Mindful vergaderen bij Hof van Amadorra

Amadorra

, Laren (gld), Gelderland

Zoek je een locatie om in alle rust te vergaderen, brainstormen of trainen? Dan is Hof van Amadorra jullie plek. De grote, lichte vergaderruimte draagt bij aan extra inspiratie tijdens jullie bijeenkomst. In de zomer is het heerlijk vergaderen in de grote tuin of aan de rand bij de zwemvijver. Er zijn 5 gastenkamers, zodat meerdaagse bijeenkomsten ook tot de mogelijkheden behoren. Op de locatie kunnen diverse workshops en vergaderbreaks worden verzorgd als aanvulling op jullie meeting. Mindful vergaderen krijgt hier een nieuwe betekenis, welkom bij Hof van Amadorra.

          Goed en goedkoop
 •   0-15 personen
 •   5 kamers
 •   10 bedden
 •   Laren (gld), Gelderland
 •   Mindful vergaderen bij Lochem
 •   Grote lichte vergaderruimte met uitzicht op de tuin
 •   Met overnachtingsmogelijkheden
 •   Diverse workshops en vergaderbreaks mogelijk
 •   Rust, ruimte en echte stilte
 • Hof van Amadorra

  Tussen Lochem en Laren ligt een mooie boerderij uit 1910: Hof van Amadorra. Yona en Tina kochten de boerderij enkele jaren geleden en realiseerden hier een kleinschalig retraite- en vergadercentrum. Je kunt hier in alle rust vergaderen en overnachten en eventueel aanvullende workshops boeken. De omgeving is prachtig, vanaf het erf loop je zo het bos in van landgoed Ampsen.

  Grote vergaderruimte met uitzicht op de tuin

  De boerderij beschikt over een grote, sfeervolle vergaderruimte van 115m2 met een geweldig uitzicht op de tuin. Door de grote ramen is de ruimte altijd heerlijk licht en de vloerverwarming maakt het behaaglijk warm in de winter. De ruimte is geschikt voor vergaderingen, presentaties, workshops, brainstormsessies en trainingen, maar bijvoorbeeld ook voor een yoga workshop. De tafels en stoelen kunnen in de gewenste opstelling worden geplaatst. Naast de vergaderruimte is er een eetkeuken, voorzien van alle gemakken. Bij goed weer is het heerlijk om buiten in de tuin te vergaderen. Er zijn diverse zitjes, grasvelden en een zwemvijver. .

  Vergaderen en overnachten

  Ook meerdaagse bijeenkomsten zijn hier mogelijk. Er zijn 5 tweepersoonskamers met eigen sanitair (douche, wastafel en toilet). De bedden kunnen apart gezet worden, zodat er ook met twee mensen op een kamer overnacht kan worden. Twee kamers bevinden zich in de boerderij zelf: de Voorkamer met uitzicht op het bos van Landgoed Ampsen en de Dakkapelkamer met uitzicht op weiland en bos en vaak een prachtige zonsondergang. Achter de boerderij ligt een logeerchalet met nog eens drie twee persoonskamers, ook met eigen sanitair. ’s Nachts is het hier helemaal donker en kan je genieten van de schitterende sterrenhemel. En het is hier echt stil, wat je nachtrust ten goede komt.

  Eten en drinken

  Er is een eetkeuken met een inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesgedeelte, kookgerei en servies. Je kunt hier je eigen maaltijden bereiden, maar op verzoek kunnen ook de maaltijden verzorgd worden. 

  Mindful vergaderen

  Rust en ruimte karakteriseren dit stukje van Nederland. Op deze plek in de Achterhoek vind je nog stilte en schone lucht, er is hier vrijwel geen verkeer. De tuin is heerlijk om in rond te dwalen. Aan de westzijde vind je een voedselbos met veel fruitbomen en -struikjes, asperges, aardperen en pompoenen. Aan de oostzijde zijn diverse meditatieplekjes en veldjes voor yoga of andere activiteiten te vinden. Er is ook een zwemvijver, heerlijk voor in de zomer. In de tuin en het weiland zie je geregeld hazen, eekhoorns, reeën en heel veel soorten vogels. De grote bonte specht, de groene specht, de buizerd en de kerkuil zijn er te zien, naast gewonere soorten als roodborst, koolmees, pimpelmees, Vlaamse gaai en merel. Een lustoord voor vogelliefhebbers en liefhebbers van mindful vergaderen.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  In het zeer gevarieerde bos tegenover het erf kun je lekker wandelen. De omgeving biedt veel fiets- en wandelmogelijkheden. Op de locatie zelf kunnen door de eigenaren diverse workshops worden verzorgd zoals yoga, wandelcoaching of klankhealing. Ook via BuitenBusiness kunnen in de tuin tal van inspirerende vergaderbreaks worden verzorgd.

  Waar ligt Hof van Amadorra?

  Hof van Amadorra ligt in Laren, nabij Lochem, op korte afstand van de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Vanaf de A1 sta je in korte tijd voor de deur. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Rondom de boerderij is er vrijwel geen verkeer, rust staat hier bovenaan. Ook met het openbaar vervoer is deze inspirerende locatie goed bereikbaar. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *