Landgoed Ehzerwold

Hotel Landgoed Ehzerwold

, Almen, Gelderland

Op een historisch landgoed midden in de Achterhoek, vind je Landgoed Ehzerwold. Je vergadert hier in een voormalig ziekenhuis die geheel is omgetoverd tot een inspirerende vergaderlocatie. Zowel kleine als grotere gezelschappen tot 200 personen kunnen hier ongestoord een dag of meerdere dagen zakelijk verblijven. Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt het hotel over maar liefst 115 moderne en stijlvolle kamers. Ervaar de bijzondere ambiance en de Achterhoekse gastvrijheid tijdens een vergadering bij Landgoed Ehzerwold.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   115 kamers
 •   230 bedden
 •   Almen, Gelderland
 •   Gelegen op een historisch landgoed
 •   18 multifunctionele zalen, 11 break-out rooms en een theaterzaal
 •   Mogelijkheden voor groepen tot 200 pers.
 •   115 moderne en stijlvolle gastenkamers
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. € 39,50
 • Landgoed Ehzerwold

  Prachtig gelegen op een historisch landgoed midden in de Achterhoek, vind je Landgoed Ehzerwold. Het voormalige ziekenhuis heeft een lange geschiedenis en is in 1998 omgetoverd tot een inspirerende vergaderlocatie. Aan de buitenkant is de stijl van het oude ziekenhuis bewaard gebleven, terwijl binnen de inrichting geheel is aangepast aan deze tijd. Zowel kleine als grotere gezelschappen kunnen hier ongestoord een dag of meerdere dagen vergaderen. 

  Voor iedere bijeenkomst een passende ruimte

  Of het nu gaat om een brainstormsessie of om een meerdaagse vergadering, voor iedere bijeenkomst is er een passende ruimte beschikbaar. Landgoed Ehzerwold beschikt over 18 multifunctionele zalen, 11 break-out rooms en een theaterzaal. Alle ruimtes beschikken over veel daglicht en bieden een prachtig uitzicht op de parktuinen en de omliggende natuur. Tijdens je vergadering, training of brainstormsessie kun je gebruik maken van de aanwezige moderne audiovisuele hulpmiddelen zoals een beamer, scherm, flip-over en WiFi. Je ervaart een oase van rust op dit ruime landgoed.

  Regionale- en seizoensgebonden specialiteiten

  Bij Landgoed Ehzerwold kun je niet alleen vergaderen, maar ook heerlijk eten. De koks koken met passie en plezier regionale- en seizoensgebonden specialiteiten. Het sfeervolle restaurant met serre is een fijne plek om de dag te beginnen met een vers ontbijt of af te sluiten met een heerlijk diner. In de zomer is het ook mogelijk te barbecuen in de parktuin. Bij mooi weer kun je plaatsnemen op het zonnige terras met uitzicht op de sierlijke parktuin. Zin om de vergaderdag af te sluiten met een gezellige borrel? Dan kunnen jullie terecht in de sfeervolle lounge. 

  115 moderne en stijlvolle gastenkamers

  Landgoed Ehzerwold beschikt over 115 moderne en stijlvolle kamers, ideaal voor een meerdaagse bijeenkomst. De kamers zijn sfeervol en eigentijds ingericht en bevinden zich in de twee vleugels die in de parktuin zijn bijgebouwd. Alle kamers hebben uitzicht op de omliggende natuur en beschikken over comfortabele bedden, een zitje met bureau, een badkamer met douche en WiFi. Het hele landgoed is rolstoeltoegankelijk.

  Buitenruimte voor een bijzondere vergaderbreak

  Het uitgestrekte landgoed en de omliggende natuur van de Berkelvallei lenen zich uitstekend voor een ontspannen of sportieve onderbreking van je bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling door de parktuin of door natuurgebied de Velhorst. Via Landgoed Ehzerwold worden tal van leuke activiteiten aangeboden, maar je kunt ook kiezen voor een bijzondere teambuildingactiviteit van BuitenBusiness. Een aantal mogelijkheden:

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt Landgoed Ehzerwold?

  Landgoed Ehzerwold ligt midden in de prachtige natuur van Almen, in de provincie Gelderland. Deze bijzondere locatie is gelegen op een prachtig landgoed in de Achterhoek, op korte afstand van de A1 en dichtbij de steden Zutphen, Apeldoorn en Deventer. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

  • 8
   Door:

   prima ervaring

   mooie locatie, buitengebied

   goede service

   sobere slaapkamers, maar functioneel

   prima ontbijt, lunch en diner (alles buffet)

   zalen zijn ruim maar hebben helaas slechte akoestiek

   prijs/kwaliteit: dik in orde

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *