemmen en wandelen en ontspannen met elkaar. Landgoed Morgenstern geeft ons daarbij de energie en de inspiratie om daarna weer een jaar met elkaar aan de slag te gaan. Onze mensen kijken er ieder jaar weer naar uit

  • 9
   Door:

   De mensen van het managementteam van ons politiekorps hebben het afgelopen jaar een intensief leiderschapsontwikkelingstraject doorlopen, begeleid door het ITIP. We zochten hiervoor een plek waar we helemaal op ons zelf konden zijn en waar we door niets en niemand gestoord zouden worden. Die plek hebben we gevonden in de Morgenstern. Het zijn drie liefdevol verbouwde boerderijgebouwen waarbij men oog heeft gehad voor duurzaamheid, mooie details en sfeer. En dat merk je als je er bent! Het geeft precies die warme bedding die je nodig hebt om intensief met elkaar en jezelf aan de slag te gaan. Dat je er ook nog heerlijk kunt eten, eindeloos kunt wandelen in de prachtige natuur van de Lochemse berg, kunt ontspannen in een turks bad /sauna en bijzonder hartelijk verzorgd en verwend wordt maakt het alleen maar meer een plek waar je wilt zijn en terugkomen. Dat gaan we zeker doen.

  • 9
   Door:

   Sinds het begin van de start van Morgenstern hebben wij van het ITIP met heel veel plezier een aantal van onze jaarlijkse opleidings- en bezinningsgroepen hier ondergebracht. Wij komen op veel plekken in het land, maar de kwaliteit die Morgenstern te bieden heeft, is onvergelijkbaar en uniek, zeker ook gezien de prijs die wordt berekend. Het is een genot om hier te mogen werken en het is voor ons als trainers heel merkbaar dat alles hier meewerkt om mensen in ontspanning bij de kern van hun zijn te laten komen.

  • 8
   Door:

   Als je je organisatie wilt organiseren en ontwikkelen in overeenstemming met de natuur van de mens en de natuur zelf, dan is Morgenstern een van de beste locaties in Nederland die ik ken. Ook voor persoonlijk "proceswerk" in groepsverband biedt Morgenstern een unieke en hartverwarmende geborgenheid die onze klanten erg op prijs stellen. Kortom een fantastische ontwikkel- en ontmoetingsplek die meteen goed voelde en die na 3 jaar regelmatig gebruikservaring nog steeds naar meer smaakt.

  • 9
   Door:

   De gemeente Berkelland maakt sinds 2006 regelmatig gebruik van Landgoed Morgenstern voor teamdagen. Niet alleen om de goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Vooral de mooie en rustige omgeving, het aansprekende interieur, de gastvrouw en de bijzondere lunch, maken Morgenstern een plekje om naar terug te keren. De Morgenstern straalt buiten en binnen rust uit en voelt als "thuiskomen".

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *