Kunstgemaal aan de IJssel

Het Kunstgemaal

, Bronkhorst, Gelderland

Op één van de mooiste plekken in de Achterhoek ligt het Kunstgemaal, een unieke vergaderlocatie in Bronkhorst. Hier vergader je met een subliem uitzicht over de uiterwaarden van de IJssel. Je vergadering vindt plaats in het Keukengemaal, waarbij je letterlijk tussen de kunst zit en je je kunt laten inspireren door telkens wisselende exposities. Als vergaderbreak is een bezoek aan Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, zeker aan te raden. Je wandelt hier in enkele minuten naartoe. De dag kan afgesloten worden met een diner: dat kan van eenvoudig en goed tot een diner op sterrenniveau. Op zoek naar een lichte, moderne en inspirerende vergaderlocatie? Welkom bij het Kunstgemaal!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   1 kamers
 •   2 bedden
 •   Bronkhorst, Gelderland
 •   Unieke locatie aan de IJssel
 •   Vergaderen tussen kunst
 •   Eten op sterren-niveau
 •   Op loopafstand van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland
 •   Weergaloos uitzicht over de uiterwaarden
 • Het Kunstgemaal

  Vergaderen, een heisessie of een teamuitje kan uitstekend bij Het Kunstgemaal. Je verblijft op een van de mooiste plekken in de Achterhoek, met een kilometers weids uitzicht over de uiterwaarden van de IJssel. Je vergadert in Het Keukengemaal, dat onderdeel is van Het Kunstgemaal, en dat betekent dat je letterlijk tussen de kunst zit en je kunt laten inspireren door (steeds wisselende) exposities. De locatie is licht en open, en heeft een prachtig uitzicht. Het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst, ligt op minder dan 300 meter afstand en is een leuke plek om tijdens de dag even te bezoeken. 

  De hele locatie voor jezelf

  De locatie van Het Keukengemaal is exclusief te reserveren. Jullie dag wordt geheel op maat verzorgd, dat betekent dat er veel mogelijkheden zijn. Van een eenvoudige maar goede lunch met lokale producten, tot een uitgebreide BBQ en zelfs een diner op sterrenniveau behoort tot de mogelijkheden. Je beschikt exclusief over de locatie, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig.

  Passie voor kunst en lekker eten

  Het Kunstgemaal is een plek waar een passie voor kunst, lekker eten en drinken en genieten samenkomen. Een plek waar je kunt onthaasten en ontspannen. Een plek die inspireert, waar nieuwe ideëen ontstaan en waar men tot andere inzichten komt. De vergaderruimte is licht en ruim en biedt alle nodige faciliteiten. De grote ramen bieden een fantastisch uitzicht over de uiteraarden van de IJssel.

  Artist in Residence

  Op de eerste verdieping van het gemeentelijk monument waarin Het Kunstgemaal haar onderkomen heeft, bevindt zich een 'Artist in Residence'. Dit in modernistische stijl ingerichte appartement is ideaal wanneer je voorafgaand of na afloop van de meeting wilt blijven overnachten. Het appartement is volledig zelfstandig te gebruiken en van alle gemakken voorzien. Het uitzicht op de IJssel, de uiterwaarden en de Veluwe zijn onvergetelijk. 

  Teambuilding en vergaderbreaks

  Deze vergaderlocatie ligt op een prachtige plek langs de IJssel, die uitnodigt voor een korte wandeling tussendoor. Op slechts 300m afstand ligt het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Dit pittoreske plaatsje is zeker een bezoekje waard. Via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende activiteiten worden verzorgd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  Kijk hier voor nog meer leuke vergaderbreaks.

  Waar ligt het Kunstgemaal

  Je vergadert in het Keukengemaal, dat op een prachtige plek aan de IJssel ligt. Door kenners ook wel de mooiste plek van Gelderland genoemt. Deze prachtige plek is bereikbaar te voet of per fiets. Kom je met de auto, dan kan je gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Veerweg. Voor gasten die slecht ter been zijn, is het mogelijk om met de auto tot aan de voordeur te rijden. De locatie is goed bereikbaar vanaf de A50 of A12 vanuit Arnhem of de A1 vanuit Deventer. Het Kunstgemaal ligt in Bronkhorst, een pittoresk stadje aan de oevers van de IJssel. Een bezoek aan dit kleinste stadje van Nederland is zeker aan te raden.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *